Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky,
potřebovala bych vaši radu. Jsem ve 33.tt a dnes se mi zablokovala záda, místo kolem lopatky, když jsem se ohýbala. Je to děsě nepříjemná bolest, myslíte, že bych si mohla vzít 1/2 Paralenu 500, aby se mi trochu ulevilo? Zítra chci vyrazit k doktorovi, pokud to nepřestane.
Díky za Vaše rady. ![]()
Přesně to jsem chtěla napsat, myslím, že na tohle nestačí, natož půlka…
Mě pomáhá nahřát takový ten polštářek s pohankovýma slupkama a přiložit ![]()
Ahoj měla jsem strašně bolesti ramene, Sestřenka je mudra tam mi říkala, že si mám vzít dva najednou.Jeden paralen funguje na horečky, dva jako slabé analgetikum. Pak jsem to říkala Mudře na gyndě, že sjem to takto praktikovala a bylo mi to schváleno. Takže podle mne můžeš v poho i dva najednou. Jen je třeba dodržet denní dávku.
Jinak na záda,rameno a vše co bolí mohu doporučit Dolgit gel - podle mne je z těch různých mastí a gelů nejúčinější ![]()
muzes az 6 paralenu denne, jeden ti aSI FAKT NBEPOMUZE - zajdi si pro obstrik
Uju píše:
Jinak na záda,rameno a vše co bolí mohu doporučit Dolgit gel - podle mne je z těch různých mastí a gelů nejúčinější
covece ja moc neverim na lokalni ucinek tehlech ruznych gelu - podle me se to musi dost vstrebavat do obehu, co rika pribalovy letak?
nedávno na kontrole jsem se doktorky ptala a říkala že max 2 tablety denně a radši po půlkách jinak že není problém
Pudloslava píše:Uju píše:covece ja moc neverim na lokalni ucinek tehlech ruznych gelu - podle me se to musi dost vstrebavat do obehu, co rika pribalovy letak?
Jinak na záda,rameno a vše co bolí mohu doporučit Dolgit gel - podle mne je z těch různých mastí a gelů nejúčinější
Nevím, leták jsem vyhodila ale tenhle hajz fakt funguje. Dělají ještě mast,taky pomáhá,ale hrozně smrdí,gel je bez zápachu.
Pudloslava píše:
Obstřik může??? Mě ho tenkrát Mudr nechtěl dát ![]()
I když ono co doktor to jiný názor.
Paralen můžeš, ale je k prdu, chce to suché teplo…
Taky jsem měla něco podobného, byla jsem i na pohotovosti, nedali mi mimo paralenu nic ![]()
Uju píše:Pudloslava píše:Obstřik může??? Mě ho tenkrát Mudr nechtěl dát
I když ono co doktor to jiný názor.
my jsme ho davali
ona ta lokalni anenstetika nejsou zase takove svinstvo i kdyby se to trochu vstrebalo
Paralen si neber, je to strašný svinstvo, obsahuje paracetamol, stejně jako coldrex a všechny léky na tom postavený… Fuj ble
Ahoj holky,
tak jsem si vzala 1/2 Paralenu 500 a dnes mě záda nebolí.
Tak to asi zabralo. ![]()