Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosím raději anonymně chodí jsem hodně známých. Hrozně mě trápí jedna věc z osobních důvodů to nemohu moc rozepisovat ale… Rád bych se omluvil jedny ženě protože jsem se zachoval jako vůl a ona nechce se mnou mít už nic společného zablokovala si moje tel číslo. Jsem fakt v háji. Prosííím o rady hlavně ženy HROZNĚ ALE FAKT HROZNĚ MOC JÍ MÁM RÁD. PS i když jsem nechodí tasrdička jsou pro ni ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️
@Petr564 píše:
Dobrý den, prosím raději anonymně chodí jsem hodně známých. Hrozně mě trápí jedna věc z osobních důvodů to nemohu moc rozepisovat ale… Rád bych se omluvil jedny ženě protože jsem se zachoval jako vůl a ona nechce se mnou mít už nic společného zablokovala si moje tel číslo. Jsem fakt v háji. Prosííím o rady hlavně ženy HROZNĚ ALE FAKT HROZNĚ MOC JÍ MÁM RÁD. PS i když jsem nechodí tasrdička jsou pro ni ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️
Pokud znáš její adresu, tak třeba poslat kytku s omluvou. ![]()
PS: SMS nelze zablokovat.
No, když tě tak vidím, jak píšeš, tak ji uděláš službu, když ji přestaneš obtěžovat.
Takhle se chlap nechová a zřejmě měla důvod k zablokování.
@jege píše:
Pokud znáš její adresu, tak třeba poslat kytku s omluvou.PS: SMS nelze zablokovat.
Lze. Já tak jednu osobu bloklou mám.
Pokud si tě zablokovala, pak bych tomu moc šancí nedávala. A hlavně nebuď ve snaze se s ní spojit urputný, ať nenaplníš skutkovou podstatu stalkingu.
Já ti nevím. Ta hranice mezi snahou o kontakt a stalkingem je někdy sakra tenká. ![]()
@jege píše:
Pokud znáš její adresu, tak třeba poslat kytku s omluvou.PS: SMS nelze zablokovat.
jo jde to úplně jednoduše
@Malineka píše:
No, když tě tak vidím, jak píšeš, tak ji uděláš službu, když ji přestaneš obtěžovat.
Takhle se chlap nechová a zřejmě měla důvod k zablokování.
Cože? Já nemůžu pořádně ani jist a vy my napíšete tohle? Můžete my napsat co jsem udělal špatně? Že jí chci zpátky?
@Petr564 píše:
Cože? Já nemůžu pořádně ani jist a vy my napíšete tohle? Můžete my napsat co jsem udělal špatně? Že jí chci zpátky?
Ksakru!!! Omlouvám se až teď jsem si toho všimnul
@jege píše:
Skoužel jsem to. Žádná reakce.
@Petr564 píše:
Ano, přesně TOHLE je špatně. ![]()
To, že s někým chceš být je jedna věc. Tvoje rozhodnutí.
Ona s tebou NE a to je pro tebe stopka, kterou musíš respektovat. Její rozhodnutí.
Tvoje „chci“ není víc, než její „nechci“.
A jestli to probíhá tak, že ji kontaktuješ ( čti otravuješ) často a trvá to dlouho, tak fakt pozor. Stalking se dnes bere vážně.
@Petr564 píše:
Jde Ti o omluvu anebo o to ji získat zpátky? Omluvit se jde třeba právě tou kytkou, získat zpátky někoho, kdo nechce, nelze. ![]()
Pokud zablokovala a nechce mít už nic společného, tak probohasvatýho už nic. Ses předtím nestihl omluvit nebo co?
@jege píše:
Jde Ti o omluvu anebo o to ji získat zpátky? Omluvit se jde třeba právě tou kytkou, získat zpátky někoho, kdo nechce, nelze.
@jege píše:
Jde Ti o omluvu anebo o to ji získat zpátky? Omluvit se jde třeba právě tou kytkou, získat zpátky někoho, kdo nechce, nelze.
Získat zpátky. Ona my řekla že si chce dát pauzu ale… Já jsem to podělal já jsem ji chtěl dokázat že ji vážně miluju jenže to asi byl velký nátlak. Vážně nevím. Poslal jsem ji 100 Růží ale žádná reakce prý se na mě u známých vždy jen zeptá.