Parafínová svíčka do ucha

Anonymní
11.3.12 20:34

parafínová svíčka do ucha

ahoj holky,

znáte to? Máte s tím zkušenost? Myslím samozřejmě vy dospělé, nechci to zkoušet na dítěti :-) Uši si čistím klasicky vatičkou, ale občas si říkám, že by nemuselo být od věci je pročistit důkladně, prý je to dobré z mnoha věcí, třeba i méně bolí hlava apod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.3.12 20:37
Anonymní píše:
ahoj holky,znáte to? Máte s tím zkušenost? Myslím samozřejmě vy dospělé, nechci to zkoušet na dítěti :-) Uši si čistím klasicky vatičkou, ale občas si říkám, že by nemuselo být od věci je pročistit důkladně, prý je to dobré z mnoha věcí, třeba i méně bolí hlava apod.

Doporučuji,akorát si pod ucho připrav kýbl :lol: A slyšet budeš jako nikdy předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 20:38

:lol: až tak? :lol:
takže to nejsou vyhozené peníze, ju? já vím, že to stojí asi 150kč, ale stejně…:)

• Citovat
  • Upravit
20662
11.3.12 20:39
Anonymní píše: :lol: až tak? :lol:
takže to nejsou vyhozené peníze, ju? já vím, že to stojí asi 150kč, ale stejně…:)

Já to teda neměla,ale brácha jo a říkal že to co vylezlo 8o 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.3.12 20:41

dřív jsem si to občas udělala, sice tam nějakej ten špunt byl, ale že bych líp slyšela se říct nedá, lepší bylo vypláchnutí ucha ve špitále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.3.12 20:46

existují i spreje nebo v lékárně parafínový olej asi za 20kč, má to stejný účinek. Ale nezkoušela jsem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.3.12 21:02

Ušaři to nedoporučujou, vatový tyčinky taky ne.
Uši se mají čistit, až když v divadle obtěžujete souseda svým ušním mazem :mrgreen: Zevní zvukovod se má jen lehce vytřít papírovým kapesníkem.
Jo a taky na ORL tvrdili, že největší brajgl měly vždycky v uchu takové ty superčistotné ženy, které si ten maz vlastně akorát zacpávaly dál do ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.12 21:22

Ano, taky jsem nedávno slyšela názor ORL lékaře, že je to i dost nebezpečné, může se popálit bubínek :nevim: . A spreje doporučoval pouze u někoho, kdo má opravdu nadměrnou tvorbu ušního mazu, ostatní opravdu jen lehce setřít to, co je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.3.12 21:24

super věc, mě to odstranilo nejen špínu z uší ale i tlak z hlavy ze kterého jsem měla migrény, to mi připomíná že si jí zítra asi půjdu koupit protože mě bolí dneska kebule :palec: určitě to nejsou vyhozené peníze, uslyšíš i trávu růst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.3.12 21:26
krmar píše:
Ano, taky jsem nedávno slyšela názor ORL lékaře, že je to i dost nebezpečné, může se popálit bubínek :nevim: . A spreje doporučoval pouze u někoho, kdo má opravdu nadměrnou tvorbu ušního mazu, ostatní opravdu jen lehce setřít to, co je vidět.

a našemu známému to jeho ušní doporučila na pravidelné čištění. spreje mi tedy nikdy nic nevyčistili, po svíčce jsem slyšela nádherně a na ten tlak jak jsem psala super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.12 21:28

tak mě to nepomohlo vůbec k ničemu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
11.3.12 21:43

Nechci tě zklamat, ale je to tak půl roku, co jsem shlédla test ušní svíce versus její samostatné vyhoření. A výsledek byl úplně stejný. Ten sajrajt, co si lidé myslí, že jim svíce vytáhne je přímo z té svíce (rozstřihly dvě vedle sebe - použitou do uší a vyhořelou jen tak…no naprosto totožné). Pak se k tomu vyjadřovali odborníci a všichni se shodli, že je to blbost.
Ale na vlastní kůži, nebo spíš ucho :lol:, jsem nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.3.12 09:16

Zkoušela jsem a pomohlo mi to hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.3.12 09:53

blbost neblbost mě to pomohlo od migrén i jsem začla líp slyšet, myslím že to není žádný placebo efekt který jsem si vsugerovala protože jsem byla stejný skeptik do doby než jsem to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková