Chlorella - jakou značku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana0071
24.7.12 16:04

hm

Chlorella Japan Forte je neco jineho nez Chlorella pyrenoidosa

• Citovat
  • Upravit
kolousekad
6.10.12 21:56

Zelené potraviny

Posilam co jsem nasla.....mam s tim taky spatne zkusenosti a navic je to moc drahe. :(
1.10.2012 09:35 - Granvin
Teď jsme dělali testy ječmene a chlorely vyšetřením kapky krve v temném poli mikroskopu a výsledky byli dost zajímavé. Nicméně pro shrnutí postačí zmínit, že totálně rozhodí střevní sliznici a vaše krev se zaplaví zbytky nestrávené stravy a spoustou baktérií.

• Citovat
  • Upravit
15319
6.10.12 23:24
@kolousekad píše:
Posilam co jsem nasla.....mam s tim taky spatne zkusenosti a navic je to moc drahe. :(
1.10.2012 09:35 - Granvin
Teď jsme dělali testy ječmene a chlorely vyšetřením kapky krve v temném poli mikroskopu a výsledky byli dost zajímavé. Nicméně pro shrnutí postačí zmínit, že totálně rozhodí střevní sliznici a vaše krev se zaplaví zbytky nestrávené stravy a spoustou baktérií.

A odkud tyto informace jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miselmisel
18.12.12 19:23

Ahojky, muzu Te poprosit o ten kod na slevu? Moc dekuji! :-)

• Citovat
  • Upravit
377
15.1.13 21:15

Ahoj, já jsem si poprvé koupila Chlorellu zde:
http://www.algae.cz/
Podrohé jsem si koupila rovnou kilovku zde:
http://www.agapeia.cz/
Tady berou chlorellu od německého dodavatele ve velkoobchodních baleních, takže když se sejde víc objednávek od zákazníků, tak objednají velké balení. To pak rozdělí, takže se neplatí o provize firmám, které jsou hodně vysoké, ani za značku, ani za zbytečné obaly. S chlorellou jsem moc spokojená-jednak kvůli zažívání a také jsem dřív hodně trpěla na opary v nose, měla jsem je třeba každých 14 dní, každý měsíc. Od té doby co jí beru, cca rok, měla jsem opar asi jen 3× a to ještě jako doprovodnou reakci při oslabené imunitě při rýmě. Jinak nemocná nejsem vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ErikaNep
4.4.13 13:33

vyšetření kapky krve

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co je myšleno: testy ječmene a chlorely dělané vyšetřením kapky krve v temném poli mikroskopu? Protože jsem byla na jednom takovém vyšetření - píchli mě do prstu a kapku dali pod mikroskop a viděla jsem, jak mi tam plavou červené a bílé krvinky. Protože mi v krvi našla nějaké věci, doporučila mi Chlorellu a kontrolu za 3 měsíce. Když jsem přišla na kontrolu, krev byla horší než na prvním vyšetření! Zděsila jsem se, ale paní mě uklidnila, že je to v pořádku, protože se tělo začalo čistit a vše jde do krve. Takže chlorellu jím dál a za pár týdnů jdu opět na kontrolu. Jsem zvědavá, jestli už se krev vyčistila… :)

• Citovat
  • Upravit
Silky123
4.4.13 14:23

No, asi před čtyřmi lety mi skoro ze dne na den vyskákaly na kůži bílé skrvny, v tříslech, podpaždí, na krku, v podbřišku. Šla jsem radši na kožní, ta mě poslala na specialozované pracoviště do nemocnice, kde mi „brali“ vzorky (přilepili na mě nějakou lepenku, cože se tam chytí). Už tehdy mi bylo řečeno, že to vypadá na vitiligo.

Když asi za šest nebo osm týdnů (vzorek se musel nějak kultivovat) přišel výsledek, bylo vitiligo potvrzené. Kožní mi sdělila, že teď nebudu vědět ani dne, ani hodiny, kdy se mi někde objeví bílý flek. Můžu to mít přes oko, čili obočí a část řas bílé, ve vlasech jakoby fleky. Říkala jsem si, že to je sakra pech.

Kamarádka se věnuje „zelenáčům“, tak jsem si říkala, že zkazit s tím nic nemůžu. Brala jsem chlorellu víc jak rok a dost velké dávky (45 tablet denně). Nejdřív tedy pleť katastrofa, jenže… Holky, od té doby mám klid, sice stávající ložiska zůstala, ale jakoby se zatáhla, nejsou viditelná, pokud je vyloženě nehledáte, takže si myslím, že chlorellka měla vliv i tady. Všechno se nějak upravilo, takže počítám, že brzy nastane čas si to zopáknout.

• Citovat
  • Upravit
ErikaNep
4.4.13 22:05

Vitiligo

Silky, o vitiligu jsem slyšela, že je neléčitelné a doktoři nevědí z čeho to je. Ale pak jsem také slyšela, že vitiligo způsobují paraziti v těle… Jak jsem byla na tom vyšetření kapky krve, tak mi paní říkala, že v krvi žádné parazity nemám… tak se mi ulevilo.

• Citovat
  • Upravit
1113
2.5.13 15:35

Přídatné látky v mladém ječmeni?

Krásný den všem, koupila jsem ve zdravé výživě Mladý ječmen od firmy Green trend a ve složení uvádějí, že obsahuje maltodextrin a rýži. Kouknete se někdo, prosím, na obaly Vašich značek? Má obsahovat přídatné látky, nebo si místo 100% ječmene kupuji taky rýži? Která značka je 100% čistá a je taková vůbec?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.6.13 15:21

A nemáte náhoodu zkušenost s Chlorellou od firmy Medicol? Je levná, ale má velice dobré recenze.

http://detoxikace.heureka.cz/…icol-750tbl/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaqa
17.6.13 00:01

Ryby

Zkusenost je ta, ze medicol smrdi po rybach. Pro mne neprekonatelne.

• Citovat
  • Upravit
1113
17.6.13 01:02

@rejžička Už beru druhé balení, po rybách mi nesmrdí a dokonce i můj tříletý syn je baští jako „kokinka“. Ale já je zapíjím. Podle mě dobrá varianta, když nechceš utrácet peníze za dražší chlorellu :nevim: Nevím, jaká je kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.6.13 07:08

@vvero Tak kvalita asi dobrá, když máš druhé balení, ne? :-) Prosím tě a prý to působí i na srovnání zažívání, respektive vyléčí zácpu - máš zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.13 09:25

Ja užívam Fields of greens :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.6.13 13:35

@rejžička tento problém nemám, tak opravdu neporadím