Mléko do nosu na rýmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
21.2.12 17:58
strace píše:
asha, tulidlo, díky.
Nás právě taky nechtěli pustit. Když už jsem pak protestovala, že kapat do očí mu mohu i doma, tak nás konečně 9. den pustili. Ale stejně to byl měsíc, než se těch zánětů zbavil.
Ještě se zeptám pro případ, že by se mi stalo to samé s druhým. Technika kapání do oka? S normálními kapičkami se muselo pomocí buničiny rozevřít očko a kápnout. Jak s MM? Nedovedu si představit, že bych to kapala přímo. Nebo jo? :think:
Nebo na lžičku? Do kapátka? :think:

Ja strikla trochu primo do koutku, pak se to rozlilo po celym. Jenom tak je to fakt sterilni (a teda temer bezpracny :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
21.2.12 17:58
taky taky :palec: mě to dokonce poradil doktor, ale je to prý spíš na zvlhčení aliznice, mi se rým y zbavily ažý odsáváním i 10krát za den a mořskou solí physiomer baby, který má skvělé dávkování i pro hodně malé mimi
asha píše:
Kapala jsem do nosu i oci, fungovalo skvele :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.2.12 18:33
Gabrielaaa píše:
taky taky :palec: mě to dokonce poradil doktor, ale je to prý spíš na zvlhčení aliznice, mi se rým y zbavily ažý odsáváním i 10krát za den a mořskou solí physiomer baby, který má skvělé dávkování i pro hodně malé mimi
asha píše:
Kapala jsem do nosu i oci, fungovalo skvele :palec:

Na zvlhceni jsou spis ty spreje, pak se toho telo lip zbavuje. MM ma v sobe protilatky a pusobi proti zanetum, prave je to videt u toho oka. Jenom teda skoda, ze neni porad k dispozici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.2.12 18:37

Poněvadž jedem do města až ve čtvrtek,zkusím to mléko a když to nepomůže,koupíme Libenar.Jen ještě-čím jste to kapaly?Kapátko jsem doma nenašla a nic geniálního mě nenapadá :zed: .Má někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.2.12 18:43
radanav píše:
Poněvadž jedem do města až ve čtvrtek,zkusím to mléko a když to nepomůže,koupíme Libenar.Jen ještě-čím jste to kapaly?Kapátko jsem doma nenašla a nic geniálního mě nenapadá :zed: .Má někdo nějaký tip?

Uz jsem psala…normalne striknout primo. Do nosu to jde trochu hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.2.12 18:48

Tak to bude asi osprchovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.2.12 18:49
radanav píše:

Hlavne se tref aspon priblizne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.2.12 18:56
radanav píše:

Teď jsem si taky říkala, že pokud budu mít nadbytky jako u prvního, tak tím jedním stříknutím směr jedno oko, vezmu nechtěně preventivně i druhé a ještě nosík :mrgreen: a možná si i lokne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.2.12 20:45

Já zkusila MM na hnisavé ouško po nastřelení naušničky a zabralo to, takže to jistě má něco do sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
22.2.12 13:16

Já stříkla na lžičku a pak nalila do nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.2.12 14:43
:palec:
Laya píše:
Já stříkla na lžičku a pak nalila do nosu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
23.2.12 06:00

vzpominam si, ze na zanet ocicka MM pomohlo,ale na rymu ne..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková