Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Anonymní píše:
ahoj holky,znáte to? Máte s tím zkušenost? Myslím samozřejmě vy dospělé, nechci to zkoušet na dítětiUši si čistím klasicky vatičkou, ale občas si říkám, že by nemuselo být od věci je pročistit důkladně, prý je to dobré z mnoha věcí, třeba i méně bolí hlava apod.
Doporučuji,akorát si pod ucho připrav kýbl
A slyšet budeš jako nikdy předtím.
až tak? ![]()
takže to nejsou vyhozené peníze, ju? já vím, že to stojí asi 150kč, ale stejně…:)
Anonymní píše:až tak?
takže to nejsou vyhozené peníze, ju? já vím, že to stojí asi 150kč, ale stejně…:)
Já to teda neměla,ale brácha jo a říkal že to co vylezlo
![]()
dřív jsem si to občas udělala, sice tam nějakej ten špunt byl, ale že bych líp slyšela se říct nedá, lepší bylo vypláchnutí ucha ve špitále ![]()
existují i spreje nebo v lékárně parafínový olej asi za 20kč, má to stejný účinek. Ale nezkoušela jsem nic.
Ušaři to nedoporučujou, vatový tyčinky taky ne.
Uši se mají čistit, až když v divadle obtěžujete souseda svým ušním mazem
Zevní zvukovod se má jen lehce vytřít papírovým kapesníkem.
Jo a taky na ORL tvrdili, že největší brajgl měly vždycky v uchu takové ty superčistotné ženy, které si ten maz vlastně akorát zacpávaly dál do ucha.
Ano, taky jsem nedávno slyšela názor ORL lékaře, že je to i dost nebezpečné, může se popálit bubínek
. A spreje doporučoval pouze u někoho, kdo má opravdu nadměrnou tvorbu ušního mazu, ostatní opravdu jen lehce setřít to, co je vidět.
super věc, mě to odstranilo nejen špínu z uší ale i tlak z hlavy ze kterého jsem měla migrény, to mi připomíná že si jí zítra asi půjdu koupit protože mě bolí dneska kebule
určitě to nejsou vyhozené peníze, uslyšíš i trávu růst ![]()
krmar píše:
Ano, taky jsem nedávno slyšela názor ORL lékaře, že je to i dost nebezpečné, může se popálit bubínek. A spreje doporučoval pouze u někoho, kdo má opravdu nadměrnou tvorbu ušního mazu, ostatní opravdu jen lehce setřít to, co je vidět.
a našemu známému to jeho ušní doporučila na pravidelné čištění. spreje mi tedy nikdy nic nevyčistili, po svíčce jsem slyšela nádherně a na ten tlak jak jsem psala super
Nechci tě zklamat, ale je to tak půl roku, co jsem shlédla test ušní svíce versus její samostatné vyhoření. A výsledek byl úplně stejný. Ten sajrajt, co si lidé myslí, že jim svíce vytáhne je přímo z té svíce (rozstřihly dvě vedle sebe - použitou do uší a vyhořelou jen tak…no naprosto totožné). Pak se k tomu vyjadřovali odborníci a všichni se shodli, že je to blbost.
Ale na vlastní kůži, nebo spíš ucho
, jsem nezkoušela…
blbost neblbost mě to pomohlo od migrén i jsem začla líp slyšet, myslím že to není žádný placebo efekt který jsem si vsugerovala protože jsem byla stejný skeptik do doby než jsem to zkusila.
ahoj holky,
znáte to? Máte s tím zkušenost? Myslím samozřejmě vy dospělé, nechci to zkoušet na dítěti
Uši si čistím klasicky vatičkou, ale občas si říkám, že by nemuselo být od věci je pročistit důkladně, prý je to dobré z mnoha věcí, třeba i méně bolí hlava apod.