Kdy se objednat na IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
18.9.14 00:38
@Anys29 píše:
@Petra Z diky.Ja uz nechci cekat dalsi mesic, strasne doufam, ze se uz neco bude dit :)

Ahoj my jsme byli na ivf před dvěma měsíci a nám to pojištovna schvalovala měsíc, problém byl u přítele líné spermie a ještě špatný tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 09:26

@Monica R Diky za info. Nam to nakonec dopadlo tak, ze vyzkouseli inseminaci a pak se uvidi. Kdyz to nevyjde, posleme zadost na pojistovnu. Jinak mame podobny problem s tou deformaci spermii. Jak vam ivf dopadlo? Zadarilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 09:58
@Anys29 píše:
@Monica R Diky za info. Nam to nakonec dopadlo tak, ze vyzkouseli inseminaci a pak se uvidi. Kdyz to nevyjde, posleme zadost na pojistovnu. Jinak mame podobny problem s tou deformaci spermii. Jak vam ivf dopadlo? Zadarilo se?

No měli jsme štěstí povedlo začínám desátý tden :D, jinak nám řekli že iui je pro nás ztráta času tak na tom špatně nejste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 12:02

@Monica R Tak moc gratuluju a drzim palce, at je vse jak ma. Vlila jsi mi energii do zil a verim, ze kdyz nam nevyjde iui, taky nam ivf vyjde napoprvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 20:04
@Anys29 píše:
@Monica R Tak moc gratuluju a drzim palce, at je vse jak ma. Vlila jsi mi energii do zil a verim, ze kdyz nam nevyjde iui, taky nam ivf vyjde napoprvy :)

taky ti budu držet palce, ale nezoufej když to iui nevyjde je to malá šance berou to jako lepší vyspání nám nevyšlo byli jsme na tom v loni a bez úspěchu :( ale byli jsme v Caru kde se k nám chovali jako ke zboží, ted jsme změnili car výborný přístup a měla jsem z toho od začátku dobrý pocit že to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 20:12

@Monica R A byli jste v Praze? My jsme u Apolinare. Pristup je fajn, akorat se stridaji lekari a kazdy ma tak trochu jiny nazor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 20:17
@Anys29 píše:
@Monica R A byli jste v Praze? My jsme u Apolinare. Pristup je fajn, akorat se stridaji lekari a kazdy ma tak trochu jiny nazor :nevim:

jo jo byli jsme v Praze v Pronatalu ale tam se nám nelíbilo připadala jsem si tam jako že otravujem :,( tak mi moje doktorka dala adresu na IVf europe je to malinká klinika bezva přístup všechno vysvětlili akorát to víš že IVf neplatí celý pojištovna nás to vyšlo na 23 000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 20:20

@Monica R No jasne. Hlavne, ze se podarilo :) Aspon mam tip, kdyby cokoli. At se to dari a treba se potkame zanedlouho v tehu a maminovskejch diskusich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 20:23
@Anys29 píše:
@Monica R No jasne. Hlavne, ze se podarilo :) Aspon mam tip, kdyby cokoli. At se to dari a treba se potkame zanedlouho v tehu a maminovskejch diskusich :)

no určitě jo musíš věřit :D a ty už máš nebo bude první? Naše to bude první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 20:31

@Monica R Mame dceru, sice to trvalo rok, ale prisla prirozene. A ted rok a pul nic, tak jsem rada, ze jsem manzela do caru dotahla :lol: Holce ted rikam maly zazrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 20:36

:lol: :lol: No oni ti chlapi to nesou hůř, ale mi ženský si to protrpíme mnohem víc oni si udělají jen dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
18.9.14 20:40

@Monica R No presne! Ted byl trochu problem, pac si zlomil pravacku, ale zvladnul to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.9.14 20:45

:lol: Jéé to je teda smůla, ale je šikovnej budete mít veselou vzpomínku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí