Proč se nosí tanga?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24747
19.3.22 13:20

Nosila jsem je zamlada na diskotéky, ani nevím proč, to byla taková móda. Pohodlné mi extra nepřišly, spíš mě štvaly. Teď už je x let nenosím vůbec a nechybí mi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.4.22 19:50
@Anonymní píše:
Je mi to pohodlné a jsou opravdu neviditelné. Klasické kalhotky jsou i na hubených slecnach dost vidět pod elastakama, klasickyma kalhotama, satama upnutyma, suknema,.. to mi přijde dost nevkusne a sama bych si klasické kalhotky nikdy nevzala pod nic jiného než džíny, protože bych se furt kontrolovala, jestli jsou videt (a to jsem hubena).Raději anonym prosím.

Pod dzinama jsou ale taky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.4.22 20:01

Tanga nasadím jen když nechci, aby mi byly vidět lemy od kalhotek na obtáhlém oblečení. Jinak téměř ne. Moc jsem tomuhle trendu nepodlehla a vlastně se mi to ani nějak extra nelíbí. Ale nepohodlné to není, když je kvalitní materiál. Spíš je to asi o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.22 20:04
@Zeoli píše:
Pod dzinama jsou ale taky vidět.

Tak dokonce, já to nedokážu moc posoudit, klasické kalhotky ven vůbec nenosím. Ale když je to spodní prádlo vidět, tak mi to přijde nevkusne. Samozřejmě že druhá věc je, že někomu zase přijdou nevkusne leginy 😁

• Citovat
  • Upravit
8302
5.4.22 20:20
@Anonymní píše:
Tak dokonce, já to nedokážu moc posoudit, klasické kalhotky ven vůbec nenosím. Ale když je to spodní prádlo vidět, tak mi to přijde nevkusne. Samozřejmě že druhá věc je, že někomu zase přijdou nevkusne leginy 😁

Mně to na ženských nevkusný nepřijde. Prostě klasický kalhotky jsou vždycky ve všem vidět. Jako podprsenka. Tak to prostě je. Tanga jsou ale fakt nechutný v tom zadku šňůra no fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.4.22 20:44

Tanga mi jsou pohodlný, hlavně záleží na materiálu. Nic jinýho už nenosim. Jo, dokonce nosím i nevkusný legíny :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2
6.4.22 11:07

Tanga nosím proto, protože jsou mi pohodlná, mám z toho dobrý pocit a líbí se mi to. Nosím je tak, aby nebyla vidět a nikde se v nich nevystavuju. Je mi jedno, co si o tom kdo myslí. Bohužel reakce okolí bývá někdy nepříjemná. Zbytečně se to moc řeší, ať si každý nosí co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.4.22 11:30

@Taktinevím Nosí se stejně tak jako se nosí klasické kalhotky :nevim: tanga z módy jen tak nevyjdou.Ja je nosím co to začalo a jiné nenosim, jsou pohodlné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8140
6.4.22 13:10

Pokud má žena kouzelný zadek v tom smyslu, že si oblékne tanga, ony jako kouzlem zmizí a nejsou vidět, tak to není moc rajcovní :roll: Na pěkném zadku jsou pěkné jakékoliv kalhotky a pokud jde o rozříznutí zadku na čtyři půlky klasickými kalhotkami, tak to se mě vždy na ženských líbilo víc vyřešené brazilkami, než tangy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
6.4.22 14:16
@rmot píše:
Pokud má žena kouzelný zadek v tom smyslu, že si oblékne tanga, ony jako kouzlem zmizí a nejsou vidět, tak to není moc rajcovní :roll: Na pěkném zadku jsou pěkné jakékoliv kalhotky a pokud jde o rozříznutí zadku na čtyři půlky klasickými kalhotkami, tak to se mě vždy na ženských líbilo víc vyřešené brazilkami, než tangy.

No sláva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
15.11.24 18:35

Jsou pohodlné, nejdou vidět, dobře se v nich cvičí a běhá. A když máš dobrou 🍑 tak je to i sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.11.24 19:29
@Anonymní píše: Více

Takže je nosíš i o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 19:36

Já to teda zkoušel a pohodlný to rozhodně nebylo. A hlavně ho nemám kam odložit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
15.11.24 19:37

@Kolemjdoucí6996 My holky nemáme co odkládat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
16.11.24 11:27
@Kolemjdoucí6996 píše: Více

A hlavne nejsou zdrave, od gyndare kdyz jsem mela gynekol. zanet, velke nebezpeci prenosu fekalnich bakterii do pochvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí