Jak si přidám někoho do přátel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
7.3.22 08:05

S dovolením, jsem ti vlezla na profil. Na mobilní verzi mi to opravdu nejde. U PC verze je vpravo rámeček přidat do přátel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.22 08:08
@Krista 1 píše:
@Kakika máme Na mysli emimino, že jo? :mrgreen:
:lol: aha :lol:
Sjela jsem na mobilu kde co a také jsem nenašla. Ani ve zprávách (že by třeba po vzájemné komunikaci ta možnost někde byla). Chvíli mi trvalo vůbec seznam mých přátel najít, ale ani tam není možnost přidat dalšího. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
7.3.22 08:11
@werajsik píše:
S dovolením, jsem ti vlezla na profil. Na mobilní verzi mi to opravdu nejde. U PC verze je vpravo rámeček přidat do přátel…

@Krista - taky jsem to zkusila, asi to teda jde pouze na PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.22 08:11

@Krista 1 ha, mám to!! Vlez dotyčnému na profil, sroluj úplně dolů a přepni si na klasický web. Pak se ti zobrazí to samé, co na počítači. Přidáš do přátel a dole přepneš opět na mobilní web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
7.3.22 09:17
@Kakika píše:
@Krista 1 ha, mám to!! Vlez dotyčnému na profil, sroluj úplně dolů a přepni si na klasický web. Pak se ti zobrazí to samé, co na počítači. Přidáš do přátel a dole přepneš opět na mobilní web
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
7.3.22 09:29

@Kakika sice pořád nevidím, jestli ji mám v přátelích ale udělala jsem jak píšeš a šlo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.3.22 10:55

Dobrý deň,

profil užívateľa budeme čoskoro prerábať a túto funkciu tam doplníme. :srdce:

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.22 11:27
@Krista 1 píše:
@Kakika sice pořád nevidím, jestli ji mám v přátelích ale udělala jsem jak píšeš a šlo to :D

Když si rozklikneš „můj profil“, tak tam máš nějaký výpis diskuzí (záleží, co máš nastaveno, aby se ti zobrazovalo…jestli oblíbené, nebo kde diskutuješ). Znovu roluj dolů a pod tím výpisem bys měla mít k rozbalení „přátelé uživatele“. Tak snad tam bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
7.3.22 11:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
7.3.22 11:44

@Kakika asi mi není souzené, mít kamarády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
7.3.22 11:55
@Krista 1 píše:
@Kakika asi mi není souzené, mít kamarády :mrgreen:

Tuším, že ti to přátelství musí ta druhá strana nejprve potvrdit, teprve potom dotyčného/dotyčnou uvidíš v přátelích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová