Mléko do nosu na rýmu?

166
21.2.12 16:57

mléko do nosu ?

Mám 4týdenní holčičku a chytla od nás rýmu.Slyšela jsem,že pomáhá kapnout mateřské mléko do nosu.Má s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.2.12 17:01

Ono se říká, že MM je super na všechno - mazat s ním pupínky, dávat do koupele… Zkusit to můžeš, ale já bych raději koupila Libenar v ampulkách nebo tak něco - ampulky mi příjdou šetrnější než ty spreje… Je to v podstatě jen slaná voda a kapala bych to… Ale jestli máš rýmu i ty, tak by měla mít od tebe protilátky a neměla by mít tak těžký průběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.2.12 17:03

Já malé kapu Libenar v ampulkách.
O mléku jsem nic takového neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.2.12 17:05

Ahoj Raduš :mavam: my vytírali nosík libenarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
21.2.12 17:05

slysela jsem, zkousela jsem.. nezabralo :lol: :lol:  :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
21.2.12 17:06

Kapala jsem do nosu i oci, fungovalo skvele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4930
21.2.12 17:09

používáme na rýmičku, na červené očičko i na pleť a funguje nám. Je to indvididuální, někomu funguje někomu ne, neni nad to zkusit a zjistit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.2.12 17:12

Nám mm zabralo na vše, dokonce i na hnisající oko, které nevyléčily ani antb :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.2.12 17:23

asha, tulidlo
8o Kapaly jste mimču mateřské mléko do oka? A fakt to zabralo? Tohle já vědět, tak jsme se nemuseli trápit po narození prcka se záněty očí přes měsíc :-(
Nic mu nezabíralo, vyléčeno jedno oko, bum, zánět v druhém a zas dokola :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
21.2.12 17:28

My také kapali do oka i na pupík. Vše se krásně a rychle vyhojilo. O té rýmě jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.2.12 17:30
strace píše:
asha, tulidlo
8o Kapaly jste mimču mateřské mléko do oka? A fakt to zabralo? Tohle já vědět, tak jsme se nemuseli trápit po narození prcka se záněty očí přes měsíc :-(
Nic mu nezabíralo, vyléčeno jedno oko, bum, zánět v druhém a zas dokola :zed:

Rano bylo oko normalni, takze zabralo. Na ty novorozenecky potize v pohode. Jednou jsem to zkousela u starsi asi rocni a taky to zabralo. A hlavne se to nevracelo, takze zkusenosti mam jen par a s jednou vyjimkou jen u novorozencu a mladsich kojencu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.2.12 17:31

My jsme pouzivali u obouch deti Libenar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
21.2.12 17:32

Taky dělám, dokonce jsem to zkusila i u sebe a rýma byla za dva dny pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.2.12 17:41
Měli jsme to samý, ani nás kvůli oku nechtěli pustit z porodnice a pak zázračně vyléčilo mm
strace píše:
asha, tulidlo
Nic mu nezabíralo, vyléčeno jedno oko, bum, zánět v druhém a zas dokola :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.2.12 17:56

asha, tulidlo, díky.
Nás právě taky nechtěli pustit. Když už jsem pak protestovala, že kapat do očí mu mohu i doma, tak nás konečně 9. den pustili. Ale stejně to byl měsíc, než se těch zánětů zbavil.
Ještě se zeptám pro případ, že by se mi stalo to samé s druhým. Technika kapání do oka? S normálními kapičkami se muselo pomocí buničiny rozevřít očko a kápnout. Jak s MM? Nedovedu si představit, že bych to kapala přímo. Nebo jo? :think:
Nebo na lžičku? Do kapátka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková