Jak se pozná hemeroid?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak hemeroid to asi bude,měla jsem taky po porodu a mě to teda bolelo jak blázen.Pomohla mi na to nějaká mastička,byla volně prodejná.Už nevím název a právě ta dubová kůra.Naštěstí se ztratilo samo a byl klid.Ale jinak bych to doktorka řekla,pokud by to nezmizelo tak to na chirurgii odoperují.Nestyděla bych se,myslím že tím trpí spousta lidí a doktoři jsou na to zvyklý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám hemeroidy z prvního porodu. Já jsem to prožívala tak že i když jsem chtěla tak jsem nemohla jít na velkou protože to bolelo tak jako by mi přes konečník šli žiletky a pak když se to s brekotem povedlo tak ze mě tekla krev. Tot moje zkušenosti s hemeroidy. Jelikož si po porodu tak si myslím že to ty hemouši můžou být. Někomu to problémy nedělá. Rozhodně se za to nestyď, je to normální věc. V dnešní době to má skoro každý.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tipuju to na hemoroid. Me se objevily taky asi 3 tydny po porodu…nebylo to nijak bolestive, spis jenom neprijemne, clovek to citi, kdyz sedi. Koupila jsem si na ne masticku v lekarne…urcite i v Cechach je nejaka volne prodejna. Mizely sice pomalu, ale jestli si vzpominam tak do 2 mesicu byly pryc. Jinak se daji odstranit chirurgicky, myslim, ze se to dela i ambulantne, ale asi bych to nehrotila…zkus masticku a uvidis jestli casem zmizi. Pokud je tedy nemas nejak extra bolestive, pak bych se asi poradila s lekarem na te sestinedelni kontrole. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja je mam taky od doby co jsem byla tehotna. Pomaha na to Fakut. Ale skus si zajit do lekarny a tam ti na to neco daj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus tento krém Hemogel http://ekzem.heureka.cz/hemogel-100ml/
Já teda tento problém nemám, ale tato mast je právě na hemoroidy, nebo třeba na odřenou kůži, aby se to rychle hojilo, prostě na rychle se hojící rány.
Obsahuje extrakt z dubové kůry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liduš88 píše:
Ne jmenovala se Pilex,teď jsem ji doma ještě našla.
- Citovat
- Upravit
vitej v klubu, kup si cipky a davej do konecniku, po kazde stolici se vysprchuj a to prudkym proudem vody, masiruje to a predchazi zanetum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já trpěla ještě před otěhotněním, s bolestma, slzama a krví. Byla jsem na ambulantním ošetření, to proběhlo úplně v pohodě (jen vystrčit ten zadek
). Ale začlo se znovu objevovat, při snažení to ještě víc degradovalo, hlavně utrogestanem. Gyndr. si toho taky všiml
, dával mi léky co můžou těhule (Faktu se nesmí, při kojení je v příbalu se poradit s lékařem…). Brala jsem Trental a Detralex, to jsou hlavně na prokrvení sliznic.
- Citovat
- Upravit
ta masticka primo do konecniku
Anonymní píše:Liduš88 píše:
Ne jmenovala se Pilex,teď jsem ji doma ještě našla.aha, Factum je prý taky dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a když si o tom něco budeš hledat na netu, tak hledej hemoroid ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Jo a když si o tom něco budeš hledat na netu, tak hledej hemoroid
A mastička či čípky se správně jmenují FAKTU
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:Liduš88 píše:
Ne jmenovala se Pilex,teď jsem ji doma ještě našla.aha, Factum je prý taky dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za anonymní příspěvěk,ale chápejte, je to trochu intimní. Mám měsíc po porodu a zhruba před týdnem jsem při sprchování objevila u konečníku jako by takový bílý docela velký váček, který ale nebolí. Jedná se o hemeroid? Nebo je to něco jiného? Musím také dodat, že od porodu trpím zácpou a na velkou stranu takřeka nechodím. Teda už pár dnů ráno piju psilium a stolice se pomalu upravuje, také mi v lékárně doporučili gel z dubové kůry. Ten výrustek je ale docela velký, takže si neumím představit, že nějaká mast na to pomůže. Myslíte také, že mi bude gynekolog schopný poradit, až půjdu na prohlídku po šestinedělí? Teda je to pro mně opravdu dost choulostivé, takže vím, že se za to budu před gynekologem stydět.....Děkuji předem za jakoukoliv odezvu.