Jak se dokopat?

49
11.10.21 18:08

Jak se dokopat?

Ahoj mohl by mi tu někdo poradit? Strašně moc bych chtěla nabrat svaly.. Cvičení není vůbec žádný problém, ale co se týče stravy to už je o hodně horší. Nedokážu odolat sladkému a celkové nezdravé stravě. Například dneska jsem ráno cvičila asi 45 minut a pak jsem našla čokoládu, tak jsem si ji musela dát. Máte nějaké rady jak odolat a začít se stravovat normálně. Strava je 80% úspěchu takže :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
11.10.21 18:21

Zacit praktikovat pravidlo 3N - Nekoupis - Nemas - Nesezeres :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
11.10.21 18:25
@TeSudička píše:
Zacit praktikovat pravidlo 3N - Nekoupis - Nemas - Nesezeres :mavam:

Přesně.

Taky prostě domů nenakupuju sladké a prostě když není, tak nemlsám :lol: Psůšvih je, když něco někdo donese, nebo mi muž chce udělat radost… Ale držím se, mám ještě 2 bonboniery, mersi a dvě velké Milky z vysvědčení :lol: A nesežrala jsem to, naopak už dvoje pralinky šly jako dárek dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.10.21 18:28

Jediné pravidla 3N. Nic jiného nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.10.21 19:50

Však si něco dej, ale NESEŽER to na posezení. Si to rozděl na víckrát ne? Ukojíš chutě a nepřibereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.10.21 19:57

@Malineka tak třeba tohle u mě nefunguje. Dokud nechutnám, tak dobrý, ale jakmile ochutnám, byla bych schopná sníst klidně i víc než tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.10.21 19:59
@Katka372 píše:
@Malineka tak třeba tohle u mě nefunguje. Dokud nechutnám, tak dobrý, ale jakmile ochutnám, byla bych schopná sníst klidně i víc než tabulku.

mám to úplně stejně. Dokud neochutnám, odolám. Když ale začnu, tak jedu dokud mi není blbě nebo nesežeru všechno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.10.21 20:04

@Netopirek :D to nikdy nepochopím. Tak si kousek ulom a pak zbytek schov. Kup si na to třeba takový ten malý časový trezor, který se ti prostě dřív neotevře. Přej si to k Vánocům.
Vůle jde trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.10.21 20:35

No primárně potřebuješ jíst dostatečně a s nízkou glykemickou náloží, aby ti nelítal cukr a tělo tě instikntivě nevedlo k tomu aby si do sebe nacpala co nejvíc rychlé energie.

Píšeš že chceš svaly, takže není potřeba hubnout - tudíž musíš pokrýt svůj energetický příjem a to i se cvičením. Plus z toho by mělo být tak 80 bílkovin a 20 g vlákniny.

Když si tohle ohlídáš, tak zbytek je pak celkem šumák, jen tedy pokud nechceš po cvičení držet bodovou dietu - co vidím to zbodnu, tak před i po cvičení jez kontorlovaně - mrkni třeba sem

https://www.mojezdravi.cz/…pu-4677.html

před cvičením si dej banán, po cvičení třeba tvaroh s čokoládou, případně přidaným proteinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
11.10.21 20:59
@TeSudička píše:
Zacit praktikovat pravidlo 3N - Nekoupis - Nemas - Nesezeres :mavam:

Tohle pravidlo uprimne povazuju za spravny a ucinny. Akorat vetsinou zkrachuju na prvnim N :zed: :lol: Nevim, proc se nezvladnu ovladnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
11.10.21 23:34

Vůle jde cvičit, ale důležitá je síla motivace… ty asi víš, co mas jist, jen to nedokážeš dodržet… až najdeš tu správnou motivaci, přepne se ti to v hlavě a vůle bude silnejsi… najdi ten správný důvod, krátkodobý, dosažitelný cíl… až dosahnes prvního cíle, pujde to snaz… a s každým dalším úspěchem to bude lepší a lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová