Jak se osamostatnit na RD?

Anonymní
28.10.15 18:09

Jak se osamostatnit na RD?

S partnerem to neklape, mame dite dvoulete.Ja pobiram jen rodicovsky prispevek. Nevim jak se osamostatnit, abych vse sama zvladla.Da se to vubec se 7tisici? Rada bych ukoncila vztah plny ponizovani a nadavek. :,( Jen nevim jak to udelat. Vztah uz nefunguje delsi dobu, takze v zlepseni nedoufam. Naopak pritel na me cim dal tlaci a zkousi na me ruzne levarny. Klidne si s nekym napisu i soukrome. Nechci to tu moc specifikovat, aby me v tom pritel nepoznal.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.10.15 18:12

Stručně. Nedá, to dá rozum, to snad ani nemusíš zakládat diskusi. Být samostatná, soběstačná se 7 t. prostě nelze. Odstěhuj se k rodičům, zvyš si příjmy návratem do nebo brigádami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.10.15 18:13

Pokud budes bydlet sama urcite dostanes prispevek na bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:15

@Burj Chalifa Sla bych i na brigadu, ale nevim kdo by hlidal syna. Pritel s nim nepomaha prakticky vubec.Kdyz dam dite do soukrome skolky, tak se mi brigada nevyplati. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
28.10.15 18:16
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Sla bych i na brigadu, ale nevim kdo by hlidal syna. Pritel s nim nepomaha prakticky vubec.Kdyz dam dite do soukrome skolky, tak se mi brigada nevyplati. :nevim:

tak pak nemůžeš být finančně samostatná, to je jednoduchá matematika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:16

@Tarjei Pritel ma u me trvale bydliste, nebude se chtit odhlasit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.15 18:18

@Burj Chalifa :( Nevim, co teda muzu delat. Kdyby aspon ditko dokazal hlidat.On spise naopak v pripade rozchodu, mi bude hazet klacky pod nohy.Dite si proste na brigadu vzit nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.10.15 18:19
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa :( Nevim, co teda muzu delat. Kdyby aspon ditko dokazal hlidat.On spise naopak v pripade rozchodu, mi bude hazet klacky pod nohy.Dite si proste na brigadu vzit nemuzu.

nemůžeš dělat nic. Momentálně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
28.10.15 18:21

Co rodina? Nepomuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.10.15 18:23

Jesle, rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
28.10.15 18:24

Muzes ho odhlasit od trv. pobytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:25
@Cuddy píše:
Co rodina? Nepomuze?

Ne. Financne mi pomoct nemuzou a k nim neni kam jit.Maj maly baracek a v nem jeste 2 deti.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.10.15 18:25
@Tarjei píše:
Muzes ho odhlasit od trv. pobytu…

a vypakovat z bytu. Ovšem pokud pán hradí náklady spolužití, tak to asi nepůjde. Počkat, až poměry dovolí jít do práce, pak se osamostatnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.10.15 18:26
@Anonymní píše:
Ne. Financne mi pomoct nemuzou a k nim neni kam jit.Maj maly baracek a v nem jeste 2 deti.

tedy mít dceru ve srabu, tak ji vezmu k sobě i kdybych měla spát na matraci na zemi a jíst suchej chleba.no nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 18:26

@Tarjei Rekl mi, ze se neodstehuje, ze mame dite a ja to sama financne nezvladnu.Ma me proste v hrsti.Vi,ze nasi mi nemuzou pomoct, takze tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex