Otěhotnění dárcem

31.5.13 18:08

otěhotnění dárcem

Ahojky.. chtěla jsem se zeptat jestli někomu z vás se podařilo otěhotnět díky dárci a jakou technikou moc děkuju.. už si připadám totiž ve slepé uličce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
989
31.5.13 18:32

Tak zkušenost nemám, ale Tvoje téma mě zajímá. Proč ve slepé uličce. Nemáš partnera a chceš dítě nebo se s přítelem nedaří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 18:50

Mám manžela.. ale jsme už z toho taková zničená..všude vidim těhotné a mě to nejde..hodně jsem si myslela že vyjde ta IVF a nic a to mě hodně rozsekalo.. Nejdřív jsem řešila furt dárce jestli jo ne a tak a pak když jsem to vyřešila že to zkusíme tak i to vlastně nějak nejde.. :(.. a peněz to stojí neskutečně..už jsme v tom tak za 50tis. a bohužel bohatí zrovna nejsme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
31.5.13 18:52

Kamarádka…a pomocí klasického IVF…teď ale nevím, kolikátý pokus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.5.13 19:05

Znám kočku které IVF s dárcem se nepovedlo.. ale potom jí dopadlo tuším třetí IUI
@Veronika 1111 neztrácej naději :hug: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 19:07

Opravdu, to jsem právě chtěla slyšet…už mi ttiž přijde že to IUI je zbytečné..je možné že i ta moje štítná žláza zlobí.. beru takových prášků..v téhle diskuzi si chci trošku dodat sebevědomí že to lze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 19:11

Jsem zvědavá na KET v září.. ufff… od neděle jsem si objednala nějaký čaj báby radnické.. či co.. tak ho zkusim pít… někdy piju kontryhel.. ale snad slznici říkali že mám hezkou vajíčka na mě čekají jedno jedničkové a dvě dvojkové.. nechám si zavést dvě.. spíš asi bych psychicky se měla nějak srovnat.. už jak mi z toho hrabe přemýšlim i o léčitele a to jsem na to nikdy nevěřila.. jak člověk změní na všechno názor když se něco děje a trvá to dlouho.. nejvíc mě mrzí jak jsem na všechny protivná a moc mě to mrzí.. :( ještě že jsou tyhle stránky protože moc lidí to nechápe protože to moc pochopit nejde dokud se to nestane přímo jemu..nebo jen vyjímky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.5.13 19:12

@Veronika 1111 ano.. a kontryhelový čaj pila také.. takže to je určitě dobře že zapojuješ i bylinky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 19:18

To už pak člověk zkouš skorem vše.. začla jsem chodit i na jógu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.5.13 19:35

@Veronika 1111 joga je taky super.. no.. a třeba i akupunktura.. měla by vyladit energie v těle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 19:37

AID 6 pokusů a nic (poté zjistili neprůchodný jeden vejcovod),
IVF (klasické) spermie dárce 1. a 2. pokus vyšel, 3.pokus nevyšel - ale myslím, že to nevyšlo kvůli zdravotním problémům, měla jsem zánět v těle.

• Citovat
  • Upravit
8569
31.5.13 19:39
@Anonymní píše:
AID 6 pokusů a nic (poté zjistili neprůchodný jeden vejcovod),
IVF (klasické) spermie dárce 1. a 2. pokus vyšel, 3.pokus nevyšel - ale myslím, že to nevyšlo kvůli zdravotním problémům, měla jsem zánět v těle.

no tak když ji hnali do IVF tak nad průchodností vejcovodů asi nikdo nepátral… :think: taky by to asi bylo dobré vědět před IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 19:45

Nejhorší je za IUI dárcem člověk zaplatí dva tisíce. a je to jakoby měl chlap slabý spermio.. kvůli tomu jak byli zmražené..i proto mě právě zajímalo jestli se to vůbec někomu zdařilo jen IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.5.13 19:53

@Veronika 1111 snaž se k tomu postavit tak že JSI PŘIPRAVENÁ na to že to přijde… ALE NEOČEKÁVEJ že se to stane zrovna teď.. a VĚŘ že to přijde… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
31.5.13 20:40

Chcete muj nazor? Na IUI se vy… kaslete. Je to podle me na nic, a lekari sami vedi, ze to ma uspesnost par procent, a presto se to pocita jako pokus na pojistovnu. Pak to musite hradit sama. Chtejte IVF, dejte tomu klidne pul roku.
Muj znamy se kvuli tomu na pul roku prestehoval s zenou do Ameriky (ty visa jsou na 6 mesicu pobytu), a maji osmiletou holcicku.
Ptate se na darce, v minulosti se tomu rikalo odskocit se se sousedem, dneska oplodneni darcem. Pokud ma manzel spermie, tj. ze je produkujte, chtejte IVF, nereste darce. Jo a kupte si stene, to je ucinejsi jak bylinky :mavam: nedelam si srandu. Hodne stesti, urcite se zadari.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex