Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím o doporučení těch z vás, kteří osobně konzumujete chlorellu, od jakého výrobce berete?
A pomáhá vám to?
Jedině od firmy Green Ways, ale zatím beru krátce-pár měsíců, tak nemůžu posoudit.
Ale je v tom mimo jiné kys.listová a spousta vitamínů co potřebujou těhule. ![]()
GreenWays! Vyzkoušeno a super…stejně tak i jejich zelený ječmen. Ale chlorela zaručeně spraví střeva když Ti není dobře. Chce to k tomu ale hodně pít
jj, já to začla zobat hlavně kvůli střevům
ale pomáhá mi to i na pleť
taky k té chlorelle piju i mladý zelený ječmen od Green Ways. Musím uznat, že podrobné krevní testy mám na jedničku a pomohla mi od borelly, kde ATB zklamaly.
Tez pouzivam pripravky GW. Pouzivam vic jak pul roku kvuli ekzemu a konecne se neco pohnulo kupredu a ekzem se rapidne zlepsuje
Mam presne davkovani od vyzivove poradkyne. Uz chapu, proc se tento pripravek neprodava jen tak v obchodech
Tuto znacku tedy doporucuji…
Ja muzu doporucit Chlorellu Fresh. Je od stejneho pestitele jako GW, ale neplatite za to, ze z vasich penez nekdo plati provize tem, kteri GW prodavaji
.
Ahoj, můžu se zeptat, čím se Chlorella od Green Ways liší od té, co je běžně v prodeji v lékárnách? A taky by mě zajímalo, kvůli čemu jí hlavně berete a za jak dlouho se dostavil nějaký efekt? Děkuji
Marcelkak píše:
Ja muzu doporucit Chlorellu Fresh. Je od stejneho pestitele jako GW, ale neplatite za to, ze z vasich penez nekdo plati provize tem, kteri GW prodavaji.
Tahle značka se dá běžně koupit v lékárně?