Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem, hledam karadku. S kterou muzu pokecat o vsem, zajit nekam posedet. Navstevovat se ale hlavne podrzet se kdyz ma nekdo problem. Mam dve dcerky Klara 6let a Karolina 4roky. Pred rokem sme se nastehovaly do Štekne. A je mi smutno bejt porad sama. Budu rada kdyz se ozvete.
Ahoj, ja jsem ze Strakonic
. Mám 7 mi letou Juli a chlapecká na cestě ![]()
@lifestyle20 píše:
Ahoj vsem, hledam karadku. S kterou muzu pokecat o vsem, zajit nekam posedet. Navstevovat se ale hlavne podrzet se kdyz ma nekdo problem. Mam dve dcerky Klara 6let a Karolina 4roky. Pred rokem sme se nastehovaly do Štekne. A je mi smutno bejt porad sama. Budu rada kdyz se ozvete.
ahoj jmenuju se alča mám 2 deti tedy kluky jsem okolí strakonice a hledám pokec zajít na kafe a tak ![]()
@alča mamka ahoj já jsem Milena, mám kluka příští měsíc 2,5 roku a jsme ze Strakonic.
@MilčaO píše:
@alča mamka ahoj já jsem Milena, mám kluka příští měsíc 2,5 roku a jsme ze Strakonic.
ahoj já jsem alča a mám už větší děti 4,5 a 7 let pracuju ve strakonicích a bydlím 12km od strakonic
@alča mamka já nepracuji, jsem ještě na mateřské
Ve Strakonicích jsem cca 3 roky. Pocházím od Vodňan.
@lifestyle20 ahoj, já jsem ze Strakonic a rada bych se s někým seznámila ![]()
Ahoj, je tu někdo ze Strakonic či okolí, kdo by se rád seznámil? ![]()
Na hradě je otevřená jen věž a černá kuchyně - 20 kč dospělí. Hrad po celkové rekonstrukci bude otevřený až příští rok nevím přesně červen či červenec.
Jinak já jsem momentálně ze Strakonic.