Akupunktura v Českých Budějovicích

33916
20.1.12 22:34

Akupunktura

Poradíte kam zajít na akupunkturu v Českých Budějovicích nebo okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alena Č.B.
18.2.12 20:57

Akupunktura

Akupunktura v Č. Budějovicích - železniční poliklinika ( u vlakového nádraží) MUDr. Vladko Bydžovský - neurolog. Jehličky do uší, laser …Držím palce, ať Vám pomůže. :)

• Citovat
  • Upravit
33916
18.2.12 21:08
Alena Č.B. píše:
Akupunktura v Č. Budějovicích - železniční poliklinika ( u vlakového nádraží) MUDr. Vladko Bydžovský - neurolog. Jehličky do uší, laser …Držím palce, ať Vám pomůže. :)

Jé tak přeci jenom se někdo ozval..já pořád hledám a nějak jsem už byla bezradná.No já to potřebuji před ivf..jsou na toho lékaře dobré reference???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alena Č.B.
19.2.12 08:45

já osobně mám výborné, mě moc pomohl a stálo to 500 kč (akupunktura). Mému synovi už akupunktura nezabrala (předem jsme byli upozorněni, že pravděpodobnost úspěšnosti je pouze 50 %) Je to neurolog, což beru jako velkou výhodu u aupunkturisty. Co se týká peněz, u mě a mého syna rozhodně nešlo (v porovnání s čínskou medicínou a homeopatií) o velké částky (aplikace laserové akupunktury u malinkého syna 200 kč/ sezení, ušní akupunktura 500 Kč jednorázově+30 Kč za návštěvu).
Pro vaši informaci přeposílám odkaz na reference ostatních
 http://www.znamylekar.cz/…e-budejovice

Akupunkturu ještě dělají v TCM (u Černé věže). Reference nemám.

Co se týče IVF, měla jsem také problém s otěhotněním a mě pomohla čínská medicína v kombinaci s cvičením klasické jógy. Když říkám pomohla, myslím tím, že po roce pití odvarů mi začali zabírat léky klasické medicíny. Nicméně, chodila jsem v Praze k MUDr. Luckému. Vyžadovalo to přípravu a pití odvarů z bylin (několikrát denně), lehkou změnu jídelníčku, a zmiňované cvičení (2 hodiny týdně).

Držím palce a přeji pevné nervy.

Alena

• Citovat
  • Upravit
33916
19.2.12 10:54

Alenko..děkuji za reference :* :* i když někdo tedy píše negativa na mě ten lékař udělal dobrý dojem.Zkusím mu zavolat a domluvit se a po první návštěvě snad budu vědět víc.Já mám gyndaře homeopata..takže co mě předepsal za bylinky vždycky fungovalo a nemůžu si stěžovat.Jenom mám zkušenost že některé bylinky na mě zapůsobily moc a byl průser..tedy né od něj,ale takové ty léčivé čaje.No čínská medicína to také zní zajímavě,ale jogu holka neumím..bych zase musela asi někoho sehnat kdo mě to naučí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V mém popisku vidíš kde je problém a za boha to nejde..mám tedy kámojdu úplně stejnou daiagnozu a to samé..myslím 7 transferů a ani tukec jako.A ta taky je na to co ty a neprolomíto sakriš.Rozhodně děkuji za radu a zkusím zase něco jiného.Jinak ty čaje to Ti asi míchal ten lékař,že jo??? Já jezdím do car ze severu čech a hledám tedy všechno v ČB..do Prahy a pak do ČB se mě už moc nechce..takhle už najezdím 500km :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.8.13 21:43

@denisa 76 ahoj :) byla jsi na te akupunkture? jak jsi byla spokojena? a pomohla ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 13:13
@Lecitel C.Budejovice píše:
Akupunktura je možná dobrá an zahnání polesti, ale je třeba řešit příčinu a ne následek. Je to na překlenutí a zase se to může projevit nebo něco jiného.

Není pravda, že akupunktura je dobrá jen na zahnání bolesti. ;) Dají se s ní výborně vypouštět hleny z organismu, horko, vítr… (tčm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
22.3.15 17:50

Obnovuji diskuzi.. nemáte zkušenosti s akupunkturou nebo TČM v ČB, kdo by řešil neplodnost?? máte na nějakoho kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 19:10

@Denisa76 Dobry den, je to jiz davno, ale pomohla vam akupunktura k tehotenstvi? Jak casto se pred IVF aplikuje?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková