Jak rychle roste bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
25.10.18 08:50

U prvního to začlo být vidět až někdy kolem 6. měsíce. U druhého to jde rychleji, jsem 10tt a už se mini bříško rýsuje :mrgreen: u obou začínám na 54kg. Ale záleží na postavě, většinou platí že pokud je někdo oplácanější tak je to vidět později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.10.18 09:02

První tak nějak třetí měsíc. Druhé hned :lol: byla jsem nafouklá, hrůza. Ale taky já měla u obou břicha, že se mě všichni ptali jestli nečekám dvojčata :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 09:23

No já jsem momentálně 11. tt a já to na sobě už pozoruji. Jde o první těhotenství a jsem dost nafouklá (ne a ne se vyfouknout :D) , večer mám břicho jako balon :D začínala jsem na 53kg /167 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.10.18 09:36

Hodně štíhlá, vysportovaná, 55 kg před, dvojčata. Břicho začalo být vidět ve 22 tt, dlouho bylo maličké, až od 30 tt rostlo před očima 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.10.18 09:53

Na mne to bylo vidět až kolem 21tt. A ani teď v 36tt nemám velké břicho. Začínala jsem na 64kg. Teď mám 71kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
25.10.18 10:33

Start na 177cm/82 kg - postava hruška (=na břichu skoro žádný tuk) - první měsíce jsem zvracením hubla, okolo 15 tt už se mě zákazníci v obchodě začali ptát co čekám :lol: Od té doby už to bylo jasné, dost tomu přispěly i zažívací problémy :oops: A od 22 už tam malé řádilo skoro nonstop, takže si nešlo nevšimnout vlnícího se břucha :lol: Teď 32 a zatím nějakej prudkej nárust nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
25.10.18 13:14
@Anonymní píše:
Dobre ráno damy. Chci se zeptat, jak rychle roste bříško od začátku těhotenství? Spis od kolikateho mesice to je už vidět? Víme ze to záleží i na postavě.. Važím cca 99kg.
Děkuji ;)

Hodne zalezi,jak mas pevne brisni svaly. Kdyz jsem sla v 1.teh na prijem,ptali se me,zda jdu na registraci. U druheho to bylo videt drive,svaly byly jiz povolene, tak bricho vykouklo od cca 3.mesice. obecne tluste zeny nejsou moc znat jako tehotne, se mnou chodila jedna do herny,mela po terminu a pribyl ji jen fald navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.10.18 13:18

Ja jsem teď ve 22tt a břicho mám obrovské :lol: . Čekám třetí miminko, u prvniho mi začalo jít v tomto týdnu teprve vidět a teď jsem jako v 8 měsíci :roll: . Bylo vidět uz v 14 týdnu ale lidé nic nepoznali. Ted už je to na 100metru jasné :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.11.18 09:05

Ja čekám první mimi, začínala jsem na 52 kg, od začátku jsem byla nafouklá a teď jsem 4. měsíc a už se to krásně kulatí :srdce: a váha zatím o 1,5 kg navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
15.11.18 09:11

Je to dost individuální. Já mám 160 cm a začínám těhotenství s cifrou 63-66 kg, takže žádný hubeňour. U prvního začalo být bříško trochu vidět po 20 tt. U druhého snad ještě později. Zato u třetího o měsíc dřív. Od 5 měsíce to neokecám. Teď jsem v 7 a mám pocit, že bych mohla rodit zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
15.11.18 09:44

U prvního jsem začínala kolem 56kg na 165 cm, bylo to na mě vidět až tak od 6 měsíce. U druhého začínám s váhou 54kg a je to vidět už ve 12tt a to jsem ještě 2 kg zhubla. Je to hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.11.18 10:21

Čekám první, 175cm, na začátku 78kg, typ postavy hruška s prsama :mrgreen: (prostě velký zadek, stehna, prsa, ploché břicho, úzký pas). Do začátku sedmého měsíce jsem nenabrala ani pět kilo, břicho malinké. Začal sedmý měsíc a „puf“ deset kilo tu a břicho nepřehlédnutelné :pankac: Teď končím 37tt, mám přes 90kilo :oops: a pupek až na půdu. Asi je to i tím, že v tom třetím trimestru mi při delší chůzi, stání, nebo námaze začalo tvrdnout a bolet břicho, takže jsem omezila pohyb :think:
No, snad to po šestinedělí sundám, štíhlá jako laň jsem nebyla nikdy, jsem založením takový ten statný selský typ (mám i celkem sílu, robustní kostru), ale vyloženě tlustá být fakt nechci. :cert:
Jo a podle ultrazvuků je dítě jedno a průměrné velikosti (odhad při porodu v termínu lehce přes 3kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí