Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Sandy77 Prosím tě a proč budeš pít zase i Ječmen? Myslíš, že Chlorella nestačí nebo na sobě pozoruješ, že ti Ječmen dělal lépe? A když, tak v čem vlastně?
![]()
@rejžička Těžko říct, pže tělo v těhu se chová trošku jinak, než v netěhu, tak nevím jestli je lepší kombinace s ječmenem nebo ne
Ale každopádně mám celý jeden neotevřený ječmen doma, tak je třeba ho vypít ![]()
@Sandy77 Jasně, to chápu, taky bych ho nevyhodila.
Já to řeším spíš z hlediska peněz a brát oboje dohromady nejde, takže nevím, co vybrat. ![]()
Ahoj,
jestli řešíš cenu, pak bych šla do Ječmen Fresh nebo Chlorelly Fresh. Baštím a spokojenost.
@rejžička Tak já bych začla Chlerellou a uvidíš časem, jestli bys doplnila ječmenem nebo ne ![]()
Jj, já už Fresh vyřešila, taky mi to přijde jako nejlepší varianta - co se týče složení i peněz. ![]()
Už jsem to i zkoušela, ale výsledky takové nijaké, tak nevím, jestli dokoupit další balení nebo se na to vykašlat, tak (opět) hledám, jaké účinky měly zp na jiné..
@rejžička a nevíš jaký je rozdíl mezi chlorellou fresh a pyrenidosa?
@ivulik123 Pyrenoidosa je odrůda Chlorelly, která je lepší, má víc vitaminů atd. Ta méně výhodná je Chlorella Vulgaris.
Fresh je značka - něco jako Green Ways. V podstatě jsou složením naprosto stejné, jen GW má jiný způsob distribuce, živí víc lidí, proto je trochu dražší. Fresh je naopak značka určená přímo pro internetový prodej, distribuce je tedy kratší a proto levnější. Ale ani s jednou neprohloupíš, určitě doporučuju. ![]()
@rejžička jj,moc díky
od GW jsem teď měla ale cena
bohužel to nejde tak jsem se vrátila ke svému eshopu u kterého jsem si ji objednala poprvé jen jsem tedy nevěděla ten rozdíl víš
Jednoznačně Green Ways…má nejvyšší účinnost a je 100% bez škodlivin…určitě nekupovat nic v lékárně.. baštíme to celá rodinka už přes rok ![]()
To by mě fakt zajímalo, kde je napsáno, že Green Ways má nejvyšší účinost?
Koukám holky, že Green Ways pořád frčí
Na trhu je hodně jiných nepředražených chlorell a stačí koukat na složení, které je na každém balení. Navíc ty bobulky pro Chlorellu Green Ways a Chlorellu Fresh jsou ze stejné továrny na Taiwanu, takže by mě zajímalo, proč pořád dokola čtu, že jedině Green Ways funguje a nic jiného ne. By mě zajímalo, kdo to tu pořád propaguje. Že by jejich prodejci? ![]()
@IrenaMal píše:
Koukám holky, že Green Ways pořád frčíNa trhu je hodně jiných nepředražených chlorell a stačí koukat na složení, které je na každém balení. Navíc ty bobulky pro Chlorellu Green Ways a Chlorellu Fresh jsou ze stejné továrny na Taiwanu, takže by mě zajímalo, proč pořád dokola čtu, že jedině Green Ways funguje a nic jiného ne. By mě zajímalo, kdo to tu pořád propaguje. Že by jejich prodejci?
Tak já ochutnala značky tři - třeba Chlorella od Medicolu je složením totožná jako GW, ale můžu ti upřímně říct, že ta chuť je naprosto jinde. A když někdo CHlorellu rozkousává, vůbec se nedivím, že si radji připlatí za GW, ač je na mě strašně drahá, udělala bych to taky,
Pak člověk i věří, že je čerstvější, respektive obsahuje víc živých surovin, když to řeknu takto laicky. Nicméně si myslím, že účinky jsou totožné. ![]()
@Janinana píše:
Výborné zkušenosti mám z Chlorellou Japan od Health link, vyhovuje mi velikost tablet. Kupuju ji tady: http://www.bio-racio.cz/…-tablet.html
A koušeš je nebo polykáš?