Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
nemáte někdo nějakou zkušenost s užíváním tkáňových solí (Schusslerovy soli)? Pomohlo, bez efektu apod … díky za každý názor.
Míša
Dnes jsem na biochemické tkáňové soli narazila na internetu, ale nikde jsem nenašla žádné zkušenosti, tak zkouším oživit diskusi, jestli se přeci jen někdo nenajde, docela by mne to zajímalo, zda to funguje, popřípadě další postřehy..
Mám zkušenost - užívám komplex a hořčíkovou během těhotenství a cítím se opravdu dobře, za mě fungují.
@Saroya mas nekde slozeni?? Rozebrala bych slozeni a porovnala. Dik
@MarketinkaKopretinka http://www.modryhad.cz/…li/mag-phos/ je to tohle, momentálně bohužel nemám čas ti to opsat, třeba to vygooglíš
Mě byly doporučeny v lekarně tak je vyzkoušim. Moc jsem toho v diskuzich o nich nenašla tak uvidime. Co tě nezabije…
Zdravim. Chci ozivit tuto konverzaci a zeptat se na zkusenosti tkanovych soli?? Dekuji
@Alena89 Brala jsem jich pár a řekla bych, že fungovali. Teď jsem schopná si jít tu jednu dokoupit.
Jen si vzpomenout a poctivě je brát.
@Aries6 a muzu se zeptat, jestli jste si vybrala na konkretni problem nebo jste si koupila ten komplex tech 12 v 1? Dekuju za odpoved
me byl doporucen ten komplex a pak ferrum phos, chtela bych zatim zkusit jen jedno..ale nevim co je lepsi jestli vse v jednom nebo se fakt zamerit na jedno. Diky
@Alena89 Brala jsem kalcium, železo a horčík (teď nevím názvy těch solí, ale chápeš mě, ne?
). Kvůli kojení a těhotenství to, co mi chybělo. Typ a dávkování mi nastavila homeopatka. Ten komplex říkala, že píše v extrémních případech, kde toho chybí už moc.
Tak záleží, kdo ti to doporučil.
@Aries6 doporucila me to terapeutka z energy centra (motyli masaze a tak) jestli znate. Snazime se dva a pul roku o mimco z toho jedno mimodelozni a ted me diagnostikovali endometriozu a tak asi zkusim ty soli na urcity problem a uvidime, nejake bylinky uz beru at toho neni moc zase a Uz jsem vyzkousela milion vitaminu, bylinek, caju a vseho a leze to do penez ![]()