Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
strace píše:
asha, tulidlo, díky.
Nás právě taky nechtěli pustit. Když už jsem pak protestovala, že kapat do očí mu mohu i doma, tak nás konečně 9. den pustili. Ale stejně to byl měsíc, než se těch zánětů zbavil.
Ještě se zeptám pro případ, že by se mi stalo to samé s druhým. Technika kapání do oka? S normálními kapičkami se muselo pomocí buničiny rozevřít očko a kápnout. Jak s MM? Nedovedu si představit, že bych to kapala přímo. Nebo jo?
Nebo na lžičku? Do kapátka?
Ja strikla trochu primo do koutku, pak se to rozlilo po celym. Jenom tak je to fakt sterilni (a teda temer bezpracny
).
asha píše:
Kapala jsem do nosu i oci, fungovalo skvele
Gabrielaaa píše:
taky takymě to dokonce poradil doktor, ale je to prý spíš na zvlhčení aliznice, mi se rým y zbavily ažý odsáváním i 10krát za den a mořskou solí physiomer baby, který má skvělé dávkování i pro hodně malé mimi
asha píše:
Kapala jsem do nosu i oci, fungovalo skvele
Na zvlhceni jsou spis ty spreje, pak se toho telo lip zbavuje. MM ma v sobe protilatky a pusobi proti zanetum, prave je to videt u toho oka. Jenom teda skoda, ze neni porad k dispozici ![]()
Poněvadž jedem do města až ve čtvrtek,zkusím to mléko a když to nepomůže,koupíme Libenar.Jen ještě-čím jste to kapaly?Kapátko jsem doma nenašla a nic geniálního mě nenapadá
.Má někdo nějaký tip?
radanav píše:
Poněvadž jedem do města až ve čtvrtek,zkusím to mléko a když to nepomůže,koupíme Libenar.Jen ještě-čím jste to kapaly?Kapátko jsem doma nenašla a nic geniálního mě nenapadá.Má někdo nějaký tip?
Uz jsem psala…normalne striknout primo. Do nosu to jde trochu hur.
radanav píše:
Tak to bude asi osprchovaná
Hlavne se tref aspon priblizne ![]()
radanav píše:
Tak to bude asi osprchovaná
Teď jsem si taky říkala, že pokud budu mít nadbytky jako u prvního, tak tím jedním stříknutím směr jedno oko, vezmu nechtěně preventivně i druhé a ještě nosík
a možná si i lokne ![]()
Já zkusila MM na hnisavé ouško po nastřelení naušničky a zabralo to, takže to jistě má něco do sebe ![]()
vzpominam si, ze na zanet ocicka MM pomohlo,ale na rymu ne..