Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@natelia Není zač. S tím systémem prodeje to ber tak, že prodávají raději jen přes svoje proškolené pracovníky (dealery, ano), aby měli jistotu, že se lidem dostane i rady, jak zelené potraviny brát. Tím mají jistotu, že je lidé nepomluví jen proto, že zelené potraviny brali špatně, moc rychle, špatně zvolili zp, lekli se počátečních příznaků detoxikace atd.
Když koupíš zp z obchodu, osypeš se pupínky, nejspíš ji vyhodíš a budeš šířit negativní zkušenost dál. Zatímco když ji koupíš od milé paní, která ti vše vysvětlí, v případě potřeby zavolá a poradí, co dál, s největší pravděpodobností budeš spokojená, budeš je doporučovat dál a vše bude ok. ![]()
Ber to tak, víc neřeš. Mně paní, která mi to dovezla, rovnou i na rovinu řekla, že se mohu jet i sama na sebe, klidně i aniž bych prodávala dál. Registrace (tuším) nic nestojí, ani není žádné minimálně množství, které musíš objednávat, pouze platíš poštovné. A každý třetí kus zdarma. To se podle mě vyplatí. ![]()
Registracni balicek stoji 1000 Kc a je v nem nejaky shaker, knihy o ZP, vstupenka na nejaky seminar ci co… + pak si muzes chlorellu/zeleny jecmen koupit vyhodne za 3+1 zdarma (1150 Kc/ks). Dokonce mam i nabidku, ze pokud se zaregistruju prvni objednavku mi pani da jako 2 chlorelly + 2 zelene jecmeny. Takze celkem bych zaplatila 4.450 Kc vc. ty registrace. Prave nad tim docela premyslim, ale prece jen jsem na matersky a najednou vyplaznout takovych penez se mi nechce. Nechtel by do toho jit nekdo se mnou na pul? Nejlepe ale z Prahy kvuli osobnimu predani. Jinak ta pani, od ktery bych to mela, by za mnou prijela a vse vysvetlila, tak pokud by mel nekdo zajem, budu rada ![]()