Jak se vymluvit z rande?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
181
7.11.17 21:18

Jak se vymluvit z rande ?

Domluvila jsem si první rande ze seznamky, souhlasila jsem se schůzkou,
ale teď zjištuju, že to nebude úplně to pravé. Co mám dotyčnému napsat, abych z toho ohleduplně vycouvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
7.11.17 21:22

A proč to není to pravé?
Pokud to chceš celé utnout, stačí napsat, že po další konverzaci jsi zjistila, že byste si spolu nerozuměli a že mu přeješ, ať najde tu pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.11.17 21:23

A proč mu nechceš dát šanci? Zajdete si na kafíčko, pokecáte a když na to dojde, tak už se znovu nemusíte vidět :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.11.17 21:26
@Helileli píše:
A proč to není to pravé?
Pokud to chceš celé utnout, stačí napsat, že po další konverzaci jsi zjistila, že byste si spolu nerozuměli a že mu přeješ, ať najde tu pravou.

Snaží se být přímo křečovitě vtipný, ptal se mě jakoby z legrace, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to. Samozřejmě máme domluvenou kavárnu, žádné soukromí a dokáže se bavit i normálně, stejně mi nesedí.

Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.17 21:28

Buď mu rekneš pravdu nebo mu dáš šanci. Z mé zkušenosti byli vždycky ti, co dobré psali a rozuměli jsme si, pěkný howádka a namachrovanci :zed: takže mu dej šanci (teda pokud to tam není něco, co tě přímo odpuzuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
7.11.17 21:29

@Luucy Řekni mu, že máš pocit, že se k sobě nehodíte a že by to rande byla ztráta času. Ale řekni mu to včas. A nenech se ukecat. Vysvětlovat mu asi nic nemusíš. Nebo mu řekni, že Tě odradily ty jeho hloupé kecy. Třeba se poučí pro nějakou další…

• Citovat
  • Upravit
359
7.11.17 21:31

Tak třeba je nervni tak píše kraviny :lol: Ja bych na kafe šla, třeba tě překvapí ;) a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.11.17 21:33
@Luucy píše:
Snaží se být přímo křečovitě vtipný, má košaté narážky, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to.Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:28

Tak to bych mu to napsala přesně tak, jak jsem psala výše a už bych nereagovala. Pokud je to možné, rovnou bych si ho blokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.11.17 21:33
@Luucy píše:
Domluvila jsem si první rande ze seznamky, souhlasila jsem se schůzkou,
ale teď zjištuju, že to nebude úplně to pravé. Co mám dotyčnému napsat, abych z toho ohleduplně vycouvala?

Hlavně nechoď s nikým, koho znáš jenom ze seznamky, do soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.11.17 21:34
@Luucy píše:
Snaží se být přímo křečovitě vtipný, má košaté narážky, zda teda půjdeme rovnou k němu domů…od chlapů tyto poznámky a rádobyvtipné narážky slýchám stále a vytáčí mě to.Příspěvek upraven 07.11.17 v 21:28

tak mu řekni na rovinu přesně toto.. jestli je normální tak přestane a nebude to dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
7.11.17 21:34

@Luucy mám tes toho nějak moc, uvidíme až se to nějak uklidni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.11.17 21:36
@prekvapenana2 píše:
Tak třeba je nervni tak píše kraviny :lol: Ja bych na kafe šla, třeba tě překvapí ;) a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku :D

Tak s tím souhlasím do posledního písmene! ;)
Jinak mu teda napiš, že ti ten jeho vtip je proti srsti. Za klávesnicí i totálně nesebevědomý člověk někdy ztrácí zábrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
7.11.17 21:40
@prekvapenana2 píše:
Tak třeba je nervni tak píše kraviny :lol: Ja bych na kafe šla, třeba tě překvapí ;) a když ne tak možná aspoň budeš mít vtipnou historku :D

Jestli z toho nemá dobrý pocit, tak ať nikam nechodí.
Možná jen dotyčný vynervované pako, možná je to magor, aby jí ještě někde neublížil.
Po takových řečech bych se s ním já rozhodně nesešla.

• Citovat
  • Upravit
7333
7.11.17 21:41

Promiň nejsi můj typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.11.17 21:44
@Detsa píše:
No já nevím. Tydle řeči mi nepřijdou z nervozity co zakladatelka psala :think:

Se vztahy nejsem žádná začátečnice, tenhle chlap nervozní není, více člověk kypící seběvědomím, které si potřebuje dokazovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí