Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj spolutěhulky,jsem 27.týden a zrovna dneska mám dost chmurnou náladu.Sem celý den sama doma a ještě ke všemu mi je poslední 3dny špatně ,že i zvracim.Je mi nějak smutno a nad vším se dojímám,příjdu si i z toho zvracení taková slaba.Vím,že tyto pocity sou v těhu normální,ale až ted sem to zažila.Tak se chci zeptat jak ste na tom ostaní?? a aspon trochu si tu vylít srdíčko
no ono to počasí na náladě nepřidá…u nás nemocné psisko, kterému nevím, jak pomoct ![]()
ale s tím zvracením - to máš těhotenskou nevolnost nebo něco jiného? u mě podrážděný žlučník…je to hnus
tak přeju lepší náladu ![]()
No já mám zrovna dneska náladu docela dobrou, ale někdy to na mě padne a je mi mizerně, buď únava, nebo psychicky, jak to všechno bude a tak podobně..asi je to normální..
No to zvracení právě nevím čím to může být,vždycky prostě po jídlě se mi zvedne žaludek.Saroyajé copak je pejskovi?my máme dvě fenky tak ty mě aspon z těch chmurů dostávaj.děkuju!
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebe
no prostě na palici
![]()
lucca hehe, no to je u nás to stejné, pořád jen myslím na to, co ještě koupit, na co určitě nezapomenout a tak podobně, někdy je to fakt na hlavu se mnou ![]()
A kdy vy máte holky termín?Já jeden 1.11. a druhý 11.11.tak sem na to zvědavá..
já jsem taky ko nějak … pobolívá mě břicho, už se těším na zítřejší poradnu, aby mě (doufám) ujistili, že je všechno ok … a to počasí je taky na draka!!!
cell jé ahoj ![]()
Jinak já mám termín 16.11. a druhej 20.11. zatím ![]()
No a poradny už moc neřeším, Matýsek kope o 106, tak vím, že je vše v pořádku ![]()
luccavon píše:
No to zvracení právě nevím čím to může být,vždycky prostě po jídlě se mi zvedne žaludek.Saroyajé copak je pejskovi?my máme dvě fenky tak ty mě aspon z těch chmurů dostávaj.děkuju!
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebeno prostě na palici
![]()
myslím, že má překyselený žaludek a prostě jí pálí žáha, mívá s tím problém. natahuje na zvracení a kňourá, líže podlahu a chtěla by venku žrát tuny trávy. Dostala jedlou sodu ale dobrý to pořád není
tak přeju, ať se ti žaludek taky uklidní a nezvracíš
lyrica
no to my,že máme psy tak je hlavně nutný vymalovat byt a přesunout psy do kumbálu a hlavně připravit pokojíček.To všechno,ale až budou penízky a to bude až někdy v září takže sem právě z toho taková nervní,ale vím ,že je ještě čas.Tak sem ráda,že v tom nejsem sama ![]()
lucca no tak to my už máme pro Matýska pokojíček připravnej, malovali jsme, tapetovali..ale je to z krku
Nábytek do pokojíku jsem otapetovala už jen příští týden koupit postýlku a je to ![]()
Pejska máme taky ![]()
Saroya píše:luccavon píše:
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebeno prostě na palici
![]()
myslím, že má překyselený žaludek a prostě jí pálí žáha, mívá s tím problém. natahuje na zvracení a kňourá, líže podlahu a chtěla by venku žrát tuny trávy. Dostala jedlou sodu ale dobrý to pořád není
tak přeju, ať se ti žaludek taky uklidní a nezvracíš
Jé díky.No naše holky taky na to trpěj a jak píšeš pak venku jen seděj a žerou trávu..
cellno my dem na kontolu až 18týho,ale náš prcek taky kope pěkně,takže snad je vše v pořádku.
lyricajé tak vy se máte.To já v hlavně všecno mám a vím,že se to zvládne během pár dnů,ale mysím na to myslet no.Jinak nám chybí přebalovák..
lucca já jdu 17. ![]()
Jinak jsem ráda, že jsme to zmákli, taky to bylo během dvou víkendů hotové, takže neboj, to bude nahned..přebalovák mám, jen čekám od jedné maminy na tu vrchní desku, cca v září si pro ni pojedu..
Ahoj, taky mi dneska není nic moc, mám hroznou rýmu, takže mě pobolívá hlava a furt smrkám a jak smrkám, tak mě bolí břicho a jsem na začátku, takže mimi ještě nekope, tak ani nevím, jestli je v pořádku, těším se, až o něm budu pořádně vědět ![]()