35tt a plavání - ano, či ne?

941
6.8.11 15:24

35tt a plavani - ano, ci ne??

Ahoj holky, rada by som sa vas popytala na nazor vasho doktora na takto neskore plavanie v bazene, alebo i aquaparku? Velmi by som este chcela, ale nechcem ohrozit miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
6.8.11 15:27

Pokud netrpíš na mykózy, nebo nemáš nějaké rizikové těhu, tak si myslím, že bez problému…
Ale musíš být každopádně opatrná, příliš teplá až horká voda není moc prospěšná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.8.11 15:27

Nešla bych. Bála bych se infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.8.11 15:37

… no holky, toto je ta dilema, jedna moja polovicka je za, ze si trosku pomozem na zada, druha sa boji…nemam rizikove tehotenstvo, ani na mykozy moc netrpim, ale clovek nikdy nevie…

Asi to radsej vzdam, nestoji to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
6.8.11 15:37

Plavala jsem naposledy 10 dní před porodem, pak jsem se už bála, že mi tam praskne voda a já to nepoznám :roll: A deset dní jsem přenášela…Plavala jsem hodně celé těhotenstvía záda mě nebolely ani jednou, moc mi to pomáhalo. Já bych neváhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
6.8.11 15:43

První těhotenství jsem plavala do termínu porodu. Druhéjsem do bazénu se synem chodila se synem asi do toho 35. týdne, ale jen proto, že zkončil kurz. Jinak bych chodila klidně až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.8.11 15:44

Taky chodím plavat docela dost často do slaného bazénu a teploučké vody která má 37 stupňů.. ale nevím jak v tak pokročilém těhu, každopádně plavání je nejpřirozenější a nejlepší pohyb v těhotentví, kam se hrabou nějaký trapný cvičení s míčem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
6.8.11 15:45

Ahoj,přidávám se k ostatním amohu jenom doporučit. Já jsem plavala vždy až do termínu porodu a dokonce i s dvojčaty, je to super :palec: :palec: :palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.8.11 15:48

Naposledy jsem byla plavat 5 dní před termínem porodu. Celé těhotenství mi to dělalo moc dobře, nejen na záda. Ve vodě jsem se necítila tak vorvaňovně :mrgreen:
Pokud máš starch z infekce,kup si v lékárně tyto tampony http://www.lekarna.cz/…protect-4ks/

Já bych plavat šla, ne na tobogána podobné atrakce, ne do výřivky a ne do termálu(horké vody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.8.11 15:56

Pokud nemas rizikove tehotenstvi ( napr. zkracuje se ti cipek) a netrpis na zanety, kvasinky atpod., tak se nemusis niceho bat.

Zalezi. Je to na nahode a na nachylnosti.
Ja jsem tohle tehu paranoidni, takze neplavu, jinak jsem plavala predchozi tehu a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
6.8.11 16:12

Ahoj já chodila plavat se starším synem až dokonce. Poslední plavání bylo 5 dnů před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.8.11 16:45

ja bych šla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
6.8.11 17:39

Jsem v 35tt s dvojčaty a plavu - doktor mi to dovolil. Chodím tak jednou týdně a chodila bych častěji, kdyby v našem městě nezavřeli na léto bazén a nemusela jsem dojíždět.
Na venkovní koupák se bojím víc - větší riziko že do mě někdo vrazí. Ale taky jsem byla - asi před měsícem.
Mě to vždy udělá dobře na záda, zmírní i otoky - které mě začínají trápit, takže za sebe jen doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.8.11 17:46

Jestli trpíš na záda, tak choď na těhotenské masáže, hodně to uleví, a můžeš chodit až do porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí