Rodinné konstelace s manželem před otěhotněním

1972
9.2.12 13:20

Rodinné konstelace

Ahoj, bylo nám doporučeno, že si před otěhotněním máme s manželem nechat sestavit rodinné kontelace. Prý kvůli problémům s mými možnými potraty nebo neplodností. V tu dobu, kdy nám to paní doporučila, jsme to hodili za hlavu, ale vzhledem k potratu, který jsem už měla a od té doby se mi nedaří otěhotnět, mně toto téma začalo opět zajímat. Máte někdo zkušenost s RK v této oblasti? A pokud znáte někoho z Brna nebo okolí, kdo konstelace umí opravdu dobře dělat, tak díky ta tip! :)
Možná bych jako první zkusila individuální konstelaci. Byla jste na ní některá??
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
adelanepřihl.
9.2.12 13:53

Ahoj,
můžu doporučit p. Evu Kielarovou, 602631092, eki@volny.cz
Nebyla jsem na rodinných, ale jen na individuálním sezení u ní a je moc fajn.
Byla jsem poprvé, nevěděla jsem, co mě čeká, byla jsem vyjukaná, ale je fajn.
Ona v podstatě ty ostatní lidi z rodinných konstelací nahradila sama.

• Citovat
  • Upravit
Taona
9.2.12 14:42

Ahoj, zkus se podívat na www.lotosovyporod.cz, třeba vám pomůžou :palec:

• Citovat
  • Upravit
283
9.2.12 19:43

S rodinnými kostelacemi (stavěním) zkušenosti mám a vřele doporučuji :palec: , sice jsem je absolvovala z úplně jiného důvodu, ale v zásadě je to co se týče vztahů principiálně stejné…Zkus více mrknou na web zakladatelky této metody u nás…

http://www.prekopova-pevneobjeti.cz/…Default.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.2.12 09:35

Díky moc za vaše tipy. Sbírám odvahu se objednat, ale myslím, že do toho půjdu :D
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.2.12 09:50

Dobrý den Ivo, na rodinných konstelacích jsem byla několikrát a můžu Vám je vřele doporučit. Člověk se o sobě hodně dozví a dostane na svůj život náhled z úplně jiného úhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
22.2.12 14:09

Teď jsem dostala kontakt na paní Daněčkovou z Vyškova. Ona myslím nedělá přímo konstelace, ale dělá kineziologii a metodu SRT. Máte s ní někdo zkušenosti a pomohla vám její léčba??
I přesto, že v pozitivní účinky těchto metod věřím, protože mám zkušenosti s kartářkami i léčiteli, trvá mně delší dobu, než se k někomu objednám. Jsem bohužel dost váhavá :)
Díky Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
13.4.12 12:36

KONSTELACE - CO S TÍM

zdravím všechny. Tak jsem byl u kinesioložky na rodinných konstelacích. Doporučila mi to manželka, protože s mojí matkou nemám úplně ideální vztah. teď vám písnu jak to probíhalo a rád bych znal Váš názor. Budu popisovat své reálné pocity. Kinesioložka po krátkém rozhovoru začala hrát v konstelaci roli mé matky. začala vzlykat, tekly jí slzy a prosila mne o odpuštění atd. Na mne to však ani po půl hodině jejího brekotu a proseb nemělo žádný účinek. Vlastně mělo: bylo mi hrozně do smíchu a začal jsem si pohrávat s myšlenkou jaké by to bylo se s dotyčnou kinesioložkou vyspat a jaké by měla reakce při orgasmu. účinek konstelace byl samozřejmě naprosto NULOVÝ. Paní si po hodině brekotu v roli mé matky řekla o 500Kč. Ale vůbec nic se v mém vztahu s matkou nezměnilo. zajímal by mne váš názor.

• Citovat
  • Upravit
Taona
15.4.12 07:28

Zkuste si přečíst, jak to řešil Oidipus. :idea:
Myslím, že s vaším smyslem pro humor, zvládnete i tuto nezáviděnihodnou situaci ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková