Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Jen tak čistě ze zajímavosti.
Máte zkušenosti s globulemy, nebo injekcemy,nebo mastmi homeopatickými?
Mám zkušenost s Belladonou 9Ch na zánět v zubu, kde byl zánět až na krku a u malého kašel na průduškách.Teď máme Sulfur 9Ch na atopický exém, tak doufám, že taky zabere.
A jaké máte zkušenosti s homeopatiky vy?
Tak názvy si nepamatuji, ale homeopatika mi pomohla na zvracení v těhotenství, teď na kojení. Jinak jsem brala i na alergii (nic jiného mi nedovolili) a bylo to stejné jak po Xyzalu, tak myslím, že u toho zůstanu…
Mimo to jsem používala něco proti nevolnosti v autě, Homeovox (na hlasivky), Stodal (na kašel)…
Za mě mám s homeopatiky jen nejlepší zkušenost.
Mám, s ricunus communis 5ch, pomohlo mi překonat laktační krizi při nedostatku mléka. ![]()
peggy.sl píše:
Já mám s homeo léčbou ty nejlepší zkušenosti.
pegy ,muzu SZ ohledne homea?nejsem nejaky prodejce,neboj ![]()
RadanaH píše:peggy.sl píše:pegy ,muzu SZ ohledne homea?nejsem nejaky prodejce,neboj
Já mám s homeo léčbou ty nejlepší zkušenosti.
Jasně!! ![]()
mě pomohla při otěhotnění. teď jsem vyzkoušela na bolavý zub a taky super! jo a miminu jsem dávala stodal a taky perfekt! ![]()
brala bych nějakou doborou homeo-knížku, abych tomu víc porozumněla. ![]()
V současné době léčba u homeopata na zmenšení nosní mandle. Podpořeno tkáňovými solemi. Uvidíme.
Já dávala sebe dohromady po tunách atb a hoemo zabralo (je to už 12 let).
zuzanecka81 píše:
mě pomohla při otěhotnění. teď jsem vyzkoušela na bolavý zub a taky super! jo a miminu jsem dávala stodal a taky perfekt!brala bych nějakou doborou homeo-knížku, abych tomu víc porozumněla.
Homeo knih je jako máku. ![]()
Tak já mám velmi dobrou zkušenost s homeopatiky u dcery s at.ekzémem,ale špatnou zkušenost s homeopatama,kdy až třetí homeopat
nám byl schopný pomoci!!!
Dcera měla ekzém asi dva a půl roku na 80% těla a po půl roku léčby u třetího homeopata má na těle tři ložiska ekzému o průměru 3cm!!!
Takže za mě klasická homeopatie na 100%,ale bohužel není jednoduché najít dobrého homeopata!!!!Ale my jsme ho nakonec našli!!!!!!
peggy.sl píše:zuzanecka81 píše:Homeo knih je jako máku.
mě pomohla při otěhotnění. teď jsem vyzkoušela na bolavý zub a taky super! jo a miminu jsem dávala stodal a taky perfekt!brala bych nějakou doborou homeo-knížku, abych tomu víc porozumněla.
jj, ale nějaká fakt dobrá?
holky nemám zkušenost s homeopatiky,ale pomáhají třeba pro sklidnění štítné žlázy před operací a na křečové žíly ![]()
Já mám s homeopatiky taky dobré zkušenosti…hlavně mi hodně pomohla na podzim, kdy se mi udělal velký pásový opar a měla jsem dost velké bolesti…
Kamarádce pomáhají už roky s revmatitidou. Měla dřív obyč. léky a sedalo jí to na játra. Má ale svého homeopata, jednou za měsíc tam jede a vyplácne 1500kč, ale opravdu jí pomáhají.
Ahojky ![]()
Na homeopatika nedám dopustit. Ať jsem měla problémy s kojením, gynek. potíže, opary, synátor s rýmou, kašlem, se zuby..vždycky zabraly.
Jinak já si nedávno koupila tuto knížku, kde ,,hledám,,..
http://www.zbozi.cz/…-homeopatii/