Jak se obejít bez hysterických scén

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
13.5.16 21:05

jak se obejít bez his

Dobrý večer
potřebuji se svěřit s mým problémem mám doma holku 4,5 roku pokud přítel odchází do práce a chce se rozloučit s dcerou vyvádí neskutečné scény. Kolikrát řve jak kdyby ji někdo vraždil chytá se ho za nohu a rozlučka trvá i půl hodiny. Rozumím že je na něj moc vázaná ale přesto mě nepřijde tahle situace normální. Kolikrát když si během dne na něho vzpomene zase řve i 15 minut. Podotýkám že se jí hodně věnujeme rozhodně ji v ničem nezanedbáváme navštěvuje folklorní kroužek chodí do výtvvarného kroužku já když mám čas jezdím s ní na výlety také na kole hřiště čas tráví i se stejně starým kamarádem kterého občas hlídám. Zdá se že v ničem nestrádá a přesto předvede hysterickou scénu, co by mohlo pomoct? nějaké zajímavé rady. :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7199
13.5.16 21:12

Nevím co poradit, jenom bych dodala že ani sto kroužků nenahradí rodiče, raději místo kroužku prostě buďte spolu, ideálně všichni jako rodina. Cítí nejistotu, neměla jsi během jejího života víc partnerů? Že se bojí že odejde. Je to nejistota a ty sama musíš vědět co do teď nebylo úplně OK že jí to rozrušuje. Nebo nějaká ztráta v rodině, nebo ji tím někdo hrozí (když nebudeš hodná, tatínek už se nevrátí apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
13.5.16 21:15

Já myslím, že je to povaha. prostě hysterka. většina dětí je třeba smutná, ale toto? ještě mě napadá, že je hodně rozmazlená-asi přítel udělá vše co chce, nebo dostane vše co chce? je zvyklá, že kolem ní všichni tancují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.5.16 21:20
@loulek píše:
Dobrý večer
potřebuji se svěřit s mým problémem mám doma holku 4,5 roku pokud přítel odchází do práce a chce se rozloučit s dcerou vyvádí neskutečné scény. Kolikrát řve jak kdyby ji někdo vraždil chytá se ho za nohu a rozlučka trvá i půl hodiny. Rozumím že je na něj moc vázaná ale přesto mě nepřijde tahle situace normální. Kolikrát když si během dne na něho vzpomene zase řve i 15 minut. Podotýkám že se jí hodně věnujeme rozhodně ji v ničem nezanedbáváme navštěvuje folklorní kroužek chodí do výtvvarného kroužku já když mám čas jezdím s ní na výlety také na kole hřiště čas tráví i se stejně starým kamarádem kterého občas hlídám. Zdá se že v ničem nestrádá a přesto předvede hysterickou scénu, co by mohlo pomoct? nějaké zajímavé rady. :) :D :lol:

No ale píšeš, že hysterčí, že nevidí tatínka - toho jí nenahradí ani kroužky, ani ty, bohužel. :( Prostě jí chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
13.5.16 21:30

@mirecekblbecek ano asi to tak bude přítel jí udělá co jí na očích vidí a nedokáže si sní moc poradit když ona chce něco udělat jinak než on tak je to problém partnera mám stálého k žádné změně nedošlo i tatínek se s ní snaží trávit čas kolikrát je s ní půl dne a pak má jít do práce a ona začne tak vyvádět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.5.16 21:37

@loulek Rozlučka trvá půl hodiny? A to se s ní tu půlhodinu loučí? Dám pusu a ahoj, jakýpak loučení, když jde do práce. Když jejím scénám dopřáváte prostor, pak je logické, že ho využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.5.16 08:22

@hanka.br. no já tohle nedělám když odcházím do práce dám jí pusu a pohladím ji přesně jak píšeš tohle dělá jen se svým tatínkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.5.16 09:01
@loulek píše:
@hanka.br. no já tohle nedělám když odcházím do práce dám jí pusu a pohladím ji přesně jak píšeš tohle dělá jen se svým tatínkem

Ale o tom samozřejmě píšu - že se loučí půl hodiny se svým tatínkem a že je to možný důvod, proč se tak chová. Ať jí tatínek dá pusu a prostě odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí