Jak se zbavit, překonat PCO?

1076
5.6.13 19:06

Jak se zbavit, překonat PCO???

Prosím o rady jak se zbavit, překonat PCO. Navodit přirozený cyklus, ovulaci a přirozeně otěhotnět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6770
5.6.13 19:20

To vědět, tak už mám asi Nobelovu cenu :lol: :lol: :lol: Obecně doporučují shodit pár kil, alespoň 10% hmotnosti, pokud má žena nadváhu. Já už shodila 18kg a pořád nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.6.13 19:25

@kapyka asi nijak, cyklus se mi srovnam po drilingu ovarií, mám za sebou 2× IUI a 2IVF :oops:

držím pěsti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
149
5.6.13 19:58

Včera mi na PCO taky prisli furt na to myslim moc mi to nejde nedoufam ze bych miminko mela:(nejde se mi s tim vyrovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
5.6.13 20:01

Mě pomohl Inofolic. Hned první měsíc braní mi dorazila ovulace a upravil se mi cyklus na 29 dní. Předtím cykly anovulační… Ve skupince je se mnou slečna, která pomocí Nosifolu (to samé co Inofolic) otěhotněla během 2-3 měsíců braní. :palec: Taky má PCO. Takže účinek to určitě má. Najdeš o tom i diskuze. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.6.13 20:08

Příspěvek upraven 20.05.16 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
5.6.13 20:16
@Týnuška1 píše:
Včera mi na PCO taky prisli furt na to myslim moc mi to nejde nedoufam ze bych miminko mela:(nejde se mi s tim vyrovnat

Hlavu vzhůru. Já už se pokouším o mimi 5 let ale nevzdávám se :). Chci slyšet dětský smích a vidět jiskřičky v očích svých dětí (alespoň jednoho).
Drž se a nevzdávej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.6.13 21:03

@Manaja beru nosifol a metformin tak doufam…
@kapyka tak to preju hodne stesti ja to neprekonam všude všechny kamarádky cekaj a ja toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
5.6.13 21:15

Tak mně pomohlo asi zhubnout, nasadit rýžový detox, během toho jsem otěhotněla. Taky jsme užívala utrogestan. S PCO prostě třeba jednou za rok může nastat ovulace, a u mě se tak stalo. Někomu pomůže laparka, někomu Clostil…zkoušet to dál, nevzsávat se.

@LuciTau moc gratuluji a držím pěsti :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3474
5.6.13 21:15
@Týnuška1 píše:
@Manaja beru nosifol a metformin tak doufam…
@kapyka tak to preju hodne stesti ja to neprekonam všude všechny kamarádky cekaj a ja toto

Já jsem měla to samé. Úplně mě to položilo. Ale hlavu vzhůru, ono to fakt půjde ;-) Jen prostě se k tomu musíš postavit čelem - vím, že to jde těžko, ale taky jsem to zvládla :) Držím palce, ať se brzy dočkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
5.6.13 21:18
@sad 1 píše:
Tak mně pomohlo asi zhubnout, nasadit rýžový detox, během toho jsem otěhotněla. Taky jsme užívala utrogestan. S PCO prostě třeba jednou za rok může nastat ovulace, a u mě se tak stalo. Někomu pomůže laparka, někomu Clostil…zkoušet to dál, nevzsávat se.@LuciTau moc gratuluji a držím pěsti :hug: :hug: :hug:

já zase po naprostém vypuštění miminka, cvičení, bez hrmonů, utrogestanu všeho, a kuk na metřík :pankac:

• Citovat
  • Upravit
149
5.6.13 21:20

@Manaja a za jak dlouho se podarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
@LuciTau píše:
já zase po naprostém vypuštění miminka, cvičení, bez hrmonů, utrogestanu všeho, a kuk na metřík :pankac:

někdy to tělo dostane právě takový šok, se naskočí i to, co by nenaskočilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau

@sad 1 no u nás zřejmě zapomohli předwšlé stimulační léky na IVF které nedopadlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
149
6.6.13 11:54

Mě by holky zajímalo, jak je možné, že to trápí tolik z nás.. V mém okolí je spousta holek, které PCO mají, včetně mě. Zkoušela jsem všechny možné bylinky, cvičení, čaje a nic. Rok jsem brala Duphaston, po tom se mi srovnal cyklus, ale ovu stejně neprobíhala. Po clostylu jsem měla cysty, takže jsem na tyhle,,mírnější" metody rezignovala a povedlo s nám hned první IVF a dnes jsem 8+5 tt :) Takže i když zní ta diagnoza hrozně, zkus na to vůbec nemyslet a ono to půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí