Tip na dobrého léčitele

20557
3.4.12 21:40

Tip na dobrého léčitele

Nemáte náhodou někdo tip na léčitele, který by si poradil s chronickou nemocí u dítěte? Klasická medicína je bohužel na náš problém krátká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26653
3.4.12 21:42

ja mam vybornyho lečitele-bylinkaře.je z moravy.jednou za měsic je v praze.dodoavaji byliny i poštou a na mail mužeš poslat foto a on poradi.
bohužel ted nevim přesně adresu,najdi si ho pod jmenem jukl-bylinař nebo tak nějak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
3.4.12 21:45

Čau Peggy. :* Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.

• Citovat
  • Upravit
20557
3.4.12 21:47
@lucineeccka píše: Čau Peggy. :* Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.

Luci můžeš mi poslat kontakt? Přes SZ…já už jsem zoufalá, dneska jsem s bílými plášti definitivně skončila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.4.12 21:48
@mucinka2 píše:
ja mam vybornyho lečitele-bylinkaře.je z moravy.jednou za měsic je v praze.dodoavaji byliny i poštou a na mail mužeš poslat foto a on poradi.
bohužel ted nevim přesně adresu,najdi si ho pod jmenem jukl-bylinař nebo tak nějak. :think:

Muci,
je z Poličky? To taky vypadá zajímavě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
3.4.12 21:58

@peggy.sl No,to já už dávno. :lol: Jediný kam chodím je ortodoncie.Protože srovnat zoubky mi AM asi nepomůže.Můžu ti to číslo poslat zítra?Mám rozbitej mobil a nemám tam na ní číslo.Tak budu muset poprosti mámu.
Tak doktorka je fakt suprová,první konzultace 0Kč,další 600.Ale fakt to stojí za to…víc ti když tak napíšu do SZ i číslem,jeslit budeš mít zájem.

• Citovat
  • Upravit
20557
3.4.12 22:07
@lucineeccka píše:
@peggy.sl No,to já už dávno. :lol: Jediný kam chodím je ortodoncie.Protože srovnat zoubky mi AM asi nepomůže.Můžu ti to číslo poslat zítra?Mám rozbitej mobil a nemám tam na ní číslo.Tak budu muset poprosti mámu.
Tak doktorka je fakt suprová,první konzultace 0Kč,další 600.Ale fakt to stojí za to…víc ti když tak napíšu do SZ i číslem,jeslit budeš mít zájem.

No jasně!! Počítám s tím..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
3.4.12 22:11

@peggy.sl ok,zítra během dne ti písnu.

• Citovat
  • Upravit
20557
3.4.12 22:12
@lucineeccka píše:
@peggy.sl ok,zítra během dne ti písnu.

Jsi zlato… :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.4.12 08:34

peggy ano jukl je z poličky.je vyborny,pozna co ti je ,leči bylinkama.neplatiš u něho nic,pouze za bylinky a to neni nic strašnyfho.mě léči už 10let a dostal mě po rakovinovem stavu a když se mi ta mrca vracela tak jsem už chodila jen k němu.doktoři to nechapali. ;) hlavně na mě skvěle pusobi,co se tyka psychiky.je uznavany i v nemocnicich,dokonce s nim byl pořad v televizi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
4.4.12 12:46

Paní doktorka paukertová,je v praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.12 08:53

Já znám jen z ústeckého kraje.Akorát je často zaneprázděný prací v nemocnici a dělá jen něco,ale zase bez ohledu na věk.Popřípadě někoho doporučí

• Citovat
  • Upravit
1
29.8.12 15:26

Ahojky Lucinecko mám prosbičku schánim opravdu dobrého léčitele a koukala jsem na jednď diskuzi že znáš nějakou léčitelku z Prahy. Můžu tě poprosit o kontakt a o nějaké informace do SZ moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.9.12 13:01

Brno a okolí

Ahoj,
narazili jsme na tohle téma a shodou okolností se taky zabýváme léčitelstvím a poradenstvím pro správnou výživu. Pokud vás budou zajímat detaily, pošlete nám zprávu, moc rádi na ni odpovíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
15.9.12 21:43
@lucineeccka píše: Čau Peggy. :* Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.

mohla bys mi prosim taky poslat kontakt, zrovna jsem sla zalozit diskuzi o lecitelich a koukam uz tady jedna je. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze