Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky…není tu nějaká mamča klidně i zatím nemamča
jako já?? Našla jsem plno diskuzí na toto téma ale to je vše s podnikáním výletů s dětmi. A já to mám spíše naopak ![]()
Mám dvě dětičky 5 let holčina a 1 rok klučík. Bydlíme v malé vesničce kousek od plzně. Mám okolo sebe dobré kamarádky které bych neměnila ale všechny mají taky mimčo. Co se týče podnikání výletů s dětmi atd. ani tak problém nemám ale poslední dobou mi přijde že neřeším už nic jiného než jen děti, plíny, běhání okolo domu, na zahradě a čas jen pro mě nemám žádný. Já vím že je to normální ale chvílema mi přijde že už mi z toho začíná hrabat
.Jsem jen doma. Nikam mezi lidi nejdu. Ani jedna z těch kamarádek nemá vůbec čas, náladu, si prostě jen tak vyrazit na kafe, na véču, pobavit se, třeba i zatancovat. Mám skvělého manžela který mi pořád říká ať si vyrazím ale já nemám s kým
Tak ráda bych si zašla jen tak na kafčo s nějakou dobrou duší a abychom se skamarádily
![]()
Ahoj, jsem z Plzně (střed) a mám teda dvouletýho prcka, ale když chci jít někam odpoledne nebo večer, tak většinou není problém, když je taťka doma…třeba teĎ jsem, abych úplně nezblbla, začala chodit na konverzaci v angličtině, a když bych po ní třeba ještě chtěla někam zajít na dvojku, určitě by se to dalo zařídit - muž je teda v práci obvykle do 17h. takže hlídání potom, případně dřív by byla taky možnost, malý doteĎ rád usíná v kočárku:-) Takže pak je možnost se s ním kamkoliv přesunout, jsem mobilní i autem. TAkže jestli to dobře chápu, neměla bys problém dostat se do Plzně takhle navečer, příp. i o víkendu nebo radši v týdnu? Máme permanentku i na hokej na sezení, pokud by ses chtěla odreagovat nějak víc:-) Většinou chodí muž, někdy já když to vyjde a začíná to dřív než v těch půl 6, to se pak dostanu domů až po 8. Mám třeba děsnej divadelní absťák, chtěla jsem teĎ jít na spoustu věcí a taky nikdo neměl čas…přesně, kámošky co jsme dřív spolu podnikaly spoustu věcí se taky rozmnožily, rozrodily a roztěhotněly jak o život, nejsou lidi, tak se můžem příp. domluvit po mailu nebo tel. a někam vyrazit, mám v tomhle směru celkem volnost, stačí že řeknu že jdu s kamarádkou na jedno, klidně navrhni kdy a kam, uvidíme jestli si padnem do oka:-) Můj chce druhé co nejdřív, tak se ráda dozvím jak se to dá zvládnout - mně rozdíl 3-5 let připadá ideální:-) A ráda si taky pokecám i o něčem jiném než o dětech:-) Na výlet někam dál bych si s ním asi sama netroufla, takže když píšeš že ti to nedělá problém, bylo by fajn - až se třeba trochu poznáme - kdyby se nám povedlo vymyslet a zrealizovat třeba nějakou minivýpravu nejlíp vlakem kousek za PlzeŇ - na kterou stranu bydlíte?:-) Malý mašinky miluje ale taťkovi se moc vejletit nechce…
@MarketMatej ahojky
tak podle toho co pises jsi neco jako ja
ja uz mam taky divadelni abstak, spís teda chodim na muzikaly ale mam rada vse co se mota okolo divadla
jojo ja jsem taky mobilni, neni problem zajet do plzne, jsem tam skoro porad. Zrovna dnes tam jedu, dcera tam chodi na kurz vytvarnictvi
Vsechny me kamaradky nemaji porad cas nebo se jim nechce vytahnout paty z baraku
juu na hokej taky rada chodim
urcite bysme mohly dat kafco a pokecat a treba se skamaradime.My bydlime smer na Domazlice.:-)