Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prvni bylo videt od 5m a druhe od 4m. Mam 161 cm a oboje jsem zacinala na +-50kg
Není 99kg jako 99kg. Jestli jsi vysoká a vysportovaná, bude to vidět dříve. Pokud malá a nakynutá do stran, tak později. Já začínala na 45kg, první tři těhotenství byla vidět hned cca od 2.-3. měsíce, čtvrté až skoro v pátém.
Já otěhotněla s 80 kg a bylo to na mně kupodivu vidět už kolem 3. Měsíce. Nerozeznala bys ale, jestli jsem nafouklá či jsem přibrala. Jen jsem nedopla ani jedny kalhoty.
Ja u první štíhlá vysoká.mela jsem břicho jako bych se pořádně najedla. Nikdo nevěřil že jsem tehotna
.přibrala jsem 7 kg s malý měl 4 kg .u třetí jsem nabrala 20 kg a malá vážila jen 2.50
U obou těhotenství jsem začínala za 74-75kg u prvního syna to začalo být vidět (jakože fakt těhotenské a ne tlusté
) někdy okolo 25tt. Teď jsem ve 28tt a těhotně jsem začala vypadat tak ve 24-26tt takže +/- stejně a to mě všichni strašili jak je to u druhého vidět hned ![]()
kolem 13tt,ale byla jsem dost nafoukla. kolem 16tt uz bylo jasno i okoli
(puv.
v.55kg) pak mi rostlo fakt rychle ![]()
Prvni tehotenstvi jsem zacinala na 56 kg/167cm vidět to bylo az tak kolem 20tt.ale maličko ve 30tt se me ptali kde to miminko mam
V druhém těhotenství začátek 51kg a teď 22+1 vypadám jako před 8 lety ve 30tt ![]()
Kolem pateho měsíce uz to vypadalo jako bych spolkla maly míč. Ještě v tom ctvrtem jsem vypadala spis nafoukle..
V prvním těhotenství jsem hned na začátku šla nafouknuta, kolem 10 tt to splasklo a od 4 měsíce začlo růst už fakt tehotensky břicho. V druhém těhotenství jsem se taky nazacatku nafoukla, ale už jsem nesplaskla, takže lidí už od 9 až 10 tt to sami poznali. Jsme zvědavá na třetí, pokud bude, to budu mít břicho asi už u pocuranyho testu ![]()
Já měla problém už kolem druhého měsíce s dopnutím kalhot, zapla jsem je, ale bylo mi to přes břicho děsně nepříjemné. A pak jsem až od sedmého měsíce začala vypadat jak těhotná, do té doby spíš jako nafouklé bříško
![]()
Krome postavy zalezi i na tom jak ti bude. Ja mam 176 cm a oba tehotenstvi jsem zacinala zhruba na 90 kg a trnula jsem hruzou, ze ze me bude valejici se metracek. No bylo mi tak zle, ze hlavne v prvnim jsem do 4 mesice zhubla asi 5 kg a vsichni mi rikali, jak mi to slusi. Bricho jsem mela asi az v 7-8 mesici, ale az do konce jsem nosila normalni kalhoty. U druheho jsem tolik nezhubla, nabrala jsem max 6 kg, ale bricho bylo videt vic a uz asi od poloviny jsem musela nosit kalhoty s gumickou.
Mně se uz třetí měsíc ptali zda nejsem těhotná.. Ale je fakt ze mam nějakých 54kg ![]()
U prvního to začlo být vidět až někdy kolem 6. měsíce. U druhého to jde rychleji, jsem 10tt a už se mini bříško rýsuje
u obou začínám na 54kg. Ale záleží na postavě, většinou platí že pokud je někdo oplácanější tak je to vidět později.
Dobre ráno damy. Chci se zeptat, jak rychle roste bříško od začátku těhotenství? Spis od kolikateho mesice to je už vidět? Víme ze to záleží i na postavě.. Važím cca 99kg.
Děkuji