Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, pletes se, je to normalne pohodlne a nosi se proto, aby se bonbardaky nerysovaly pod oblecenim…samozrejme mohou mit i erotickou funkci, to ale kazde pradlo..v prvni rade je to kvuli „neviditelnosti“
@Anonymní píše:
Předem přiznávám ze jsem chlap a mam zvláštní dotaz. Napadá ne proč vlastně ženský nosí tanga? Vždyť to musí byt strašně nepohodlné nebo se pletu? Nebo to nosí aby dráždili chlapy? Nebo z jiných důvodů? Dekuji.
Nenosim, ani gynekolog to nedoporucuje..
Protože se v tom cítím sebevědomě, líbí se mi to na sobě a mému muži taky. +Nerýsuje se
Protože je to in. Žádný jiný důvod není. Bezešvé kalhotky se taky nerýsují.
Já je nosím 30 let, je to pro mě pohodlnější. Nebo brazilky, klasické nesnáším. Vím, že to gynekologové nedoporučují, ale zatím jsem žádný problém neměla.
Ale z okolí vím, že někomu to fakt pohodlné je, hlavně těm, co mají velké zadky… Navíc pod šaty to fakt vypadá líp - zejména pokud je člověk v téhle části těla - jak to říct mile - nakynutější a povolený, takže normální kalhotky se mu neesteticky rýsují.
U štíhlé a proporční holky je to fuk, nerýsuje se žádný typ kalhotek, ale u těch podsaditějších, s hodně tukovou tkání, jsou tanga - nebo úplně bez - slušivější verze. Plus tam je ten psycho efekt, že se hmotnější žena cítí štíhlá a prospěje to jejímu sebevědomí.
Další psycho efekt - ty kalhotky jsou malé i ve velké velikosti, takže žena žije v iluzi, že má malý zadek. Negativa jsou jen při zanedbané hygieně.
@Mína91 píše:
Co se tu všechno jeden nedoví. Jako že jsou in zhruba tak třicet let už od dob plyšáku, co se tu na pultech objevily? ![]()
@Anonymní píše:
Předem přiznávám ze jsem chlap a mam zvláštní dotaz. Napadá ne proč vlastně ženský nosí tanga? Vždyť to musí byt strašně nepohodlné nebo se pletu? Nebo to nosí aby dráždili chlapy? Nebo z jiných důvodů? Dekuji.
Nosím je protože jsou pohodlné ![]()
@Mína91 píše:
No..in to bylo tak v devadesatkach…to byly moje mlady leta, to si je holky vytahovaly z dzinu az na zada..tahle doba uz je davno pryc..ja par tangacu jeste mam, ale taky uz spis bezesve pradlo..treba do pouzdrove sukne si porad radsi vezmu tanga
@Mína91 In to bylo před IX lety když to sem poprvé přišlo…dnes je to úplně běžné.
Protože to jeden čas bylo v módě, možná to někomu může být pohodlnější
jako ženský nosí spoustu věcí, co nedávají smysl ![]()
Za mě jsou nepohodlné, zařezávají se a štve mě když chlap utrousí, že by je na mě rád viděl. Radši anonym.