Jak se cítíte, těhulky?

136
7.8.11 17:07

jak se cítíte těhulky?

Ahoj spolutěhulky,jsem 27.týden a zrovna dneska mám dost chmurnou náladu.Sem celý den sama doma a ještě ke všemu mi je poslední 3dny špatně ,že i zvracim.Je mi nějak smutno a nad vším se dojímám,příjdu si i z toho zvracení taková slaba.Vím,že tyto pocity sou v těhu normální,ale až ted sem to zažila.Tak se chci zeptat jak ste na tom ostaní?? a aspon trochu si tu vylít srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
7.8.11 17:15

no ono to počasí na náladě nepřidá…u nás nemocné psisko, kterému nevím, jak pomoct :(
ale s tím zvracením - to máš těhotenskou nevolnost nebo něco jiného? u mě podrážděný žlučník…je to hnus
tak přeju lepší náladu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.11 17:24

No já mám zrovna dneska náladu docela dobrou, ale někdy to na mě padne a je mi mizerně, buď únava, nebo psychicky, jak to všechno bude a tak podobně..asi je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.8.11 17:33

No to zvracení právě nevím čím to může být,vždycky prostě po jídlě se mi zvedne žaludek.Saroyajé copak je pejskovi?my máme dvě fenky tak ty mě aspon z těch chmurů dostávaj.děkuju!
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebe :lol: no prostě na palici :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.11 17:34

lucca hehe, no to je u nás to stejné, pořád jen myslím na to, co ještě koupit, na co určitě nezapomenout a tak podobně, někdy je to fakt na hlavu se mnou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.8.11 17:35

A kdy vy máte holky termín?Já jeden 1.11. a druhý 11.11.tak sem na to zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
7.8.11 17:36

já jsem taky ko nějak … pobolívá mě břicho, už se těším na zítřejší poradnu, aby mě (doufám) ujistili, že je všechno ok … a to počasí je taky na draka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.11 17:38

cell jé ahoj :mavam:
Jinak já mám termín 16.11. a druhej 20.11. zatím :-)
No a poradny už moc neřeším, Matýsek kope o 106, tak vím, že je vše v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.8.11 17:39
luccavon píše:
No to zvracení právě nevím čím to může být,vždycky prostě po jídlě se mi zvedne žaludek.Saroyajé copak je pejskovi?my máme dvě fenky tak ty mě aspon z těch chmurů dostávaj.děkuju!
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebe :lol: no prostě na palici :zed: :lol:

myslím, že má překyselený žaludek a prostě jí pálí žáha, mívá s tím problém. natahuje na zvracení a kňourá, líže podlahu a chtěla by venku žrát tuny trávy. Dostala jedlou sodu ale dobrý to pořád není

tak přeju, ať se ti žaludek taky uklidní a nezvracíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.8.11 17:41

lyrica :mrgreen: no to my,že máme psy tak je hlavně nutný vymalovat byt a přesunout psy do kumbálu a hlavně připravit pokojíček.To všechno,ale až budou penízky a to bude až někdy v září takže sem právě z toho taková nervní,ale vím ,že je ještě čas.Tak sem ráda,že v tom nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.11 17:44

lucca no tak to my už máme pro Matýska pokojíček připravnej, malovali jsme, tapetovali..ale je to z krku :-) Nábytek do pokojíku jsem otapetovala už jen příští týden koupit postýlku a je to :wink:
Pejska máme taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.8.11 17:44
Saroya píše:
luccavon píše:
Jojo vím,že je to narmální,asi je to tím počasím taky trochu.Furt plaším,aby sme měli vše připravené,aby mimi nepřišlo dřív na svět..a přitom už bych chtěla mít miminko u sebe :lol: no prostě na palici :zed: :lol:

myslím, že má překyselený žaludek a prostě jí pálí žáha, mívá s tím problém. natahuje na zvracení a kňourá, líže podlahu a chtěla by venku žrát tuny trávy. Dostala jedlou sodu ale dobrý to pořád není

tak přeju, ať se ti žaludek taky uklidní a nezvracíš

Jé díky.No naše holky taky na to trpěj a jak píšeš pak venku jen seděj a žerou trávu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.8.11 17:50

cellno my dem na kontolu až 18týho,ale náš prcek taky kope pěkně,takže snad je vše v pořádku.
lyricajé tak vy se máte.To já v hlavně všecno mám a vím,že se to zvládne během pár dnů,ale mysím na to myslet no.Jinak nám chybí přebalovák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.11 17:52

lucca já jdu 17. :lol:
Jinak jsem ráda, že jsme to zmákli, taky to bylo během dvou víkendů hotové, takže neboj, to bude nahned..přebalovák mám, jen čekám od jedné maminy na tu vrchní desku, cca v září si pro ni pojedu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.8.11 17:52

Ahoj, taky mi dneska není nic moc, mám hroznou rýmu, takže mě pobolívá hlava a furt smrkám a jak smrkám, tak mě bolí břicho a jsem na začátku, takže mimi ještě nekope, tak ani nevím, jestli je v pořádku, těším se, až o něm budu pořádně vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí