Opět zase nevěra

50
18.3.22 04:50

Opět zase nevěra

Jsem už zoufalá a nevím co mám dělat, nemůžu spát a nic.Je to týden co jsem přisla na manzelovu neveru. On se haji tim ze s nikym nic nemel.. Bohuzel dukazy jsou trosku jine. Chce tedy lepit vztah. Jenze dotycnou si nesmazal z pratel, je porad on line na facebooku ci whatsapu, najednou si zacal vypinat i wifi, kdyz ji jindy mel zapnutou, takze co to znaci… ze zrejme pokracuje dal. Kdyz mu to reknu tak se jen urazi ze s ni nic nema. Ale uz jen to, ze jsem chtela aby sel se mnou a s malou do zoo a pritom si tahl za ni. Poradte mi co mam delat. Zda zkusit tu rodinu slepit ci nikoli. Rozhodla jsem se jit do manzelske poradny i kdyz sama ale nechci jeste to uplne zahodit, zatim si porad jeste rikam, ze je dulezitejsi kam se vraci ale moc to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
18.3.22 06:40

A není možný, že opravdu s nikým nic neměl a nemá? Jak jsi na tu nevěřu přišla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
18.3.22 07:23

Ahoj, to si musíš ty rozhodnout, jestli chceš vztah slepovat nebo ne. Taky bude záležet na tom, jak se partner bude dál chovat, jestli s tebou do té poradny půjde, jak tam bude spolupracovat, jestli uvidíš snahu z jeho strany, jestli zjistíš, že v tom dál pokračuje…Když v nevěře bude pokračovat, tak abys našla tu hranici a zachovala si sebeúctu, kdy si řekneš, že dal už to nedáš a nechceš. Jsi v blbé situaci…Každý ti tady napíše, že vztahy po nevěře se slepují hodně těžko, on se musí milenky definitivně vzdát a ty za tím musíš udělat tlustou čáru a nevracet se k tomu, nevycitat a jakože jedete dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
18.3.22 07:32
@Leniccccka píše:
Jsem už zoufalá a nevím co mám dělat, nemůžu spát a nic.Je to týden co jsem přisla na manzelovu neveru. On se haji tim ze s nikym nic nemel.. Bohuzel dukazy jsou trosku jine. Chce tedy lepit vztah. Jenze dotycnou si nesmazal z pratel, je porad on line na facebooku ci whatsapu, najednou si zacal vypinat i wifi, kdyz ji jindy mel zapnutou, takze co to znaci… ze zrejme pokracuje dal. Kdyz mu to reknu tak se jen urazi ze s ni nic nema. Ale uz jen to, ze jsem chtela aby sel se mnou a s malou do zoo a pritom si tahl za ni. Poradte mi co mam delat. Zda zkusit tu rodinu slepit ci nikoli. Rozhodla jsem se jit do manzelske poradny i kdyz sama ale nechci jeste to uplne zahodit, zatim si porad jeste rikam, ze je dulezitejsi kam se vraci ale moc to boli.

Jak jsi na to přišla? Máš opravdu důkaz, že nevěrný byl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.3.22 07:51

Jaký máš důkaz?
Víš co, tohle jeho chování může mít dva významy - buď je „čistej“, tak nevidí důvod nikoho mazat nebo dělat jiná opatření, aby tě uchlácholil. Nebo s ní skoncovat nechce. Pokud máš neprůstřelné důkazy o jeho nevěře a to jeho „lepení vztahu“ spočívá jen ve smutných očích a slovech, ale žádných činech, tak nemá cenu, aby ses ty nějak snažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
18.3.22 07:53

Jo a ta poradna je dobrý nápad, ale bez zapojení partnera to nepůjde, to je jasný…zkusit to ale můžeš, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6034
18.3.22 07:57

Jaky důkaz nevěry je vypínání WiFi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.3.22 08:08

Příspěvek si nazvala opět zase nevěra, tedy máš silné podezření, že partner je zase nevěrný. Podle mě by ses měla teď zaměřit spíš na to, že k partnerovi evidentně dlouhodobě nemáš důvěru, což se promítá do každodenního života ve smyslu, že třeba s vámi někam nechce jít nebo přijde pozdě z práce či se dle tebe chová jinak podezřele, např. vypíná wifi, a ty už jsi přesvědčená o nevěře či pokračující nevěře. Nebo tě to nutí hledat důkazy v telefonu atd. a jakmile najdeš něco „podezřelého“, už je nevěrný. Tahle ztráta důvěry tě jen tak neopustí, budeš jí mít pořád, i když by ti partner pro tentokrát „prokázal“, že s nikým nic nemá. Zároveň tohle chování je pro druhou stranu strašně vysilující a otravné, ať už je oprávněné nebo ne, takže dřív nebo později se s tebou partner stejně rozejde, protože už to nebude dávat. Za mě pokud takhle žiješ, nemá vztah smysl, protože u tebe asi jen tak k obnově důvěry „naplno“ nikdy nedojde a bez důvěry s každodenním trápením se blbě ve vztahu žije oběma stranám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 08:47

No, já když vypínala internet a zvuky na telefonu, tak jsem si taky s někým psala a nechtěla jsem, aby na to manžel přišel a řešil to. Často jsme totiž leželi vedle sebe a bylo třeba vidět do telefonu nebo na zamknutý displej. Vypnula jsem si pak upozornění i pro tu aplikaci.
Takže tak. Pochopitelně anonym.

• Citovat
  • Upravit
2218
18.3.22 09:42
@Modesta píše:
Jaky důkaz nevěry je vypínání WiFi?

Tak to asi ne, sama jí vypínám, když nepoužívám, ale změny chování a zajetých zvyků (např. když jí nikdy nevypínal) jsou přinejmenším signálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.3.22 10:05
@Tofifea píše:
Tak to asi ne, sama jí vypínám, když nepoužívám, ale změny chování a zajetých zvyků (např. když jí nikdy nevypínal) jsou přinejmenším signálem.

no a co máš kromě signálů, které vysílá vypínání wifi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.3.22 13:02
@Anonymní píše:
No, já když vypínala internet a zvuky na telefonu, tak jsem si taky s někým psala a nechtěla jsem, aby na to manžel přišel a řešil to. Často jsme totiž leželi vedle sebe a bylo třeba vidět do telefonu nebo na zamknutý displej. Vypnula jsem si pak upozornění i pro tu aplikaci.

Takže podle sebe soudím tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.3.22 07:00

@Jarka K bohuzel mam dukazy, meli jsme spolu sdileni polohy pak na to prisel ze to vim a vse najednou zrusil. Vcetne toho ze si na noc vypina tel tel aby mu nahodou neprisla zprava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.3.22 07:01
@Anonymní píše:

jojo prsne toto dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 18:59

Ahoj, jsem jedna s těch nepoučitelných žen tady, s partnerem jsem přes 3 roky…a ano za tu dobu už mi byl co vím jistě 2× nevěrný. Poslední podvod se stál před měsícem a půl…i hned jsem si řekla udělal tu zas už se nezmění, a tak jsem mu zabalila všechny švestky co měl doma a vyhodila jsem ho…Jenže furt psal, vyvolával opili, i střízlivý…chtěl se sejít ale já se bála toho že když ho uvidím tak si mě zase namotá, přes měsíc jsem se mu vyhýbala...… před týdnem mi opět volal zda se sním sejdu na hřišti, bála jsem se toho ale šla jsem už z toho důvodu abych si dokázala že už se nebojím toho že mě opět chytne do svých spár…když jsem tam došla tak měl u sebe flašku…nabízel mi ale nechtěla jsem aby se ve mně probudila ta zdrcená Kika…když se mi tam několikrát rozbrečel…tak jsem mu popadla flašku a napila se…a ne jednou…bohužel…no a co se stalo dál asi tušíte… kamarádky mě vždy podporovali, a vědí jak to máme s moji i jeho strany… říkají že jsme blby až jsme :hug: neboť on je ten co to vždy zničí a já ta co se nepoučí…oba se máme hrozně rádi…ale důvod proč to děla, mi pořádně neobjasnil…nechci se obracet na kamarádky ani na rodinu…to že jsme se TO neví nikdo nechci dělat unáhlené záběry…a nevím zda tomu mám dat 3 šanci nebo ne i když on si myslí že už je vše dobré…tyto diskuze jsem četla vždy jako mala holka, nikdy bych neřekla že jednoho dne budu chtít slyšet Váš názor i já…ale potřebují ho žádné kamarádky ani rodina…lidi co mě neznají a jsou ke mně upřímní a nebojí se mi říct pravdu do (oči) spíš písmenek :D :lol: :lol:…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí