Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ano, klidne to muze být tak i tak, jistotu ti dá lekar, ne my tady…
@Klemetýna červená řepa opravdu zbarvuje… Převážně je to červená barva, krev v moči vypadá spíš jako voda, ve které bylo vyprané krvavé maso… Pokud nemáš žádné obtíže, bolesti, teplotu, řezání při močení. Tak to bude nejspíš řepa. Pořádně pij a uvidíš jaká bude další moč.
Pokud tě nic jiného netrápí, tak bych řekla, že to bude ta řepa.
Každopádně, pokud to bude přetrvávat, tak bych skočila k lékaři, případně existují diagnostické proužky na vyšetření krve v moči, dají se sehnat v lékárně.
Pokud není moč zabarvena celá, ale vlévá se do ní červená postupně, sázím na krev.
Pokud jsi měla řepu, může a nejspíš i bude červená moč z toho, jestli nemáš žádný jiný problémy, co by ukazovaly na zánět jako řezání, pálení, nucení, teplota…navíc já sama zažila krev v moči od "nejde vidět vůbec, ale je tam až po něco ve stylu "nabral mi krev někdo ze žíly a aby to nebylo tak hustý, dolil trochu vody jen barva zůstala tmavě rudá nebo jak už někdo psal- vypraný maso ve vodě…jestli to je z řepy, moč bude mít normální barvu už brzo, jestli to z řepy není a červená moč bude přetrvávat tak doktor
Řekla bych, že člověk, který trpí na záněty močových cest zaručeně pozná, kdy se jedná o krev v moči. ![]()
Pokud nemáš žádné příznaky pravděpodobně se bude jednat o řepu.
Já od krve neměla moc obarvenou, ale spíš v ní byla taková krvavá vlákna…