Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Osypu se oparama, jsem podrážděná, nemám chuť k jídlu a na sex. Nejvíc trpí manžel.
Mne se rozjede ekzem, ztratim menstruaci, mam migreny se zvracenim, fyzicka unava, nechutenstvi anebo samovolny hubnuti, padani vlasu ostosest, vselijaky bolesti - v zadech, ramenou, siji, ztuhly svaly a porad v napeti. Kdyz je stres hodne velkej a trva dlouho, tak potom i toceni hlavy, palpitace a arytmie
U me se stres projevuje migrenou, studenyma rukama a nohama jak pises i ty a chut na sladke a nebo naopak nechutenstvi
A když nepomůže jídlo, tak si dám panáka. Ale hodně pomáhá fitko, běh. Také jsem si koupila v DM třezalku v tabletách.
@terien píše:
Osypu se oparama, jsem podrážděná, nemám chuť k jídlu a na sex. Nejvíc trpí manžel.
Na snížení libida jsem taky zapomněla no, to mám taky a extrémně.
Bolest zaludku, nechutenstvi, spankove poruchy, prujem nebo velmi casta stolice
Jednu dobu, kdyz jsem mela stres, tak se to projevilo na me pleti -same vrásky atd, byla jsem nepříjemná
a dokazala me rozbrecet kazda blbost
Bolesti hlavy, studene nohy a celkova zimnice tela…nemam rada stres, kdo by mel…? ![]()
Nevite, od kdy se stres pridal k zivotu? nebo stres byl od vzdy a nemoci s nim spojene? ci neduhy? ![]()
Zaludecni problemy, spojene s nechutenstvim a nasledne velky ubytek vahy, klidne i 5 kg za tri tydny
nastesti jsem stres uz dlouho nezazila