Strakonice a okoli

15
1.7.10 22:28

Strakonice a okoli

Ahoj,jste tu nektera ze Strakonic a okoli?Chtela bych se zeptat na par veci...... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
1.7.10 22:30

Nektera se urcite najdete,což? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.7.10 22:37

Nejsem, ale občas tam jezdím. Co chceš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.10 22:48

Jen jsem se chtela zeptat na gynekology,nevim,jestli je ten muj zrovna dobry,tak jsem chtela posbirat nazory,popřípade doporuceni na jineho.To asi nebudes vedet.Ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.7.10 22:59

To fakt nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
2.7.10 10:21

Ahoj, ptej se, pokud budu vědět, poradím…pokud ne zkusím se poptat jinde. Nebydlím tu ještě tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
9511
2.7.10 11:54

…se hlásim, pokud budu vědět, ráda odpovim, snad i poradim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.7.10 15:11

Taky se hlásím, že bydlím na Strakonicku a pár jmen gynekologů znám. Můžu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.10 22:13

Super.Jen se chci zeptat,jestli nektera nemate zkusenosti s p.doktorkou Vlckovou.Nedavno jsme se pristehovali a ja se zaregistrovala u ni.Byla jsem tam zatim jen jednou a prisla mi velice mila a ochotna,ale slysela jsem,ze peci o tehotne zanebvava..Nechodite k ni nektera?Nebo vasi znami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
3.7.10 10:30

Tak to se budu muset poptat, já chodím k paní dr. Braunové a jsem s ní moc spokojená.
Když vybírám nového lékaře, tak koukám i na tyhle stránky: http://www.znamylekar.cz/…g/strakonice

• Citovat
  • Upravit
9511
3.7.10 15:34

K Vlčkové chodí má kamarádka a nikdy si na nic nestěžovala.

…a v jakém směru zanedbává? Spíš se mi zdá systém u nás dost přehnaný, pro maminky často stresující a zbytečně zatěžující. V dalším těhu hodlám odmítnout vyšetření víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
6.7.10 19:30

:-o Haló…je tu ještě někdo?
Já jen, že když už jste tu ze Strak(a okolí), že by mi docela bodla nějaká kámoška při té mateřské, přeci jen je fajn podrbat si u kafe, probrat možné, nemožné.
Jsem totiž zjistila, že lidé přicházejí a odcházejí a já mám zrovna takové období, když se z přátel stávají postupně známí, každý má to svoje a už to není ono :cry:
Přeci jen s věkem jsou možnosti na seznámení omezenější. Byl by zájem? :mavam:

(omlouvám se, že to cpu k této diskuzi, ale zatím myslím, že je zbytečné zakládat novou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.10 08:48

Já jsem původně z Vodňan, kde chodim k pani doktorce Benquedihové, nemůžu si na nic stěžovat. Podle mě je to jedna z nejlepších a nejzkušenějších doktorek v kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
31.10.10 20:33

Ahojky ..jsem z Blatné …ale Strakonice nejsou daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 12:15

hledam kamaradku

Ahoj vsem, hledam karadku. S kterou muzu pokecat o vsem, zajit nekam posedet. Navstevovat se ale hlavne podrzet se kdyz ma nekdo problem. Mam dve dcerky Klara 6let a Karolina 4roky. Pred rokem sme se nastehovaly do Štekne. A je mi smutno bejt porad sama. Budu rada kdyz se ozvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí