Změna v chování

10
18.3.22 13:17

Změna v chování

Ahoj, vůbec tomu nerozumím. Jsme (byly) s partnerkou skoro 8 let. Nedávno jsme byli na večeři, jen my dva. Vše super, ani náznak nějakého problému. Tulila se ke mě jako normálně, říkala, že mě miluje, já jí také. Řekl bych, že jedna z těch nej. společných chvil. Do té doby vesměs vše v normálu. Občas hádka nebo tak něco, ale nic co by stálo za řeč. O 14 dnů později jsme měli jít slavit naše výročí, nakonec jsme kvůli jejímu odkládání šli o několik dnů později a to už tam seděl někdo úplně jiný. Odměřený. Vůbec tu změnu nechápu. Řekla mi, že si uvědomila, že už mě nemiluje a nikdo jiný za tím není (to jí věřím). Prý chce být a žít sama. Společné děti nemáme. Věk okolo 50. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
18.3.22 13:24

Nemiluje tě a nebo má jinýho. Spíš to druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:30

@JancaS84 To mi přece řekla, že mě nemiluje, ale nedokážu zpracovat to, že se to otočilo během pár dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
18.3.22 13:32

@plavec155 asi uz ji nebavilo předstírat co neciti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:35

Má cenu to nějak lepit? Přecejenom nechci zahodit 8 let jen tak… Případně počkat chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
18.3.22 13:38

Ahoj, chvíli ji nech a nebombarduj ji zprávami. To jak to popisuješ, je hodně zjednodušený. Fakt si žádný náznak nepoznal? Trávili jste spolu čas? Pomáhal jsi ji? Fungoval sex? Co alkhohol? V tvém případě bych chtěl znát důvod, ale nechtěj ho znát hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:41

@LukeR1 Ano, je to zjednodušené. Ale náznak jsem opravdu nezaznamenal. Normálně jsme jezdily na výlety, návštěvy rodiny, vše v pohodě. Prostě jsme normálně fungovali. Sex až na ten „výroční-poslední“ taky bez problémů. Alkohol ne, nepiju ani já a ani ona. A ten důvod mi řekla, že už to prostě necítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.3.22 13:43

No, pokud se váš vztah během 8 let posunoval do nikam, tak jí asi došla trpělivost. Chlapům spousta věcí nedochází. Ženský je na ty věci, co jim třeba vadí, upozorňují, ale pokud je chlp sobec, jede si pořád svou linku. A pak se diví, že ženské dojde trpělivost.
Pokud nikoho nemá, přehlížel jsi dlouhodobě její potřeby a uspokojoval jsi jen svoje. A parnerk je v tuto chvíli už ve fází, kdy jsi jí u zadku, takže snažit se, nemá cenu.
Promeškal si čas na změnu, teď už je pozdě. Pouč se z chyb a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:47

Jestli upozorňovala, tak jsem to opravdu neviděl. Ale, že by něco řekla, to opravdu ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:49

Přecejen jsme dospělí, tak si může sednout a normálně si říct, že jí něco nevyhovuje nebo jí něco trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:51

@Rosebery Dá se to nějak napravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
18.3.22 13:52
@plavec155 píše:
@LukeR1 Ano, je to zjednodušené. Ale náznak jsem opravdu nezaznamenal. Normálně jsme jezdily na výlety, návštěvy rodiny, vše v pohodě. Prostě jsme normálně fungovali. Sex až na ten „výroční-poslední“ taky bez problémů. Alkohol ne, nepiju ani já a ani ona. A ten důvod mi řekla, že už to prostě necítí…

Necítí to z nějakého důvodu. Později bych si s ní sedl a v klidu probral, co jsi dělal špatně, že přestala cítit. Tolik let spolu a najednou konec, je to hodně divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.22 13:55

@LukeR1 Taky mi to příjde divné. Vůbec to nechápu. Rád bych to prostě věděl…to proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.3.22 13:55

Skoro to na mě působí, že třeba na to výročí čekala nějaký další krok - žádost o ruku? I v tomto věku se dá vztah „přechodit“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
18.3.22 14:01
@unuděná píše:
Skoro to na mě působí, že třeba na to výročí čekala nějaký další krok - žádost o ruku? I v tomto věku se dá vztah „přechodit“…

Asi spolu ani nebydleli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria