Jak se narovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3148
4.4.13 22:08
@berry4 píše:
Většinou jde o atrofované zádové svalstvo. A i břišní. Teda pokud ti nenašli nějakou vadu páteře… Chce to cvičit a posilovat, to dělá divy.

souhlasím. před 2 měsíci jsem začala opravdu cvičit a pravidelně, a dějí se malé zázraky. ne jen, že se mi zmenšuje mišelinka :-D ale jsem rovnější a mám pružnější páteř. Možná je to tím, že ubylo špeku a líp se mi hýbe. Každopádně po cvičení si připadám o 5cm vyšší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.4.13 22:09

@Hančíí atrofované -přetížené. Skončila jsem min. s tímhle problémem na reha - fyzioterapeutka mi řekla, že tam nemám žádné svaly. Hrbatá, bolavá, jsem 2 měsíce Cvičia, učila se cvičit a chodila na elektROléčby a obstřiky… Pak jsem to vzala sama do svých pracek, začala na sobě makat a dnes se už nemusím upozornovat, že se hrbím apod, tělo drží samo, protože má NA ČEM. ;) :palec:
Chce to prostě makat na sobě. Mě dostihla RD, stejná fyz. zátěž na záda -tahání dětí a kabel, poporodní ochablý převis vepředu, přitom výpadek z pravidelné fyz. zátěže. Dřív jsem hodně jezdila na kole, na koni, v práci fyz. námaha. Co cvičím, jsem rovná, bez bolestí a problémů. Jeslti mě něco bolí, tak příjemně namožené svaly :kytka:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
4.4.13 22:11

@Kapaz to vypadádobře, do toho bych šla, není to ani drahé, klidně to budu nosit pořád, ale chci se prostě narovnat, taky mě hooodně bolívají záda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.4.13 22:12

@Kapaz zbytečnost, mám něco podobného a stejně mi to ramena neudrž, když to víc utahnu, tak za chvíli cítím jak mi brni ruce.:-( a někde jsem se dočetla, že se to stej. e vytaha, takže sw věcné kupuje nové.:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
4.4.13 22:14

@GianaS tak to je škoda
Bery: to cvičíš to co máš v podpisu? já chodím cvičit 2krát týdně ale nepomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.4.13 22:16

@viky23 tedˇjo, ale budovala jsem fyzičku 2 měsíce, abych dala vyšší levly. Cvičím denně, tak hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.4.13 22:18

Asi máte holky na mysli nějaké speciální cvičení na posílení těch zádových svalů?? :nevim: Už jsem mnohokrát chodila na rehabilitaci se zády, ale jen 1× mě učili posilovat svaly :nevim: Už si to moc nepamatuji se přiznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.4.13 22:23

Ty jo, já nejsem jediná, kdo s tím má problém? :oops: Jen tedy mimochodem od mala cvičím, poslední tři roky se věnuju polefitness, kde se svaly posilují břišní i zádové a hrbím se stále :roll: Nebolí mě ani hlava, ani záda, ani krk, ani v těhotenství jsem problém neměla…problém je jen estetický a i když se snažím hlídat, nikam to nevede :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.4.13 22:26

@berry4 a máš nějaký tip na cvičení pro úplné začátečníky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.4.13 22:29

Taky mě bolí záda a mám hrb :oops:
ale v lednu začala jsem cvičit toto http://www.smsystem.cz/
krásně to protáhne a posílí záda, cítím i pevnější břicho a zadek. Na odtučňovací kůru to není, ale jako rehabka super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.4.13 22:31

@Tamtama myslíš na záda, nebo celkově? ;) Na záda nemám, mě se to všechno spravilo s cvičením jako takovým, tedˇuž i dost posiluju, tak to jde ruku v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
4.4.13 22:31

Viky máš ochablé zádové svalstvo a zkrácené prsní svalstvo (na to navazuje i bříšní atd). Nechce to nic jiného než cvičit a cvičit. Protahovat prsní a posilovat zádové. Žádné korzety na to nepomůžou ;) zašla bych si do nějakého fitka ať ti poradí cviky a vydržet a cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.4.13 22:34

@berry4 celkově, ale abych u toho pokud možno spíš přibírala než hubla :mrgreen: jinak už ze mě nic nezbyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.4.13 23:03

Tak hoďte někdo odkaz na nějaký cviky na záda :D Já taky nepotřebuju hubnout, ale záda mám v hajzlu celej život :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.4.13 23:04
@Gigis píše:
Taky mě bolí záda a mám hrb :oops:
ale v lednu začala jsem cvičit toto http://www.smsystem.cz/
krásně to protáhne a posílí záda, cítím i pevnější břicho a zadek. Na odtučňovací kůru to není, ale jako rehabka super :potlesk:

Už jsem našla, díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast