Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Už 4dny mám velkou rýmu a kašel a dnes se do toho přidala i teplota. Užívám pastilky septisanu - mimčo má 5týdnů a rýmičku má samozřejmě taky. Odsávám soplík plastovou odsávačkou. Nemáte někdo recept na něco , co bych mohla? ![]()
Mužeš paralen. Na kašel je dobrá cibule nakrájená do hrnečku s půlkou vody a ohřát v mikrovlnce- nebo povařit. Přidat lžičku medu a vypít.
Na rýmu pro oba mužeš použít mořskou vodu
můžeš bez problémů jakékoliv kapky do nosu. já mám hodně oblíbený vibrocil, který mohou i miminka, když nezabírají slabší prostředky. na kašel můžeš jitrocelový sirup. mimču hodně odsávat odsávačkou na vysavač a buď tu mořskou vodu a nebo libenar. pokud se to do 3 dnů nezlepší, tak bych mimču nasadila nasivin nebo ten vibrocil. na teplotu můžeš paralen.
mě na kašel moc pomohl Stodal ![]()
prcka určitě odsávat chvíli po použití mořské vody, líp mu to soplíky rozpustí a pak jdou líp odsát.
septisan, pokud vím, tak pomáhá na pálení v krku, je to jako desinfekční, na kašel jako takovej to moc nepomáhá…
Pro tebe stoprocentne pomuze zazvorovy casj s citronem a medem. Vypij nekolik horkych salku denne a za dva az tri dny budes fit. ![]()
Pokud ma miminko sopliky a vysajes mu tak jeden denne, tak to je bezne a maji to snad vsechny miminka. Nas maly to ma doted a je mu rok. Ze zacatku jsem je taky vysavala, ale pak jsem to nechala na prirode a prestala to resit. ![]()
Preji brzke uzdraveni. ![]()
homeopatika - na netu najdeš podrobnosti
zabírá to spolehlivě.