Mamča Plzeň a okolí na kafe

722
22.10.15 22:40

mamča plzeň a okolí na kafe

Ahojky holky…není tu nějaká mamča klidně i zatím nemamča :-) jako já?? Našla jsem plno diskuzí na toto téma ale to je vše s podnikáním výletů s dětmi. A já to mám spíše naopak :-)
Mám dvě dětičky 5 let holčina a 1 rok klučík. Bydlíme v malé vesničce kousek od plzně. Mám okolo sebe dobré kamarádky které bych neměnila ale všechny mají taky mimčo. Co se týče podnikání výletů s dětmi atd. ani tak problém nemám ale poslední dobou mi přijde že neřeším už nic jiného než jen děti, plíny, běhání okolo domu, na zahradě a čas jen pro mě nemám žádný. Já vím že je to normální ale chvílema mi přijde že už mi z toho začíná hrabat :-).Jsem jen doma. Nikam mezi lidi nejdu. Ani jedna z těch kamarádek nemá vůbec čas, náladu, si prostě jen tak vyrazit na kafe, na véču, pobavit se, třeba i zatancovat. Mám skvělého manžela který mi pořád říká ať si vyrazím ale já nemám s kým :-( Tak ráda bych si zašla jen tak na kafčo s nějakou dobrou duší a abychom se skamarádily :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
22.10.15 23:47

Ahoj, jsem z Plzně (střed) a mám teda dvouletýho prcka, ale když chci jít někam odpoledne nebo večer, tak většinou není problém, když je taťka doma…třeba teĎ jsem, abych úplně nezblbla, začala chodit na konverzaci v angličtině, a když bych po ní třeba ještě chtěla někam zajít na dvojku, určitě by se to dalo zařídit - muž je teda v práci obvykle do 17h. takže hlídání potom, případně dřív by byla taky možnost, malý doteĎ rád usíná v kočárku:-) Takže pak je možnost se s ním kamkoliv přesunout, jsem mobilní i autem. TAkže jestli to dobře chápu, neměla bys problém dostat se do Plzně takhle navečer, příp. i o víkendu nebo radši v týdnu? Máme permanentku i na hokej na sezení, pokud by ses chtěla odreagovat nějak víc:-) Většinou chodí muž, někdy já když to vyjde a začíná to dřív než v těch půl 6, to se pak dostanu domů až po 8. Mám třeba děsnej divadelní absťák, chtěla jsem teĎ jít na spoustu věcí a taky nikdo neměl čas…přesně, kámošky co jsme dřív spolu podnikaly spoustu věcí se taky rozmnožily, rozrodily a roztěhotněly jak o život, nejsou lidi, tak se můžem příp. domluvit po mailu nebo tel. a někam vyrazit, mám v tomhle směru celkem volnost, stačí že řeknu že jdu s kamarádkou na jedno, klidně navrhni kdy a kam, uvidíme jestli si padnem do oka:-) Můj chce druhé co nejdřív, tak se ráda dozvím jak se to dá zvládnout - mně rozdíl 3-5 let připadá ideální:-) A ráda si taky pokecám i o něčem jiném než o dětech:-) Na výlet někam dál bych si s ním asi sama netroufla, takže když píšeš že ti to nedělá problém, bylo by fajn - až se třeba trochu poznáme - kdyby se nám povedlo vymyslet a zrealizovat třeba nějakou minivýpravu nejlíp vlakem kousek za PlzeŇ - na kterou stranu bydlíte?:-) Malý mašinky miluje ale taťkovi se moc vejletit nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.10.15 11:25

@MarketMatej ahojky :mavam: tak podle toho co pises jsi neco jako ja :) ja uz mam taky divadelni abstak, spís teda chodim na muzikaly ale mam rada vse co se mota okolo divadla :) jojo ja jsem taky mobilni, neni problem zajet do plzne, jsem tam skoro porad. Zrovna dnes tam jedu, dcera tam chodi na kurz vytvarnictvi :) Vsechny me kamaradky nemaji porad cas nebo se jim nechce vytahnout paty z baraku :roll: juu na hokej taky rada chodim :D urcite bysme mohly dat kafco a pokecat a treba se skamaradime.My bydlime smer na Domazlice.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí