Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domluvila jsem si první rande ze seznamky, souhlasila jsem se schůzkou,
ale teď zjištuju, že to nebude úplně to pravé. Co mám dotyčnému napsat, abych z toho ohleduplně vycouvala?
A proč to není to pravé?
Pokud to chceš celé utnout, stačí napsat, že po další konverzaci jsi zjistila, že byste si spolu nerozuměli a že mu přeješ, ať najde tu pravou.
A proč mu nechceš dát šanci? Zajdete si na kafíčko, pokecáte a když na to dojde, tak už se znovu nemusíte vidět
![]()
@Helileli píše:
A proč to není to pravé?
Pokud to chceš celé utnout, stačí napsat, že po další konverzaci jsi zjistila, že byste si spolu nerozuměli a že mu přeješ, ať najde tu pravou.
Snaží se být přímo křečovitě vtipný, ptal se mě jakoby z legrace, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to. Samozřejmě máme domluvenou kavárnu, žádné soukromí a dokáže se bavit i normálně, stejně mi nesedí.
Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:42
Buď mu rekneš pravdu nebo mu dáš šanci. Z mé zkušenosti byli vždycky ti, co dobré psali a rozuměli jsme si, pěkný howádka a namachrovanci
takže mu dej šanci (teda pokud to tam není něco, co tě přímo odpuzuje)
@Luucy Řekni mu, že máš pocit, že se k sobě nehodíte a že by to rande byla ztráta času. Ale řekni mu to včas. A nenech se ukecat. Vysvětlovat mu asi nic nemusíš. Nebo mu řekni, že Tě odradily ty jeho hloupé kecy. Třeba se poučí pro nějakou další…
Tak třeba je nervni tak píše kraviny
Ja bych na kafe šla, třeba tě překvapí
a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku ![]()
@Luucy píše:
Snaží se být přímo křečovitě vtipný, má košaté narážky, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to.Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:28
Tak to bych mu to napsala přesně tak, jak jsem psala výše a už bych nereagovala. Pokud je to možné, rovnou bych si ho blokla.
@Luucy píše:
Domluvila jsem si první rande ze seznamky, souhlasila jsem se schůzkou,
ale teď zjištuju, že to nebude úplně to pravé. Co mám dotyčnému napsat, abych z toho ohleduplně vycouvala?
Hlavně nechoď s nikým, koho znáš jenom ze seznamky, do soukromí.
@Luucy píše:
Snaží se být přímo křečovitě vtipný, má košaté narážky, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to.Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:28
tak mu řekni na rovinu přesně toto.. jestli je normální tak přestane a nebude to dělat
@Luucy mám tes toho nějak moc, uvidíme až se to nějak uklidni ![]()
@prekvapenana2 píše:
Tak třeba je nervni tak píše kravinyJa bych na kafe šla, třeba tě překvapí
a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku
Tak s tím souhlasím do posledního písmene! ![]()
Jinak mu teda napiš, že ti ten jeho vtip je proti srsti. Za klávesnicí i totálně nesebevědomý člověk někdy ztrácí zábrany…
@prekvapenana2 píše:
Tak třeba je nervni tak píše kravinyJa bych na kafe šla, třeba tě překvapí
a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku
Jestli z toho nemá dobrý pocit, tak ať nikam nechodí.
Možná jen dotyčný vynervované pako, možná je to magor, aby jí ještě někde neublížil.
Po takových řečech bych se s ním já rozhodně nesešla.
@Detsa píše:
No já nevím. Tydle řeči mi nepřijdou z nervozity co zakladatelka psala
Se vztahy nejsem žádná začátečnice, tenhle chlap nervozní není, více člověk kypící seběvědomím, které si potřebuje dokazovat ![]()