Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky! Chtěla jsme se zeptat, jestli některá z vás má zkušenosti s touto terapií nebo o tom něco víc ví??? Hrozně mě to totiž zajímá. Děkuji.
A na co?
Pro onkologicky nemocné je nevhodná, protože výrazně omezuje bílkoviny ![]()
Fakt nevěřím, že vyléčí 50% lidí v terminálním stádiu rakoviny ![]()
na cokoliv…
A proč je to problém, když tvrdí, že stavebním kamenem rakoviny jsou živočišné bílkoviny? Tak v čem je problém se jich dočasně vyvarovat a nahradit je jinýma bílkovinama?
U té diety omezíš všechny bílkoviny a pokud si dobře pamatuju, tak v původní verzi se pil extrakt z telecích jater. Tele snad není zelenina.
Je to blbina, může to pomoct psychicky, že člověk má pocit, že něco dělá, ale spíš převládnou negativa z nevyvážené stravy.
Gersonova metoda je na strankach www.gerson.org. Nejblizsi klinika je v Madarsku, ale informace ke strave jsou dostupne zdarma na internetu, na youtube maji vlastni channel http://www.youtube.com/gersoninstitute. (vyhoda pro ty, kdo umi anglicky, jinak google prekladac
).
Udelejte si obrazek sami. V Japonsku byla tato metoda prijata jednim z nejlepsich kardiochirurgu a prohlasena za ucinnou, pres 50% pripadu uspesne vylecenych. To je verejne dostupna informace.
At si kazdy udela sam obrazek. Kritizovat umi kazdy, ale zjistit si vic informaci uz vyzaduje praci, kterou ne kazdy podstoupi.
Preju krasny den vsem
@thorpcbr píše:
V Japonsku byla tato metoda prijata jednim z nejlepsich kardiochirurgu a prohlasena za ucinnou, pres 50% pripadu uspesne vylecenych. To je verejne dostupna informace.
At si kazdy udela sam obrazek. Kritizovat umi kazdy, ale zjistit si vic informaci uz vyzaduje praci, kterou ne kazdy podstoupi.
Preju krasny den vsem
A nejlepším onkologem na světě a v dostupném vesmíru byla prohlášena za neúčinnou ![]()
Veřejně dostupných je takovejch kravin
Internet snese všechno.
ALe to by chtělo zjistit si víc informací a trochu myslet, ale to vyžaduje práci, kterou ne každý podstoupí, žéééééééééééé? ![]()
Chtěla bych se zeptat, co je to podle Vás vyvážená strava. Pokud odpovíte, předem děkuji! ![]()
Dobrý den, doporučuji shlédnout dokument s českými titulky, který lze stáhnout na Youtube, zasílám odkaz:
http://www.youtube.com/watch?…
Též doporučuji knihu Zázračná detoxikace, Dr. Morse.
Mamince selhala veškerá klasická léčba na rakovinu. Další operace již nevhodná. Rádi by jsme vyzkoušeli i tuto techniku. Jela bych do Maďarska, ale neumím anglicky? Máte někdo praktické poznatky. Předem dík
Nemá význam mi psát komentáře od lidí co to osobně nezkusili, když jsou 1 nohou v hrobě.
nenykka: vyvážená strava je taková, která našemu tělu dodává vše, co potřebuje a ideálně vypustíme vše, co nám škodí
Je to psaní na dlouho…
Já si myslím že organická zdravá strava dokáže hodně. K tomu ještě odkyselit tělo a posílit imunitní systém. To podle mě dokáže zázraky. Potraviny nejlépe z bio potrvin, jelikož sou určitě kvalitnější. To co je v nákupních centrech to vůbec není kvalita. Dejte si jahodu ze zahrádky a jahodu z obchodu. Která bude lepší a tudíž výživnější???To snad všichni víte…Jsme to co jíme!!!Až budete mít rakovinu jako já, budete přemýšlet o všem co je špatné…To si pište… ![]()
@Baba píše:
A nejlepším onkologem na světě a v dostupném vesmíru byla prohlášena za neúčinnou
Veřejně dostupných je takovejch kravinInternet snese všechno.
ALe to by chtělo zjistit si víc informací a trochu myslet, ale to vyžaduje práci, kterou ne každý podstoupí, žéééééééééééé?
Zlato, je to klasický onkolog. O čem to asi svědčí? Použij mozek.
Zdravim, treba si len uvedomit, ze ani najlepsi onkolog vo vesmire nema lepsiu uspesnost, ako 3%.. Je to smutne.. Aj aj v ramci tych 3% su ludia, ktirym sa rakovina vratila… Ironia je, ze on za to „nemoze“!.. robi iba to co vystudoval a co ho zivi… iba ozajstni liecitelia, vystudovany lekari, vedci su schopni prijat alternativu Medicina, zdeformovana vplyvom penazi z farma priemyslu neriesi povod choroby, iba „vyrezava“ dosledky" Radio a chemo je zabijak - JED vsetkeho ziveho, funcneho! Dobre zarabajuci a zaroven logicky zalostne liecebne neefektivny Produkt-je to hnus, ktory nema v historii ludstva obdoby…
Je stastie pre vsetkych onko pacientov, ze rodina Gerson existuje!
Nevahajte a najdite si cas na hladanie skutocnej pravdy o lieceni rakoviny
Pekny den
Díval jsem se na vaše příspěvky co říkate na urinoterapii? Jsou lidé kteří na ní nedají dopustit. Já osobně si myslím, že je to osvědčená a geniální metoda. ![]()