Jak si přivydělat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak si přivydělat?
Nenapadá Vás, jak si na mateřské přivydělat? Mám maturitu na ekonomce a jen měsíc praxe
Chtěla bych něco v oboru, ale nic mě nenapadá. Jak se dá na mateřské vydělat nějaký ten peníz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kici,
stačí, když se zaregistruješ u nějaké pracovní agentury, nabídnou ti brigády, tam
si vybereš jak ti to bude vyhovovat, kvůli času, vzdálenosti atd. Na mateřské si teď přivydělat můžeš. Já jsem to tak dělala.
Tereza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám typ na přivýdělek
Chcete mít možnost nakupovat krásné šperky se slevou 15-40% a mít tak možnost dosahovat vysokých zisků z přímého prodeje?A co takhle možnost karierního růstu a doživotního finančního zabezpečení?Líbila by se Vám tato nabídka?Pokud ano,přidejte se k nám,nabízím Vám přivýdělek prodejem šperků ze stříbra,oceli,korálků a tombaku.Za Vaši registraci Vám věnuji poukaz na 1200,–kč.Tuto činnost zvládám při mateřské.Naprostá informovanost firmy a preciznost zpracování šperků,které se líbí,nám zaručuje vysoké výdělky.Napište si o informace.Kvalita je podložena desetiletou tradicí na trhu!!!
- Citovat
- Upravit
práce na md z domova
Ahoj jsem na md 5rokem potrebovala jsem nejaký privídelek a taky hlavne nejakou zmenu uz jsem mela malou depku. Nejdrív se mi do toho moc nechtelo,ale nakonec jsem ráda,ze jsem to zkusila jedná se o spouprási s FM GROUP jde o prodej parfému,ale nejen to tím, ze se stanes clenem získávás spoustu výhod. Jsi zapojena do sítového marketingu,taze jsi ohodnocena nejen za to co prodás Ty .ale i za celou skupinu lidí se ,kterýma spolupracujes je to velmi zajímavé pokud to zaujme poslu víc informací. Kralovaradka@ email.cz
- Citovat
- Upravit
Holky, kde sháníte brigády? Jsem na RD, a ještě dva roky budu. Ráda bych přispěla (kór v dnešní době) něco málo do rodinného rozpočtu a taky trochu vypadla mimo plínky
. Kde hledáte brigády? Ve svém zaměstnání se zeptám. Je mi defacto jedno, co…jen mi to musí vycházet časově s hlídáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě treba kontaktoval amůj předminulý zaměstnavatel, zda bych neměla zájem o brigádu na PC z domova. Tak jsem to brala, je to docela fajn
jinak birgady se dají sehnat různé na internetu, je to spoustu portálů. Jen hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka no nejlepsi je to asi pres sveho zamestnavatele, sama to tak mam. Ale jinak bych zkusila rozhodit site po znamych, tak se mi vetsinou podarilo sehnat dobre brigady za svych studentskych let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na rodičáku chodila na brigádu prodávat oblečení do OC. Tam brigádníky hledají pořád. Chodila jsem tam když měl manžel volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Holky, kde sháníte brigády? Jsem na RD, a ještě dva roky budu. Ráda bych přispěla (kór v dnešní době) něco málo do rodinného rozpočtu a taky trochu vypadla mimo plínky. Kde hledáte brigády? Ve svém zaměstnání se zeptám. Je mi defacto jedno, co…jen mi to musí vycházet časově s hlídáním.
rozhazuju sítě kde se dá, mezi známými, kolegy v práci, na netu. Nemůžu si stěžovat, vždycky najdu.
Taky záleží, jakou brigádu hledáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Ve své práci se zeptám. A zkusím se poptat po známých. Je mi vcelku jedno, jakou brigádu - jen časově doladit hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď všude potřebují lidi do komisí na volby, je to sice jednorázová akce, ale lepší než nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
@Zumpa tam sedím od 18ti každé volby![]()
![]()
Tak to bys mohla povýšit na předsedu komise a mít nějakou kačku navíc, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa zrovna sem já nechodím kvůli penězům, jsem tam už mraky let, stejný kolektiv, voliči z mého původního bydliště… spíš taková možnost potkat se s lidmi…ale jinak jo, předsedové dost povýšili 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit