Jak roste bříško..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
2.7.10 13:20

Jsem ve 28 týdnu a vubec nevypadam jako těhotná. Spíš jako přejedená. Mám 170cm a 61kilo. kamaradce rostlo bříško od šestého týdne.. :wink:

Jinak je normální, že roste před očima. Mě začalo rust asi tak před tydnem a to stylem, večer nic, rano pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.7.10 13:20

Mondi to já ho nevidím do dneška :-) Ale je pravda, že je o trochu větší než na začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
2.7.10 13:24

hmm..tak ten můj je teda nepřehlídnutelnej..už mě pouští v MHD sednout a u kasy v DM se mě pokladní ptala, jestli jsem už registrovaná v babybonusu…to vypadá, že ho za chvíli budu nosit na kšandách :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
2.7.10 13:41

Mondi tak je to hlavně tím, že jsou dvě :-) To u mě se diví, když řeknu, že jsem těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.7.10 14:00

já jsem v 11+2 a někdy se mi zdá, že se mi bříško zvětšuje a jindy zase ne :-( asi podle toho, co jsem za den snědla :-) ale na dotyk je bříško tvrdší a děloha se nám už začala zvětšovat, uvidíme časem, jak porosteme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
2.7.10 15:52

Ahoj :) Já sice nejsem hubeňour,ale ze začátku jsem měla pocit, že mám bříško nafouklý..Asi to bylo těma střevama..Od pátýho mesice jde na me videt, ze jsem tehotna a uz me i v autobusu chtela pustit pani sednout, nj, dvojcata zabiraji hodne mista :D Jinak bych řekla ,ze u stihlych holek to jde videt rychleji nez u holek tvarovanych,pac uz na zacatku ta deloha nema kam rust :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
2.7.10 17:13

Ahoj holky:-) já jsem dnes 10+4 a bříško také zatím nic moc:-) jen večer ale to taky jak který :lol: , a na váhu jsem spíš něco málo shodila, teď vážím 52 a měřím 170 :-), na druhou stranu si říkám, jen ať je malinký mimi ať jde pak dobře ven:-) ale přiznám se, že občas v těch vedrech mám pocit jak kdybych tahala už pěknýho pupíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
2.7.10 17:44

Ze začátku se často hubne, já hodila dolů asi 4 kila, ale už je mám zpět i s bonusem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
3.7.10 08:11

Ahojda,

já jsem teď ve 21.tt a už mám buben, jak když mám jít každým dnem rodit :o) Ale musím říct, že do 19.tt nebylo vážně skoro nic vidět, což jsem jen uvítala, protože jsem se vdávala, tak jsem se bála abych dopnula šaty atd. No a malej prďolka to asi věděl, tak si počkal a vážně se pořádně vykulil pár dní po svatbě. :-D Do té doby jsem měla bříško ploché, jen navečer tam byla taková malá boulička jako že jsem se víc najedla, ale ráno zas nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.7.10 10:57

Takhle jsem vypadala v 15tt s dvojčaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.7.10 10:58

A třeba tady v tom 22tt. Neboj, ono naroste. Pak se ho budeš chtít zbavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
7.7.10 14:17

Ahoj holky, já mám pocit, že mi bříško už taky začalo růst a to jsem ve 12 tt. A ráno vypadá jinak než večer :-) Asi podle toho, jak se najím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí