Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky bylo nám doporučeno IVF, potřebuji poradit, který den cyklu se mám objednat k lékaři aby se mohlo rovnou začít např. se stimulací, děkuji všem za rady
No s tim rovnou nezacnes, jelikoz se musi poslat zadost na pojistovnu, my treba vzdy IVF resime mesic dopredu… tak hodne stesti ![]()
7)transfár
8 14 dní se modlíš ať to vyjde ![]()
Byla jsem v Pronatalu Praha, Gennet Praha stejný postup
Myslím, že je tam i nějaká doba na první konzultaci.
My před 3-10 roky čekali cca 2 měsíce.
3 měsíce čekáš na konzultaci a cca 2 měsíce na výsledky všech vyšetření a schválení pojišťovny… Záleží do jakého caru jdeš. V soukromých dělají hodně vyšetření, ve státním se s tím moc nemažou
Tak já třeba na schválení nečekala…den kdy jsem dostala léky se posílala žádost…že to stejně vždy schválí
@vsejesupr spíš napiš více…kdo a kde vám to doporučil
@vsejesupr, objednej se tam jako na jakoukoli jinou gyndu, hlavně mimo menstruaci. Proběhne pohovor, bude si tě doktor nejspíš chtít prohlídnout a pokud to bude zrovna v 2. půlce cyklu, okolo a po ovulaci, jen dobře…aspoň uvidí jakou máš přirozeně výšku sliznice, zkoukne vaječníky, žluté tělísko.. Na tobě je nejzásadnější rozhodnutí - a to vybrat si centrum -..a objednat se, oni už ti pak vše řeknou co a jak a kdy potřebují.
Holky díky konzultaci v CARu apd mám samozřejmě již za sebou, vyšetření také - příčina neznámá, vše u mě OK..jen nám bylo doporučeno to IVF a nebyla jsem si jista kolikátý den MS no ted už vím asi vše…
Příspěvek upraven 31.05.13 v 18:04
@Petra Z Doporučily nám to v Iscare, je fakt že s tím schválením od poj. jsem už nepočítala…
@vsejesupr taky záleží na tom, jaký budeš mít stimulační protokol…
Tak tak, záleží na protokolu! Já budu mít dlouhý, takže se budu objednávat hned po MS - to bychom měli i se žádostí stihnout ![]()
Holky, jak to je se schvalovanim od pojistovny? Chodim k Apolinari, zitra mam kontrolu ovulace. Problem je u manzela, jen dve procenta pouzitelnych spermii, takze dr uz na zacatku rikala, ze schvaleni nebude problem.Ale,kdyz reknu, ze od pristiho cyklu uz chceme stimulovat na ivf, stihne to pojistovna schvalit? Jak to s tim schvalovanim je? Zadnou jinou podobnou diskusi jsem o tom nenasla.
@Anys29 určitě…většinou s tím problém není nikde…
zítra odešlete žádost –teda dr. a je to
@Petra Z diky.Ja uz nechci cekat dalsi mesic, strasne doufam, ze se uz neco bude dit ![]()