Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky.. chtěla jsem se zeptat jestli někomu z vás se podařilo otěhotnět díky dárci a jakou technikou moc děkuju.. už si připadám totiž ve slepé uličce
Tak zkušenost nemám, ale Tvoje téma mě zajímá. Proč ve slepé uličce. Nemáš partnera a chceš dítě nebo se s přítelem nedaří??
Mám manžela.. ale jsme už z toho taková zničená..všude vidim těhotné a mě to nejde..hodně jsem si myslela že vyjde ta IVF a nic a to mě hodně rozsekalo.. Nejdřív jsem řešila furt dárce jestli jo ne a tak a pak když jsem to vyřešila že to zkusíme tak i to vlastně nějak nejde..
.. a peněz to stojí neskutečně..už jsme v tom tak za 50tis. a bohužel bohatí zrovna nejsme..
Kamarádka…a pomocí klasického IVF…teď ale nevím, kolikátý pokus ![]()
Znám kočku které IVF s dárcem se nepovedlo.. ale potom jí dopadlo tuším třetí IUI
@Veronika 1111 neztrácej naději
![]()
Opravdu, to jsem právě chtěla slyšet…už mi ttiž přijde že to IUI je zbytečné..je možné že i ta moje štítná žláza zlobí.. beru takových prášků..v téhle diskuzi si chci trošku dodat sebevědomí že to lze..
Jsem zvědavá na KET v září.. ufff… od neděle jsem si objednala nějaký čaj báby radnické.. či co.. tak ho zkusim pít… někdy piju kontryhel.. ale snad slznici říkali že mám hezkou vajíčka na mě čekají jedno jedničkové a dvě dvojkové.. nechám si zavést dvě.. spíš asi bych psychicky se měla nějak srovnat.. už jak mi z toho hrabe přemýšlim i o léčitele a to jsem na to nikdy nevěřila.. jak člověk změní na všechno názor když se něco děje a trvá to dlouho.. nejvíc mě mrzí jak jsem na všechny protivná a moc mě to mrzí..
ještě že jsou tyhle stránky protože moc lidí to nechápe protože to moc pochopit nejde dokud se to nestane přímo jemu..nebo jen vyjímky
@Veronika 1111 ano.. a kontryhelový čaj pila také.. takže to je určitě dobře že zapojuješ i bylinky ![]()
To už pak člověk zkouš skorem vše.. začla jsem chodit i na jógu
@Veronika 1111 joga je taky super.. no.. a třeba i akupunktura.. měla by vyladit energie v těle ![]()
AID 6 pokusů a nic (poté zjistili neprůchodný jeden vejcovod),
IVF (klasické) spermie dárce 1. a 2. pokus vyšel, 3.pokus nevyšel - ale myslím, že to nevyšlo kvůli zdravotním problémům, měla jsem zánět v těle.
@Anonymní píše:
AID 6 pokusů a nic (poté zjistili neprůchodný jeden vejcovod),
IVF (klasické) spermie dárce 1. a 2. pokus vyšel, 3.pokus nevyšel - ale myslím, že to nevyšlo kvůli zdravotním problémům, měla jsem zánět v těle.
no tak když ji hnali do IVF tak nad průchodností vejcovodů asi nikdo nepátral…
taky by to asi bylo dobré vědět před IUI…
Nejhorší je za IUI dárcem člověk zaplatí dva tisíce. a je to jakoby měl chlap slabý spermio.. kvůli tomu jak byli zmražené..i proto mě právě zajímalo jestli se to vůbec někomu zdařilo jen IUI..
@Veronika 1111 snaž se k tomu postavit tak že JSI PŘIPRAVENÁ na to že to přijde… ALE NEOČEKÁVEJ že se to stane zrovna teď.. a VĚŘ že to přijde…
![]()
Chcete muj nazor? Na IUI se vy… kaslete. Je to podle me na nic, a lekari sami vedi, ze to ma uspesnost par procent, a presto se to pocita jako pokus na pojistovnu. Pak to musite hradit sama. Chtejte IVF, dejte tomu klidne pul roku.
Muj znamy se kvuli tomu na pul roku prestehoval s zenou do Ameriky (ty visa jsou na 6 mesicu pobytu), a maji osmiletou holcicku.
Ptate se na darce, v minulosti se tomu rikalo odskocit se se sousedem, dneska oplodneni darcem. Pokud ma manzel spermie, tj. ze je produkujte, chtejte IVF, nereste darce. Jo a kupte si stene, to je ucinejsi jak bylinky
nedelam si srandu. Hodne stesti, urcite se zadari.