Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná Taky mě to napadlo, výhledově jsme o tom mluvili. Ale už jsem to nestihl.
@plavec155 píše:
@unuděná Taky mě to napadlo, výhledově jsme o tom mluvili. Ale už jsem to nestihl.
No, chlape, po 8 letech říkat, žes to nestihl, je celkem úsměvné… Jako můžeš zkusit hrát vabank, pozvat jí na víno a vytáhnout prstýnek nebo klíč od bytu, podle toho, co u vás bylo aktálnější, ale musíš počítat i s odmítnutím. Třeba je důvod někde jinde.
@unuděná To vím teď taky, že jsem s tím měl pohnout… teď ale řeším jak to zvrátit. Nějaký ten týden počkám a zkusím něco podniknout.
@plavec155 píše:
JJ výhledově
kouzelné to slůvko.. My jsme po osmi letech vztahu byli 4 roky manželé a měli 2-letého syna…
Jestli je ve věku, kdy už by chtěla založit rodinu a ty jen „výhledově“ kecáš, tak ji prostě došla trpělivost. Holt některé nečekají se založenýma rukama v klíně, že jednoho krásného dne se stane zázrak…
@werajsik je jim 50 a po 8 letech spolu ani nebydlí. Posun 0 ![]()
@hospodki píše:
@werajsik je jim 50 a po 8 letech spolu ani nebydlí. Posun 0
Aha.. Ten věk jsem přehlídla.. Ale i tak. Osm let jen o posunu kecat a nic nedělat, tak to dojde trpělivost každému, obzvlášť v tomto věku, kdy už člověk ví chce a co ne… ![]()
@plavec155 píše:
@Rosebery Dá se to nějak napravit?
To nevím, většinou-když je žeb´na takhle už chladná, původní city k tobě nevykřeše.
Ale zrát to v ní může dlouho.
Ještě si zkusit promluvit, v klidu, sejít se a probrat vztah, jinak nevím.
@plavec155 píše:
@unuděná To vím teď taky, že jsem s tím měl pohnout… teď ale řeším jak to zvrátit. Nějaký ten týden počkám a zkusím něco podniknout.
Pokud tomu dáš nějaký týden, tak jsi ji ztratil nadobro. Jednej dnes nebo vůbec.
A krásně to ukazuje-na jaké lince funguješ-vnímáš, že ženskou ztrácíš a to definitivně, ale řešit to budeš tím, že tomu dáš ještě pár týdnů.
![]()
@unuděná píše:
No, chlape, po 8 letech říkat, žes to nestihl, je celkem úsměvné… Jako můžeš zkusit hrát vabank, pozvat jí na víno a vytáhnout prstýnek nebo klíč od bytu, podle toho, co u vás bylo aktálnější, ale musíš počítat i s odmítnutím. Třeba je důvod někde jinde.
Myslím si, že pokud žena takhle ochladne, už to v sobě uzavřela. Kdyby chtěla, tak brečí, vyčítá, je uražená. Tohle vypadá na konec.
A přesně, jak říkáš-8 let výhledově řešit posun vztahu, je celkem síla.
@plavec155 Jde do přechodu. Já jsem to samé, co tvoje milá a to spolu nejsme tak dlouho. Bohužel.
Pokud ti to vyloženě řekla, že tě už nemiluje, tak co už, holt to ber jako rozchod.
@plavec155 píše:
Ahoj, vůbec tomu nerozumím. Jsme (byly) s partnerkou skoro 8 let. Nedávno jsme byli na večeři, jen my dva. Vše super, ani náznak nějakého problému. Tulila se ke mě jako normálně, říkala, že mě miluje, já jí také. Řekl bych, že jedna z těch nej. společných chvil. Do té doby vesměs vše v normálu. Občas hádka nebo tak něco, ale nic co by stálo za řeč. O 14 dnů později jsme měli jít slavit naše výročí, nakonec jsme kvůli jejímu odkládání šli o několik dnů později a to už tam seděl někdo úplně jiný. Odměřený. Vůbec tu změnu nechápu. Řekla mi, že si uvědomila, že už mě nemiluje a nikdo jiný za tím není (to jí věřím). Prý chce být a žít sama. Společné děti nemáme. Věk okolo 50. Co si o tom myslíte?
kvůli jejímu odkládání-možná to byla ta poslední kapka-chtěla vědět, jestli je ti jedno, kdy to oslavíte. A vzhledem k tomu, že přišla s odkladem a ty jsi bez mrknutí oka souhlasil, aniž by ses nějak citově projevil(zní to blbě-ale asi to byl poslední test, jestli jí za nějaké city stojíš), se rozhodla, že s tebou žádnou budoucnost nechce, protože by jen čekala
@plavec155 píše:
Ahoj, vůbec tomu nerozumím. Jsme (byly) s partnerkou skoro 8 let. Nedávno jsme byli na večeři, jen my dva. Vše super, ani náznak nějakého problému. Tulila se ke mě jako normálně, říkala, že mě miluje, já jí také. Řekl bych, že jedna z těch nej. společných chvil. Do té doby vesměs vše v normálu. Občas hádka nebo tak něco, ale nic co by stálo za řeč. O 14 dnů později jsme měli jít slavit naše výročí, nakonec jsme kvůli jejímu odkládání šli o několik dnů později a to už tam seděl někdo úplně jiný. Odměřený. Vůbec tu změnu nechápu. Řekla mi, že si uvědomila, že už mě nemiluje a nikdo jiný za tím není (to jí věřím). Prý chce být a žít sama. Společné děti nemáme. Věk okolo 50. Co si o tom myslíte?
Muze se to stat🤷♀️Jen je zvlastni, ze ti tvrdila, ze te miluje a vse vypadalo ok. Je mozne, ze ti jen nerikala pravdu, aby ti neublizila/bylo to pro ni jednodussi.
Ted je spis otazka, jestli zabojovat nebo rici dobra chapu a dat ji cas (a vubec ji nepsat a nekontaktovat).
A s jakou jste se rozesli? Uz te nemiluju a nazdar, nebo se budete jakoze kamaradit?