Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem ve 28 týdnu a vubec nevypadam jako těhotná. Spíš jako přejedená. Mám 170cm a 61kilo. kamaradce rostlo bříško od šestého týdne.. ![]()
Jinak je normální, že roste před očima. Mě začalo rust asi tak před tydnem a to stylem, večer nic, rano pupek ![]()
Mondi to já ho nevidím do dneška
Ale je pravda, že je o trochu větší než na začátku ![]()
hmm..tak ten můj je teda nepřehlídnutelnej..už mě pouští v MHD sednout a u kasy v DM se mě pokladní ptala, jestli jsem už registrovaná v babybonusu…to vypadá, že ho za chvíli budu nosit na kšandách ![]()
Mondi tak je to hlavně tím, že jsou dvě
To u mě se diví, když řeknu, že jsem těhotná ![]()
já jsem v 11+2 a někdy se mi zdá, že se mi bříško zvětšuje a jindy zase ne
asi podle toho, co jsem za den snědla
ale na dotyk je bříško tvrdší a děloha se nám už začala zvětšovat, uvidíme časem, jak porosteme ![]()
Ahoj
Já sice nejsem hubeňour,ale ze začátku jsem měla pocit, že mám bříško nafouklý..Asi to bylo těma střevama..Od pátýho mesice jde na me videt, ze jsem tehotna a uz me i v autobusu chtela pustit pani sednout, nj, dvojcata zabiraji hodne mista
Jinak bych řekla ,ze u stihlych holek to jde videt rychleji nez u holek tvarovanych,pac uz na zacatku ta deloha nema kam rust ![]()
Ahoj holky:-) já jsem dnes 10+4 a bříško také zatím nic moc:-) jen večer ale to taky jak který
, a na váhu jsem spíš něco málo shodila, teď vážím 52 a měřím 170
, na druhou stranu si říkám, jen ať je malinký mimi ať jde pak dobře ven:-) ale přiznám se, že občas v těch vedrech mám pocit jak kdybych tahala už pěknýho pupíka ![]()
Ze začátku se často hubne, já hodila dolů asi 4 kila, ale už je mám zpět i s bonusem ![]()
Ahojda,
já jsem teď ve 21.tt a už mám buben, jak když mám jít každým dnem rodit
) Ale musím říct, že do 19.tt nebylo vážně skoro nic vidět, což jsem jen uvítala, protože jsem se vdávala, tak jsem se bála abych dopnula šaty atd. No a malej prďolka to asi věděl, tak si počkal a vážně se pořádně vykulil pár dní po svatbě.
Do té doby jsem měla bříško ploché, jen navečer tam byla taková malá boulička jako že jsem se víc najedla, ale ráno zas nic. ![]()
A třeba tady v tom 22tt. Neboj, ono naroste. Pak se ho budeš chtít zbavit ![]()
Ahoj holky, já mám pocit, že mi bříško už taky začalo růst a to jsem ve 12 tt. A ráno vypadá jinak než večer
Asi podle toho, jak se najím ![]()