Jak se zbavit aftu - 6měsíční dítě

Iuliana
26.6.12 15:34

Jak se zbavit aftu? :(

Ahoj holky! potřebuju pomoct má 6 měsíční dcerka má 2 afty jednu na dolním rtu a druhou pod jazykem a pořád kvůli tomu pláče vůbec nemám s afty zkušenosti a nevím jak se jich zbavit. Nevíte jak se jich opravdu co NEJRYCHLEJI zbavím? Už jsem zoufalá :nevim: :,(

Příspěvek upraven 26.06.12 v 15:44

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lightsun
26.6.12 15:37

Budete muset vydržet, chuďatka. Potírej Tantum Verde, pokud kvůli tomu nemůže jíst, klidně jí dej Nurofen třeba, napadá mě Calgel co se dává na prořez zubů… ale nezkoušela jsem, já si plácla na aftu Mundisal a v tu ránu jsem teda mluvila jak dlažidč, štípalo to pekelně…Za mě Tantum a trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
Iuliana
26.6.12 15:39

@Lightsun Děkuju určitě vyzkouším! :)

• Citovat
  • Upravit
477
26.6.12 15:42

Jj Tantum Verde, ten to trochu znecitlivi a jinak jsme si vždy afty natirali gencialkou. A ještě se dá použít Herbadent gel, ale nevím jak u děti.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.6.12 15:51

Gencialkou potrit. To je nejlepsi. pravda udajne je karcinogenni ale nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.6.12 17:06

Zkusit podat homeopatika Borax, případně použít Mundisal gel na potření.

• Citovat
  • Upravit
1098
26.6.12 18:24

Kup si Neocide gel mužou ho děti od narození, malá měla arty po celé puse i na mandlích a za dva dny bylo po aftách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.6.12 18:25

Jo funguje i moučnivku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
26.6.12 20:42

Doporučuji Pyridoxin (vitamín B6). Ráno a večer rozdrtit/rozpustit čtvrt tabletky ve lžičce vody a podat. Funguje téměř okamžitě. Syn měl při horečce pusu plnou aftů, nechtěl pít ani jíst, nic nezabíralo. Po dvou dávkách začal jíst. Za dva dny pil a jedl normálně. Dávala jsem na doporučení dětské doktorky týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iuliana
27.6.12 16:15

@strace Děkuju za radu, dneska jsem si Pyridoxi koupila a tak čekám jak to zabere :) malá je už celkem v pohodě tak doufám, že to bude zase fajn :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA