Jak dlouho se má ležet po odběru plodové vody?

888
1.7.10 19:06

odběr plodové vody

Ahoj,dnes jsem byyla na odběru plodové vody.Chtěla jsem se zeptt,jak dlouho jste potom leželi?A jak dlouho trvá riziko potratu?Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
1.7.10 19:12

Tak přímo po zákroku jsem ležela ještě v nemocnici asi 4 hodiny na pooperačním a potom dva doma se měl dodržovat klidový režim, nemuselo se vyloženě ležet.
Ale já jsem to teda proflákala na gauči a chodila jen na WC,přítel mě obskakoval :wink:. Docela bych si to i užila nebýt těch nervů.
A jak dloho přímo trvá to riziko nevím, ale potom se muselo asi 3 týdny do kontroly (teď už nevím přesně) jen sprchovat (což jsem moc nepochopila) a žádný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.7.10 20:17

ahoj já byla před pěti lety a odpočívala jsem cca 14 dní ,ležení s 2,5 letým capartem moc nešlo,ale pravda 3 dny jsme spolu s dcerkou jen odpočívali v pelíšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.7.10 20:23

Ahoj přímo po zákroku jsem ležela asi 5 minut ještě v ordinaci a potom dva dny doma se má dodržovat klidový režim,taky sem vyloženě neležela.Jinak už si nepamatuju jak dlouho trvá to riziko.Musela sem pak brát magnézko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.7.10 21:19

Ahoj,já ležela asi 5 minut v ordinaci a pak ten den doma fakt jen na záchod a jinak lážo plážo a péče přítele.Druhý den už jsem si pochdila ale jinak mě dr.nechal až do výsledků na nemocenské.Takže jsem to moc nepřeháněla s prací ani doma,ale že bych vylehávala celé dny,to zas ne.
Přeju štěstíčko :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.7.10 21:35

Ehhhhhh … pět minut v ordinaci, pak jsem si vyzvedla staršího ( v té době cca 1,5 letého) syna, který čekal s manželem před. Manžel jel do práce (přijel kvůli tomu zdržení až pozdě v noci) a já domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
1.7.10 22:02

No ja jsem lezela cca 5 minut v ordinaci, pak doma se rika lezet tech 48 hodin to jsme fakt dodrzovala, nebot jsme se bala a pak davaji vetisnou tyden neschopenku. Me doktork pro jistotu napsal 14 dni, ale to uz jsme pak normalne fungovala - tedy nic jsme netahala a zbytecne se nenamahala.
No a ted pri druhem jsem byla na CVS a to me docela vystrasili, ze riziko potratu muze byt v radech tydnu. No a asi po tydnu jsme sla na kontorlu k memu doktorovi a ptala jsem se ho a ten rikal, ze riziko je hlavne tech prvnich 24 hodin a pak cca ty tri dny
Takze za me asi bych minimalne 2 dny lezela (tkaze zalezi jak se citis) a minimalne tydne bych se setrila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
1.7.10 22:30

já ležela po zákroku asi hodinu, pak mě manžel odvezl autem domů, a doma jsem ležela dva dny, to se manžel staral o starší dítko, vzal si dovču, ale pak už jsem se musela staršímu /tehdy 2 roky/ věnovat, takže o odpočinku není moc řeč…:-) ale bylo mi doporučeno týden určitě dost odpočívat ležet, netahat nic těžkýho a tak…a snad riziko potratu je 14 dní…tak hezky nožky nahoru a odpočívej. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.7.10 07:22

Ahoj,
já ležela asi 5min a pak jsme s manželem šli pryč. Pak jsem měla 14dní být v klidu, ale ten první týden hoavně ležet. Hodilo se to, protože manžel odjel pracovně na 5dní, tak jsem nemusela vařit, ale 3den po odběru jsem se vydala do Brna a v půlce dálnice mi umřelo auto, tak mě švagr odtahoval a řídit auto, kterému nefunguje posilovač… :-( No do smíchu mě nebylo, opravdu jsem namáhala břícho HODNĚ a doma mě pak bylo hrozně zle, tak jsem dva dny proležela a probrečela, i manžel se hned vrátil, ale naštěstí vše dopadlo dobře a snad bude i nadále pokračovat - jsme v 27tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
5.7.10 21:04

Já jsem po dběru plodové vody, zvracela, a opravdu jsem celé dva dny ležela jako lazar a spala a spala.
Snažila jsem jen spát, ať na to člověk nemyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.10 19:59

ahojky, jak dlouho jste čekali na výsledky z plodové vody? já byla na odběru 24.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.7.10 20:07

První výsledky mi volala sestřička hned druhý den (nějaké rychlo testy na DS), pak se čekalo na podrobnější. Nějak kultivují, takže to trvalo 14. dní. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.10 20:14

díky, já byla minulý týden na kontrole na genetice a na 3D UZ a tam mi řekli, že nevidí nic neobvyklého a sestřička mi řekla, že výsledky ještě nejsou a že na genetiku už nemusím, ale já sem nervózní…ikdyž už je to třetí týden. nevím, kdy by volali, když by to bylo špatné. Prej si mám zkusit zavolat zítra nebo ve čtvrtek…oni prej při pozitivním volají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.7.10 20:15

Byla jsem na odběru 30.6. a výsledky budeme mít až 19.7.. Zrychlené výsledky by nás stály 6000 a ještě by nebyly kompletní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.7.10 20:17

Tohle mě tedy fakt s…, já si žádné výsledky nežádala, byla jsem tak uřvaná a mimo, že ani nevím, jak jsem se doplazila domů. Druhý den mi volala sestřička od gyndra, že už tam volala a prý OK, ani kačka navíc. Těhule už jsou takhle vystresované a oni na tom neváhají vydělat. :cert: Na konečné výsledky jsem si volala sama, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí