Chlorella - jakou značku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mamen
9.7.13 16:49

Ne všechno je tak jednoduché, jak se na první pohled zdá

A na to jste přišla kde? Ani my, prodejci, nevíme, kdo je pěstitelem pro GW. Provize je naše mzda. Vy za svou práci mzdu nedostáváte? Víte proč je třeba dražší, než jiné značky? Protože se k surovinám chová výrobce šetrně, aby v přípravcích zůstaly živiny. GW dává své přípravky hodnotit do laboratoří a zkušeben, aby se ujistil, že opravdu živiny uvedené na krabičce jsou v přípravku. To všechno stojí peníze. A je oparvdu jednoduché nakoupit si 100 krabic za zlevněnou cenu čehosi a pak to někde rok skladovat v bůhví jakých podmínkách, než se to prodá. To už pak kupujete jen " prázdné" potraviny. Dostáváme provize za to, že jsme ochotni to kupovat v malém, skladovat to šetrně, točit zboží, aby nedocházelo ke ztrátám živin, platíme poštovné, jezdíme za zákazníky a poskytujeme jim bezplatný zákaznický servis. Kdopak Vám dá v lékárně hodinový výklad o zboží, když si o něj řeknete? Dostanete ochutnat? Přijede někdo z lékárny nebo prodejny za Vámi, když potřebujete? Můžete s ním konzultovat účinky potravin na Vás? Máme s tím práci, víte? Zamyslete se, než plácnete blbost.

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 16:51

Ne všechno je tak jednoduché, jak se na první pohled zdá

@Marcelkak píše:
Ja muzu doporucit Chlorellu Fresh. Je od stejneho pestitele jako GW, ale neplatite za to, ze z vasich penez nekdo plati provize tem, kteri GW prodavaji :potlesk: .

A na to jste přišla kde? Ani my, prodejci, nevíme, kdo je pěstitelem pro GW. Provize je naše mzda. Vy za svou práci mzdu nedostáváte? Víte proč je třeba dražší, než jiné značky? Protože se k surovinám chová výrobce šetrně, aby v přípravcích zůstaly živiny. GW dává své přípravky hodnotit do laboratoří a zkušeben, aby se ujistil, že opravdu živiny uvedené na krabičce jsou v přípravku. To všechno stojí peníze. A je oparvdu jednoduché nakoupit si 100 krabic za zlevněnou cenu čehosi a pak to někde rok skladovat v bůhví jakých podmínkách, než se to prodá. To už pak kupujete jen " prázdné" potraviny. Dostáváme provize za to, že jsme ochotni to kupovat v malém, skladovat to šetrně, točit zboží, aby nedocházelo ke ztrátám živin, platíme poštovné, jezdíme za zákazníky a poskytujeme jim bezplatný zákaznický servis. Kdopak Vám dá v lékárně hodinový výklad o zboží, když si o něj řeknete? Dostanete ochutnat? Přijede někdo z lékárny nebo prodejny za Vámi, když potřebujete? Můžete s ním konzultovat účinky potravin na Vás? Máme s tím práci, víte? Zamyslete se, než plácnete blbost.

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 16:53

A to vam rekl kdo?

:) Usmevne. Tak delate bezplatny servis, nebo to neco stoji, to co popisujet eje podnikani a to sebou nese i naklady. Nevim kdo stoji o hodinovy vyklad… Da se to koupit na internetu i bez vykladu a jeste levneji. A ze nevite kdo je vyrobce ja taky podivne, kdyz jinde to vedi viz. http://www.zelenyobchod.cz/…enu-na-trhu/ nebo primo u vyrobku http://koupitzelenepotraviny.zelenyobchod.cz/…lady-jecmen/ a stejne kvalitni varianta http://koupitzelenepotraviny.zelenyobchod.cz/…lady-jecmen/

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 16:58

V testu je chyba v ceně GW !

@Nelisa píše:
Všem díky z tipy. :kytka: :kytka: :kytka:
Našla jsem zajímavou tabulku:
http://www.zelenyobchod.cz/…ly-lifefood/ :think:

Až na to, že prodejní cena GW je 1150,– a ne 1350,–.

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:00

A to rekl kdo? Nezamajima mne predrazene GW ani za 1150,– ani za 1350,– kupuji Jecmen Fresh.

Kolik je cena chleba? V kazdem obchode jina, takze nekdo prodava levneji, nekdo draz. Bavili jsme se tu o tom kdo je pestitel… prekrucovani tu nekterym dost jde…

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 17:07
@Wakqa píše: :) Usmevne. Tak delate bezplatny servis, nebo to neco stoji, to co popisujet eje podnikani a to sebou nese i naklady. Nevim kdo stoji o hodinovy vyklad… Da se to koupit na internetu i bez vykladu a jeste levneji. A ze nevite kdo je vyrobce ja taky podivne, kdyz jinde to vedi viz. http://www.zelenyobchod.cz/…enu-na-trhu/ nebo primo u vyrobku http://koupitzelenepotraviny.zelenyobchod.cz/…lady-jecmen/ a stejne kvalitni varianta http://koupitzelenepotraviny.zelenyobchod.cz/…lady-jecmen/
Vím, kdo je výrobce, nevím pěstitel, to je rozdíl. Toto je know how firmy. Hodinový výklad dělám lidem, kteří o to stojí, chtějí vědět, jaké to bude mít účinky a jsou to zákazníci, kterým není jedno, co do sebe nacpou. Tento výklad dělám s rizikem, že si to nekoupí, pochopitelně. A stejně tak mě mohou oslovit i poté, co už to konzumují, pro mě zákazník nekončí nákupem zboží. Bezplatné to je, protože bych ho mohla odbýt, že už jsem zboží prodala, ale neudělám to. Ano je to podnikání, riziko a každý podnikáme jinak. Někdo si dá s lidmi práci i poté, co už má vyděláno a dělá věci, které by už nemusel. Jen jsem se tu snažila vysvětlit, proč jsou GW dražší, oproti jiným zelenáčům. A i kdyby měli GW stejného pěstitele, to jak se to zpracovává a uchovává, to udává kvalitu potraviny.
  • Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 17:08
@Wakqa píše:
A to rekl kdo? Nezamajima mne predrazene GW ani za 1150,– ani za 1350,– kupuji Jecmen Fresh.Kolik je cena chleba? V kazdem obchode jina, takze nekdo prodava levneji, nekdo draz. Bavili jsme se tu o tom kdo je pestitel… prekrucovani tu nekterym dost jde…

Proč útočíte, neměla jste dobrý den a potřebujete se někde vyčertit?

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:10

Někdo tu mluví o nečem co vůbec neví. Pěstitel/výrobce je stejný rozdíl je akorát v distributorovi. Nakupuji v zeleném obchodě a jsem spokojena, informace k jezení jsou kompletní a perfetkní a vždycky mi odpověděli obrate a odpověď byla fundovaná, takže o tom ví dost a asi jak čtu tak ještě víc než „distributoři“ GW.

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:11

No já s tím nezačala, mám ráda když se mluví pravda a ne zmodifikovaná demagogie :(

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 17:13

Pěstitel je ten, kdo to vypěstuje, výrobce ten, kdo ze suroviny dělá produkt.

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:15

No jak myslíte, přijde mi fér napsat kdo to vypěstoval, což je producent a výrobce a kdo to jen distribuuje. A co že s tím dělá GW kromě zabalení?

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:21

Navíc tohle není prodejní fórum distributorů GW, ale poradna, co se komu osvědčilo, co kdo kupuje a proč.

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 17:24

Když budete mít dodavatele kvalitní suroviny, povíte to do světa, aby přišel někdo jiný a vyfoukl Vám kšeft? Já bych to neudělala. Důležité je, že se ví, kde se to pěstuje, v jakých podmínkách, na jaké půdě a v jaké kvalitě je konečný výrobek, to potvrzují testy a výrobce produktu si ručí za kvalitu. Pokud je na krabičce uveden výrobce, pak si ručí ze zákona za to, co prodává. Pokud je tam jen dodavatel, pak si za výrobek neručí a může to napančovat čímkoliv. Pokud jste s Fresh spokojená, pak jen dobře. Mě zase vyhovuje GW. Já jsem jen vysvětlila, proč je cena GW tam, kde je.

• Citovat
  • Upravit
mamen
9.7.13 17:29

Já o tu neprodávám, jen diskutuji a to že jsem kromě spotřebitele i prodejce s tím nemá nic společného. Jen mě může naštvat, když tu někdo plácá nesmysly o pěstitelích a uvádí klamné info o ceně!

• Citovat
  • Upravit
Wakqa
9.7.13 17:48

Vraťme se tedy k tématu. Co dělá GW jiného než, že to zabalí - Nic, vůbec nic. Na internetu se dá najít všechno stačí hledat, že. Ono i http://www.synergy-life.cz/…lady-jecmen/ je od stejného pěstitele/výrobce jako má Fresh a GW. Cena GW je tak vysoká protože velká část jde na vaše provize, tedy MLM, neříkám, že vám přímo, ale do celého systému… netuším proč bych měla platit někomu za to, že mi „lže“, že jedině GW… a nikdy nic jiného protože… a tisíc výmluv. Cena může být jakákoliv, tak jako u všeho ostatního zboží. Teda teď jsem se rozčílila a úplně zbytečně. :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková