Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nemáte náhodou někdo tip na léčitele, který by si poradil s chronickou nemocí u dítěte? Klasická medicína je bohužel na náš problém krátká.
ja mam vybornyho lečitele-bylinkaře.je z moravy.jednou za měsic je v praze.dodoavaji byliny i poštou a na mail mužeš poslat foto a on poradi.
bohužel ted nevim přesně adresu,najdi si ho pod jmenem jukl-bylinař nebo tak nějak. ![]()
Čau Peggy.
Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.
@lucineeccka píše: Čau Peggy.Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.
Luci můžeš mi poslat kontakt? Přes SZ…já už jsem zoufalá, dneska jsem s bílými plášti definitivně skončila… ![]()
@mucinka2 píše:
ja mam vybornyho lečitele-bylinkaře.je z moravy.jednou za měsic je v praze.dodoavaji byliny i poštou a na mail mužeš poslat foto a on poradi.
bohužel ted nevim přesně adresu,najdi si ho pod jmenem jukl-bylinař nebo tak nějak.
Muci,
je z Poličky? To taky vypadá zajímavě. ![]()
@peggy.sl No,to já už dávno.
Jediný kam chodím je ortodoncie.Protože srovnat zoubky mi AM asi nepomůže.Můžu ti to číslo poslat zítra?Mám rozbitej mobil a nemám tam na ní číslo.Tak budu muset poprosti mámu.
Tak doktorka je fakt suprová,první konzultace 0Kč,další 600.Ale fakt to stojí za to…víc ti když tak napíšu do SZ i číslem,jeslit budeš mít zájem.
@lucineeccka píše:
@peggy.sl No,to já už dávno.Jediný kam chodím je ortodoncie.Protože srovnat zoubky mi AM asi nepomůže.Můžu ti to číslo poslat zítra?Mám rozbitej mobil a nemám tam na ní číslo.Tak budu muset poprosti mámu.
Tak doktorka je fakt suprová,první konzultace 0Kč,další 600.Ale fakt to stojí za to…víc ti když tak napíšu do SZ i číslem,jeslit budeš mít zájem.
No jasně!! Počítám s tím..díky
@lucineeccka píše:
@peggy.sl ok,zítra během dne ti písnu.
Jsi zlato…
![]()
peggy ano jukl je z poličky.je vyborny,pozna co ti je ,leči bylinkama.neplatiš u něho nic,pouze za bylinky a to neni nic strašnyfho.mě léči už 10let a dostal mě po rakovinovem stavu a když se mi ta mrca vracela tak jsem už chodila jen k němu.doktoři to nechapali.
hlavně na mě skvěle pusobi,co se tyka psychiky.je uznavany i v nemocnicich,dokonce s nim byl pořad v televizi. ![]()
Já znám jen z ústeckého kraje.Akorát je často zaneprázděný prací v nemocnici a dělá jen něco,ale zase bez ohledu na věk.Popřípadě někoho doporučí
Ahojky Lucinecko mám prosbičku schánim opravdu dobrého léčitele a koukala jsem na jednď diskuzi že znáš nějakou léčitelku z Prahy. Můžu tě poprosit o kontakt a o nějaké informace do SZ moc děkuju
Ahoj,
narazili jsme na tohle téma a shodou okolností se taky zabýváme léčitelstvím a poradenstvím pro správnou výživu. Pokud vás budou zajímat detaily, pošlete nám zprávu, moc rádi na ni odpovíme.
@lucineeccka píše: Čau Peggy.Mám.Je úžasná.Z Prahy…Už jsem o ní jednou psala do naší sektářské diskuze.
mohla bys mi prosim taky poslat kontakt, zrovna jsem sla zalozit diskuzi o lecitelich a koukam uz tady jedna je. Dekuju