Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie008 Přesně tak, nejhorší jsou ty vesnický drbny, co nemají nic jiného na práci než pořád někoho pomlouvat
Z komára udělaj velblouda raz dva.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky doufám, že mi zde někdo poradítě, případně ukážete jiný pohled na věc, protože já momentálně nevím jak dál. S manžel žijěme v rodinném domku s našimi dvěma dětmi 6 a 3 roky. Bohužel máme s manželem již půl roku nějaké neshody a teď se k tomu přidaly další problémy, ke kterým nevím, jak se postavit. Bydlíme na vesnici, jsme tu cca 8 let nově přistěhování do námi postaveného domu. Manžel je hodně společenský člověk a rád se tady s místními schází na zábavách a na různých akcích pořádaných obcí. Já jsem celkem introver a mám ráda klid nerada chodím do společnosty a navíc mám dvě malé děti. S manželem jsme prodělali menší krizy před 7mi lety, ale řekli jsme si, že to zvládneme a chceme spolu zůstat, takže jsme to ustáli a narodili se nám děti a vše bylo v pořádku, až do doby před půl rokem a od té doby se to s námi nějak táhne. Bohužel se před nějkou dobou dostali do rukou tchýně nějaké informace o tom, že je tady v obci manžela nikdo nemá rád, že jenom machruje a mě všude pomlouvá a špiní. Tchyně mi nechce číct co konkrétně ví, ale ví toho dost. Prej si to mám zjistit sama. Odeslala ty informace i švagrové a obě to teď ví a ani jedna mi nechce říct konkrétně o co jde. Když jsem uděřila na manžela co kde provádí nebo kde se o mě baví a jak, tak mi řekl, že si nic nepamatuje a že vůbec neví o čem je řeč a co by jeho mama mohla mít za informace prej nechápe a neví.
Já jsem z toho zoufalá, nevím co dál dělat. Nidko mi nechce nic říct nevím jestli mi byl nevěrný a ani co o mě vykládá. Jsem naštvaná na tchýni, že mi nechce nic říct. Přece kdo jinej už by mě měl informovat o věcech, které se týkají mě a manžela.švagrová mi jen napsala, že netušila, že jsme na tom tak moc zle…
Manžel mi řekl, ať je neposlouchám, že si libujou v rozesírání cizích vztahů, že nejsme první ani poslední..Tchýně mi volala a tvrdí mi, že její syn mi lže a že má dost materiálu na to, aby ho dostala z domu a já tu mohla bydlet s našima dětma. Dům je psany na manžela i hypotéka a manželé jsme rok, takže tohle se jí nepovede i kdyby mi nevěrný byl. Já opravdu nevím co dál..dělají ze mě jen pitomce. Udajně mi nechtějí ubližovat, ale toto je daleko horší. prosím poraďte co byste v téhle situaci dělaly vy? Děkuji
Z tvého popisu na mě tchýně působí jako slušný magor, co jen plácá kolem sebe. Která matka prohlásí o vlastním synovi, že je lhář? Tchýni bych řekla, že na její tajemno nejsem zvědavá, a naopak bych srovnala jí i švagrovou, ať mě i muže laskavě přestanou pomlouvat
Ten dům jste si pořizovali, když už jste spolu byli?
Jinak pokud chce někdo něco říct, tak ať to řekne vše. Tchyně a švagrová asi budou dost slepice.