Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,jste tu nektera ze Strakonic a okoli?Chtela bych se zeptat na par veci...... ![]()
Jen jsem se chtela zeptat na gynekology,nevim,jestli je ten muj zrovna dobry,tak jsem chtela posbirat nazory,popřípade doporuceni na jineho.To asi nebudes vedet.Ale diky
Ahoj, ptej se, pokud budu vědět, poradím…pokud ne zkusím se poptat jinde. Nebydlím tu ještě tak dlouho.
Taky se hlásím, že bydlím na Strakonicku a pár jmen gynekologů znám. Můžu poradit.
Super.Jen se chci zeptat,jestli nektera nemate zkusenosti s p.doktorkou Vlckovou.Nedavno jsme se pristehovali a ja se zaregistrovala u ni.Byla jsem tam zatim jen jednou a prisla mi velice mila a ochotna,ale slysela jsem,ze peci o tehotne zanebvava..Nechodite k ni nektera?Nebo vasi znami?
Tak to se budu muset poptat, já chodím k paní dr. Braunové a jsem s ní moc spokojená.
Když vybírám nového lékaře, tak koukám i na tyhle stránky: http://www.znamylekar.cz/…g/strakonice
K Vlčkové chodí má kamarádka a nikdy si na nic nestěžovala.
…a v jakém směru zanedbává? Spíš se mi zdá systém u nás dost přehnaný, pro maminky často stresující a zbytečně zatěžující. V dalším těhu hodlám odmítnout vyšetření víc.
Haló…je tu ještě někdo?
Já jen, že když už jste tu ze Strak(a okolí), že by mi docela bodla nějaká kámoška při té mateřské, přeci jen je fajn podrbat si u kafe, probrat možné, nemožné.
Jsem totiž zjistila, že lidé přicházejí a odcházejí a já mám zrovna takové období, když se z přátel stávají postupně známí, každý má to svoje a už to není ono ![]()
Přeci jen s věkem jsou možnosti na seznámení omezenější. Byl by zájem? ![]()
(omlouvám se, že to cpu k této diskuzi, ale zatím myslím, že je zbytečné zakládat novou)
Já jsem původně z Vodňan, kde chodim k pani doktorce Benquedihové, nemůžu si na nic stěžovat. Podle mě je to jedna z nejlepších a nejzkušenějších doktorek v kraji.
Ahoj vsem, hledam karadku. S kterou muzu pokecat o vsem, zajit nekam posedet. Navstevovat se ale hlavne podrzet se kdyz ma nekdo problem. Mam dve dcerky Klara 6let a Karolina 4roky. Pred rokem sme se nastehovaly do Štekne. A je mi smutno bejt porad sama. Budu rada kdyz se ozvete.