Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stručně. Nedá, to dá rozum, to snad ani nemusíš zakládat diskusi. Být samostatná, soběstačná se 7 t. prostě nelze. Odstěhuj se k rodičům, zvyš si příjmy návratem do nebo brigádami.
Pokud budes bydlet sama urcite dostanes prispevek na bydleni
@Burj Chalifa Sla bych i na brigadu, ale nevim kdo by hlidal syna. Pritel s nim nepomaha prakticky vubec.Kdyz dam dite do soukrome skolky, tak se mi brigada nevyplati. ![]()
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Sla bych i na brigadu, ale nevim kdo by hlidal syna. Pritel s nim nepomaha prakticky vubec.Kdyz dam dite do soukrome skolky, tak se mi brigada nevyplati.
tak pak nemůžeš být finančně samostatná, to je jednoduchá matematika
@Burj Chalifa
Nevim, co teda muzu delat. Kdyby aspon ditko dokazal hlidat.On spise naopak v pripade rozchodu, mi bude hazet klacky pod nohy.Dite si proste na brigadu vzit nemuzu.
@Anonymní píše:
@Burj ChalifaNevim, co teda muzu delat. Kdyby aspon ditko dokazal hlidat.On spise naopak v pripade rozchodu, mi bude hazet klacky pod nohy.Dite si proste na brigadu vzit nemuzu.
nemůžeš dělat nic. Momentálně nic.
@Cuddy píše:
Co rodina? Nepomuze?
Ne. Financne mi pomoct nemuzou a k nim neni kam jit.Maj maly baracek a v nem jeste 2 deti.
@Tarjei píše:
Muzes ho odhlasit od trv. pobytu…
a vypakovat z bytu. Ovšem pokud pán hradí náklady spolužití, tak to asi nepůjde. Počkat, až poměry dovolí jít do práce, pak se osamostatnit.
@Anonymní píše:
Ne. Financne mi pomoct nemuzou a k nim neni kam jit.Maj maly baracek a v nem jeste 2 deti.
tedy mít dceru ve srabu, tak ji vezmu k sobě i kdybych měla spát na matraci na zemi a jíst suchej chleba.no nic…
@Tarjei Rekl mi, ze se neodstehuje, ze mame dite a ja to sama financne nezvladnu.Ma me proste v hrsti.Vi,ze nasi mi nemuzou pomoct, takze tak.
S partnerem to neklape, mame dite dvoulete.Ja pobiram jen rodicovsky prispevek. Nevim jak se osamostatnit, abych vse sama zvladla.Da se to vubec se 7tisici? Rada bych ukoncila vztah plny ponizovani a nadavek.
Jen nevim jak to udelat. Vztah uz nefunguje delsi dobu, takze v zlepseni nedoufam. Naopak pritel na me cim dal tlaci a zkousi na me ruzne levarny. Klidne si s nekym napisu i soukrome. Nechci to tu moc specifikovat, aby me v tom pritel nepoznal.