Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Mami&Emmi píše:
Tak manžel vůbec…byl na tom, absták po byl úplně stejný, jako kdyby přestal kouřit jen tak…asi do 14ti dnů utrpení a nervů začal opět kouřit…stálo ho to litr a teda absolutně bez úspěchu…
Mám úplně stejnou zkušenost, efekt to na mně nemělo žádný a 1200,– v háji…
Mám dotaz na někoho kdo podstoupil biorezonanci " když kouřím už cca 40 let tak 20cítku denně a chtěl bych přestat, mám jít do toho? Jo a nejsou potom chutě např. na bombony nebo na chťovky z lednice apod???
@lumkor píše:¨to je asi individuální. Záleží, jestli jste ochoten do toho vrazit peníze a hlavně, jestli fakt chcete skončit a jste rozhodnutý. Jestli si jistý nejste, tak to nedělejte.
Mám dotaz na někoho kdo podstoupil biorezonanci " když kouřím už cca 40 let tak 20cítku denně a chtěl bych přestat, mám jít do toho? Jo a nejsou potom chutě např. na bombony nebo na chťovky z lednice apod???
@lumkor píše:
Já jsem kouřila 40 let a ke konci skoro čtyřícítku. 22.9.to byly 2 roky, co jsem díky biorezonanci přestala kouřit. Zaplatila jsem 1000,–Kč. Je pravda, že jsem začala mít chutě. Banány, oříšky, hořká čokoláda s mandlema atd. Taky jsem přibrala, protože jsem to neuhlídala (jedla jsem v noci místo spaní). Fakt je ten, že celý život jsem se musela hlídat. Moje maminka byla malá a kulatá. Přes den, kdy jsem jídlo řídila „hlavou“, tak to šlo, rozespalá jsem to neuhlídala.
Jo, šla jsem tam a nebyla jsem rozhodnutá přestat.
Ja som absolvovala biorezonanciu 30.10.2012. fajčila som 15 rokov.su to iba 4dni, ale zatial nefajčím. doporučila by som to každému kto chce prestat. píšem CHCE.ten prístroj vám zmeria elektromagnetické signály, a tiež vzorky zo zhoreného nikotinu. signály sa spracuju, patologické ostanu v pristroji, a tie harmonické sa vrátia zrkadlovo do tela. antinikotinova kura odstraní chut na nikotin, ale neodstráni psychycké návyky fajčiara. pomoze nefajčiarske okolie.ja som platila 50 eur, mám aj mikročip nalepený na bruchu. pred a po vysetreni 24hod som nemohla pit kávu, alkohol, ani nič s obsahom kofeinu. zrazu som nefajčiar, mne to pomohlo, z mojho okolia uz ludia nefjcia 3roky. kdo chce, tomu to pomoze. a nehladne nato do 14dni vám pri neuspechu urobia vysetrenie znova. vela stastia.
Opravdu biorezonance funguje. U nás na tom byla celá rodina v Praze a kámoška se na to chystá do Mělníka. Výhodou je žádnej absťák, člověk zírá, co s člověkem udělá jedna hodinka.
![]()
Ahoj, jaké pracoviště v Praze byste mi doporučili? Koukám na netu a je jich tu hodně a nevím, kterou vybrat. Děkuji
Překvapila mě celkem cena, myslela jsem si, že je to mnohem dražší, tak jsem se rozhodla, že do toho půjdu ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mate prosim nektera zkušenost s biorezonanci pro odvykani koureni v těhotenství? Kamaradka se pta, je tehu a nejde ji jen tak prestat, i kdyz by rada. Dekuji za vsechny zkušenosti.
Zdravím, zkuste tomu absolutně nevěřit - tím se přesvědčíte o účincích😁
Pokud to funguje, určitě to bude lep#í než Champix či jak se ty tabletky jmenovaly-kouřit sice nechutnalo, ale taky nebavil život, čili Depka jak fík😁jsem hodil zbytek do koše 😁a řekl si, hm, vynález na pojišťovnu Dr. a za délky si zaplať i když jsem tehdy dostal vzor zdarma, no, za pokus to stálo😁
Dobrý den, byla jsem na biorezonanci před týdnem. Na doporučení kamarádky která i s manželem, diky tomu nekouří dva měsíce. Moc chci přestat kouřit, ale nemám žádnou pevnou vůli. Už po pár hodinách jsem sáhla po cigaretě. Prostě slaboch.