Bio rezonance - odvykání kouření

10142
3.2.12 23:08

Bio rezonance

ahoj,

prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s metodou odvykání kouření Bio rezonance? Manžel má o to zájem, ale chtěl by vědět, zda-li s tím někdo má zkušenost, příp. nezná někoho, kdo to vyzkoušel, jestli tam je nějaká úspěšnost…?
předem díky za případné odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5917
4.2.12 12:28

Ahojky Mami Emi.
Já jsem na biorezonanci byla asi před 3 lety. POmohla mi. řekla jsem, že to zkusím a že si zapálím, až budu mít absťák. Ten se ale nedostavil. Sice jsem vyšla z ordinace a ze zvyku jsem šahala po cigaretách, ale nebylo to, že bych to potřebovala, ale opravdu jen zvyk. Vydrželo mi to asi půl roku. poté nastaly obrovské problémy s tchýní a pak i manželem, tak jsem zase začala.
Mám taky kamaráda, který přestal a nekouří už dva roky. Další kamarád na to šel teď 12.ledna, na můj popud.
Já jsem šla v pátek, 13. ledna, protože se s manželem snažíme o miminko a nejde to už dlouho (od potratu 3/4 roku), tak jsem si řekla, že aspoň přestanu pomocí biorezonance, protože sama nejsem schopná. Takže jsem byla na biorezonanci. Pak jsem na to měla asi za týden chuť. Potáhla jsem si od manžela a přišlo mi, že kouřím seno. Fakt ble.
Mě a mým dalším dvěma kamarádům to tedy pomohlo. A ještě chci dodat, že já nekouřím od 13.1. a včera jsem našla své vytoužené // na TT, takže kdoví, možná na tom něco bude. :think: Teď už jen nepotratit.
PS: Nevím, kolik to stojí u vás. Mě to stálo 1000 Kč a už teď je mám zpět. ;) Takže i kdybych zase začala kouřit (což se nestane), tak to nebyl zbytečný výdaj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.2.12 12:51

Janie, musím říct, že jsi mi udělala radost :* tím, že je tu možnost, že se to dá, i když jsem přesvědčena, že především jde o psychiku dotyčného. Manža je silný kuřák, neustále chrchlá, zkoušel přestat už několikrát. Vždy vydržel nějakou dobu, pak se to bohužel zlomilo a zapálil si :? Já kouřila 10 let, u mě byla terapie moje těhu a ted rok a půl kojím, ted v březnu tomu budou 2 roky, co nekouřím. Bohužel, můj chlap otěhotnět nemůže :) Jsem ráda, žes odepsala svou zkušenost, manžel je rozhodnut tam jít.
JInak moc gratuluji k // :dance: :dance: :dance: :dance: a budu držet palce s těhulkováním a at se hlavně daří a je vše v pořádku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.2.12 13:01

Já jsem do toho šla s tím, že i za cenu placebo efektu do toho jdu.
Sama od sebe jsem nebyla schopná přestat. Měla jsem takovou chuť na cigaretu, že jsem prostě nemohla. Nechtěla jsem přestat, protože jsem věděla, jak mi to dělá dobře. Chrchlala jsem taky. Ale prostě pořád jsem si říkala, že jakmile otěhu, tak přestanu. Bohužel, nedařilo se, tak jsem kouřila dál a dál. No a pak jsem si řekla, jdu do toho a šla jsem. ;)
Je tam možnost jít do měsíce znova zdarma, aspoň tady to bylo, ale já jsem na to nechtěla spoléhat a cítila bych se trapně, kdybych znova začla, takže jsem toho nevyužila. Jako psychika (zvyk) dělá hodně, ale prostě já jsem sama přestat nezvládla. Zvyk se odbourat dá, i když někdy se člověk zasekne, kde má ty cigarety. :D Ale normálně vím, že už po hodně, dvou, kdybych si normálně nemohla zapálit, tak bych se skoro začla klepat, jak bych byla nervozní, ale s biorezonancí mi to šlo o mnoho lépe.
Držím palce, ať to manža zvládne tak báječně jako já.
MMch, ten můj kamarád si riskl to, že hned v den biorezonance šel s námi do hospody. My kouřili a on jen seděl. Nedal si ani jednu cigaretu. Ano, trochu vůli to chtělo, ale dosteď nekouří a je spokojený. ;)
Mě to ušetří a ušetřilo spoustu trápení a peněz. ;)
Děkuji za přání. Jsem v miminkem teprve na začátku, ale snad to zvládneme. :andel:
Dobrá hláška, že tvůj manžel otěhu nemůže. :D To jo.
Můj manžel zase na biorezonanci nevěří a pořád tvrdí, že přestane sám. A stále kouří!!! :zed: :zed: Až přestane i on, tak budeme milionáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
4.2.12 13:08

no to mi povídej, kdyby se mužovi podařilo skončit, to by bylo najednou penízků. Ale měli jsme vážný rozhovor, protože mě už to jeho chrchlání ničí, ještě k tomu je svářeč, tak v práci dýchá samej prach a k tomu kouří. Je neustále nachcípanej, kašel se mu léčí extrémně dlouho, no děs, kvůli tomu zdraví by to prostě zkusit měl. Měl už náplati, elektronickou cigaretu, vždy tak po měsíci to vzdal :cert: Před tím skončit bylo hlavně kvůli penězům, tentokrát sám uznal, že to chce kvůli zdraví. Bohužel jeho otec zemřel na rakovinu plic a teda viděli jsme ho den před smrtí a nikdy na to nezapomenu, protože to byl děsnej pohled, jak ten člověk vypadal. Proto mužovi říkám, ač je to možná hnusný, at si vždy vzpomene na tátu a sakra už něco dělá.
Tak uvidíme, min. to zkusí…
Zdravíme s Emminkou (dcerkou) miminko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.2.12 14:12

Myslím, že každý důvod nekouřit je dobrý. Já jsem se pořád nemohla dokopat k tomu přestat, ale nakonec jsem nad tím snad zvítězila.
přeju mnoho štěstí do dalšího života bez cigaret a s více penízky a méně nemocemi. ;)
Cogarety budou čím dál dražší, tak je bezva, že manža přestane. A já věřím, že mu to vydrží napořád. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
2.3.12 09:15

tak manža na to m byl a pěkný prd. za necelých 14 dní zase začal kouřit :? říkal, že chut docela měl a prostě prý nic moc :nevim: ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honza h...
12.3.12 22:35

:)

hmm, zajimaví povídání a můžu jenom konstatovat, že ste dobří,…no já sem tvrdej kuřák, jelikož kouřijou všeci - jak v práci, tak doma. no já se i přesto rozhodl jít na protikuřáckou, a začal sem brát prášky, díky kterým sem přestal kouřit, …no :) ale mělo to háček, jelikož další prášky jsem si měl koupit - 3 měsíce a 6 tisíc, tak sem to položil a zase kouřím .) ale kamarát mě právě říkal o té biorezonanci, tak přemýšlím, že tam taky zajdu nekdy,…takže do budoucna uvidíme . no jeden boj už sem vyhrál a to s trávou, ale na ni není taková závislost jako u cigaret .)

• Citovat
  • Upravit
132
16.3.12 00:39

je to dobrá forma léčby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honza h...
18.3.12 13:45

:DD

Tak jsem byl taky na biorezonanci, a můžu říct že kdo chce přestat kouřit, nebo to omezit třeba o 95 procent, tak je to určitě nejlepší způsob, který znám, já kouřil 30 cigaret denně a ted vykouřím jednu denně, a jestli mám náke nervy, či apsták? ne,protože se to dá opravdu vydržet. opravdu to funguje, tak jak to říkal kamarád i ta doktorka…můžu jen doporučit!!!!!! všem :D :dance: :P :mavam: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
656
4.4.12 13:25

Byla jsem na biorezonanci v září 2010 a od té doby nekouřím. Kouřila jsem 40 let a hodně. Šla jsem na ni se smíšenými pocity, ani ne z přesvědčení, jenom tak zkusmo. Za 1000,–Kč a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
23.4.12 19:20

Ahojky Všem, tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo to chválííí. ;)
Gratuluju všem, kteří díky biorezonanci nekouří. :palec: Já jsem taky čistá a to od 13.1.2012. :dance: :dance: :dance:
A když manža kouří a já mám chuť, tak si potáhnu a zase se mi to zprotiví, protože to nemá tu správnou chuť, co to mělo, když jsem byla závislá. Teď mi to chutná jako když se člověk nadýchá dýmu při pálení sena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
22.5.12 06:52

Tak já jsem celkem zklamaná. Přetrpěla jsem prvních 24 po biorezonanci, abstinenční příznaky pekelné, třes rukou, bolest hlavy, klasika. Vzdala jsem to. Do téhle metody jsem šla, abych se zbavila abstinenčních příznaků a ulehčilo mi to přestat kouřit, bohužel bez efektu. Buď nebyla zaměřená správně nebo mi byla špatně provedená, no nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17nikita
15.9.12 17:58

Tuto metodu

Dělá doktor Finda z Chomutova. Stojí to 500.00 korun a prý je to super.
Já jsem zase byla u doktora Prokopjuka v Praze na biokódování a z velmi
silné kuřačky je nekuřačka bez abstinenčních příznaků. Jsem šťastná jak
blecha, že jsem se svého zlozvyku zbavila.

• Citovat
  • Upravit
10142
15.9.12 19:51

Tak manžel vůbec…byl na tom, absták po byl úplně stejný, jako kdyby přestal kouřit jen tak…asi do 14ti dnů utrpení a nervů začal opět kouřit…stálo ho to litr a teda absolutně bez úspěchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková