Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S dovolením, jsem ti vlezla na profil. Na mobilní verzi mi to opravdu nejde. U PC verze je vpravo rámeček přidat do přátel…
@Krista 1 píše:
@Kakika máme Na mysli emimino, že jo?
@werajsik píše:
S dovolením, jsem ti vlezla na profil. Na mobilní verzi mi to opravdu nejde. U PC verze je vpravo rámeček přidat do přátel…
@Krista - taky jsem to zkusila, asi to teda jde pouze na PC
@Krista 1 ha, mám to!! Vlez dotyčnému na profil, sroluj úplně dolů a přepni si na klasický web. Pak se ti zobrazí to samé, co na počítači. Přidáš do přátel a dole přepneš opět na mobilní web
@Kakika píše:
@Krista 1 ha, mám to!! Vlez dotyčnému na profil, sroluj úplně dolů a přepni si na klasický web. Pak se ti zobrazí to samé, co na počítači. Přidáš do přátel a dole přepneš opět na mobilní web
@Kakika sice pořád nevidím, jestli ji mám v přátelích ale udělala jsem jak píšeš a šlo to ![]()
Dobrý deň,
profil užívateľa budeme čoskoro prerábať a túto funkciu tam doplníme. ![]()
Kristína ![]()
@Krista 1 píše:
@Kakika sice pořád nevidím, jestli ji mám v přátelích ale udělala jsem jak píšeš a šlo to
Když si rozklikneš „můj profil“, tak tam máš nějaký výpis diskuzí (záleží, co máš nastaveno, aby se ti zobrazovalo…jestli oblíbené, nebo kde diskutuješ). Znovu roluj dolů a pod tím výpisem bys měla mít k rozbalení „přátelé uživatele“. Tak snad tam bude ![]()
@Krista 1 píše:
@Kakika asi mi není souzené, mít kamarády
Tuším, že ti to přátelství musí ta druhá strana nejprve potvrdit, teprve potom dotyčného/dotyčnou uvidíš v přátelích…