Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
GW je uveden jako výrobce a proto ručí za kvalitu. A ačkoliv to dle Vašich slov jen zabalí, odpovídá ze zákona za kvalitu a to není zrovna málo. Má certifikát vystavený Výzkumným potr. ústavem, že během 84 dní testování jeho živiny klesly jen o 7% a to je právě ta kvalita, za kterou výrobce ručí. To, že někdo Fresh nakoupí a pak jen prodává po internetu, protože jinak se koupit nedá, je právě to, proč je Fresh levnější a to může být ten problém. Nevím, jak ho distributor skladuje, pokud ho třeba i slunní, tak to jsou vyhozené peníze, protože živiny z něj " vyprchaly". Já, jako distributor v MLM systému si nakoupím jen množství, které nutně potřebuji a vím, že ho obratem prodám. Kdykoliv si může kdokoliv ověřit, že to skladuji správně a přesně v tomhle mezičlánku je rozdíl ceny. Jistota kvality, že zboží při skladování není znehodnoceno. Když si to ode mě někdo koupí, nechá to přezkoumat a zjistí, že tam nejsou téměř žádné živiny, může mi to klidně hodit na hlavu a já mu vrátím peníze a vyřídím si to z firmou, protože ta ručí za kvalitu. Když bych si objednávala po internetu třeba Fresh, vůbec netuším, jak dlouho a jak to skladovali. Proto sáhnu po přímém prodeji. Každý má své zkušenosti s nákupem. A už se nečertěte, asi Vám Fresh moc nefunguje, pokud obsahuje všechny uvedené živiny, nervový systém by měl být v lepší kondici a ne že vás rozčílí jedna diskuze
.
Zapomněla jsem napsat, že GW je česká firma a proto si to s ní mohu perfektně komunikovat. Už vidím, jak distributor Freshe bude psát do USA, že jeho produkt byl někde 3 týdny na lodi a tudíž nemá živiny a proto ho vrací zpět do USA.
Kecy kecy kecy. Jak to asi veze GW? A jak to asi skladuje než to prodá vám? To co píšete je vidět, že tomu jaksi nerozumíte. I ostatní prodejci mají rozbory, pravidelné kontroly od státních orgánů a věřte, že kdyby bylo jen trochu něco špatně, tak by se to asi neprodávalo. GW ale teda pěkně vymývá mozky. Udržuje svoje lidi v blahé nevědomosti, když jim ani neřekne odkud to přesně je. Tvrdí jim, že jsou jediní na trhu kdo to má a tím jim vědomě lže. Ale třeba jednou prozřete, a do té doby každý zůstaneme u svého.
A jak se jmenuje pestitel Freshe v Utahu? To, ze GW a Fresh maji pestovani jecmene v Utahu neznamena, ze je to stejny farmar. My jsme take mala zeme, pestujeme ve velkem repku, ale mame tu stovky zemedelcu a kazdy ma sve metody pestovani a take i ruznou kvalitu. Stejne je to i v Utahu s jecmenem. Nepestuje to jeden farmar z celeho statu. Organic by nature, inc. take neni pestitel jecmene Fresh, farmar, ale jen firma ktera uvadi produkt na trh.
A testy stability si GW nechava delat na Slovensku, tedy az pote, co se to priveze z USA sem.
Staci prolistovat knihy od gw a pestitele najdete, ma tam i fotku
test stability
a to je co?
jak rikam, gw udrzuje lidi v neblahe nevedomosti, ono je to proste jednodussi, jeste, ze jsou aspon tyhle fora, kde se lidi dozvi pravdu
To Vy máte špatné informace. Tato informace je zastaralá. Kdysi byl zveřejněn pěstitel a to byla ty chyba. Od té doby se mnoho změnilo a nový pěstitel se již neudává, jen místo, kde je to pěstováno, ale ne pěstitel. Test stability jsem tu již zmiňovala, podrobnosti si najděte na netu, to určitě zvládnete. Tímto moje komunikace s Vámi tady končí, ať už napíšete cokoliv. Z Vašich příspěvků je cítit zoufalství, jak se mě snažíte dostat na lopatky. Možná máte osobní zájem tu propagovat Fresh, možná to prodáváte a odkazujete tu na svoje stránky, nevím. Mým cílem bylo uvést na pravou míru informace o pěstiteli a o ceně. Nic víc. To Vy jste si tu z toho udělala šarádu osočování a urážení. Máte se ještě co učit.
Nevím co je špatně a chyba na tom, přiznat kdo to pěstuje, tím, že s tím děláte takové tajnosti, tak to nebude asi zase tak OK, co kdyby nám to někdo vyfouk, že? Test stability - http://www.gw-int.net/…tability.pdf a co že to ukazuje?
navic je tam jasne napsano, ze to ukazuje vysledky NEAKREDITOVANÝCH zkoušek. Nesnažím se nikoho dostat na lopatky obzvláště pokud na nich už je. Pěstitel je jasně znám a cena může být libovolná, jen mamen, ač je distributorem GW nezná pěstitele, uvádět ho nechce
![]()
Mám zkušenosti s produkty od GreenWays. Špatné zkušenosti. Ječmen v krabici ztvrdl na kámen - tzn. 75% obsahu bylo nepoužitelných.
Po Chlorelle mi bylo neuvěřitelně špatně - strašné křeče v břiše, několik dnů a nocí na toaletě s hlavou v kýblu. Nevyšlo ze mně nic než naprosto nestrávené tablety Chlorelly.
Takže výsledkem je velká útrata, vyhozené balení ječmene a dva pytlíčky Chlorelly zbytečně stojící na poličce.
@Klaaaraaa píše:
Mám zkušenosti s produkty od GreenWays. Špatné zkušenosti. Ječmen v krabici ztvrdl na kámen - tzn. 75% obsahu bylo nepoužitelných.Po Chlorelle mi bylo neuvěřitelně špatně - strašné křeče v břiše, několik dnů a nocí na toaletě s hlavou v kýblu. Nevyšlo ze mně nic než naprosto nestrávené tablety Chlorelly.
Takže výsledkem je velká útrata, vyhozené balení ječmene a dva pytlíčky Chlorelly zbytečně stojící na poličce.
A co na to řekla paní, která vám ji prodala? Případně obchod, odkud jste si ji objednala? Říkám si, zda jste ten ječmen neměla doma půl roku.. ![]()
Brala jsem GreenWay. Tělo se asi hodně pročistilo, otěhotněla jsem hned po vysazení HA ![]()
@verulicek píše:
Brala jsem GreenWay. Tělo se asi hodně pročistilo, otěhotněla jsem hned po vysazení HA
A za jak dlouho jsi pozorovala nějakou změnu, pamatuješ? A jakou vlastně, jaké pozitivní účinky ti to přineslo? Nebo třeba i na začátku, co se zhoršilo, když se tělo čistilo?
![]()
@rejžička zhoršila se mi pleť každopádně. Když jsem zvyšovala postupně dávky, začala jsem i víc chodit na záchod (při větších dávkách se pak nediv zelené barvě
) Začínala jsem 3×2 tabletky a postupně navyšovala (během asi půl roka) až na 3×6 tabletek. Ta pleť se pak zlepšila a byla ještě lepší než na začátku. Pocítila jsem to tak, že jsem za tu debu nebyla ani jednou nemocná a přežila ty jarní epidemie ve zdraví
taky jsem to brala proto, že jsem chtěla pročistit tělo před těhotenstvím. Zlepšila se i alergie (jsem astmatik).
Slečna, která pro GreenWays pracuje a od které jsem produkty koupila, mi řekla, že chyba je ve mně a ne v produktech, které jsem si zakoupila v červnu tohoto roku a ihned ten den, kdy jsem si je koupila, jsem je začala užívat. Takže mně rozhodně nikde nic půl roku neležo ![]()
Když tak strašně řešíte tu cenu, tak nevidím moc velký rozdíl mezi ječmenem, na který odkazujete (synergy-life) 200g za 999 Kč, a od GW - 220 g za 1150 Kč
tak se asi opravdu zbytečně rozčilujete